- 5 Nisan 2012
- 152
- 147
- 303
- Konu Sahibi bozkurt_02
Cnm agrim yatarken kalkarkencok oluyo.diren takilmadibana.1 hafta ustumden gecerse ins rahatlicamHadi geçmiş olsun bak nasil olcaz ne yapcaz derken atlattık bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm agrim yatarken kalkarkencok oluyo.diren takilmadibana.1 hafta ustumden gecerse ins rahatlicamHadi geçmiş olsun bak nasil olcaz ne yapcaz derken atlattık bitti
Tsk cnmO kasma refleksi kötü zaten( Tekrar geçmiş olsun Can'ım
Bundan sonrasında hızlı iyileşme süreci dilerim canım
Hayırlısı cnm.olmayi düşünüyorsan erteleme benceçok geçmiş olsun inşlh diledigin gibi olmuştur herşey.ben de meme operasyonu geçirmek isteyenlerden biriyim bakalım hayıurlısı
evet cnm ya 2 cocuk dogurdum şimdi istiyorum ailem sıcak bakmaz ama ben istiyorum çok.senin fotolar nerde cnm emrak ettim.inşlh istedigin gbiidirHa
Hayırlısı cnm.olmayi düşünüyorsan erteleme bence
Hayırlı olsun arkadaşım sağlığına bir an önce kavuşmanı dilerim sağlıcakla kal darısı (meme büyütme)benim başıma inşallahGunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
Doktorum sanki cok buyuk yapmamis.resim atarım birazdan
Umarım bende pişman olmam çok korkuyorum ama bir okadarda istiyorum bakalımSu sporcu sutyenini takarkende öldüm resmen.ama ameliyat olduguma pisman degilim :)
Geçmiş olsun canım ağır kısmı atlattın çok şükür artık bundan sonrası her geçen gun daha iyi olacaksın benim de derim ince kas yapım cok güçlü değilmiş böyle olunca doktorlar buyuk takamiyo maalesef ki canımFoto yukledm.doktorum kaslarimin hic olmadigini soylefi.b.300 cc ustunu taşıyazmis .40 kg zayifladigim icin kaslarda erimis malesef
Cnm doktoruma (bayan doktor) senin fotolarini gosterdim.dedim bu boyutta istiyorum.cunku seninki benim.icin de ideal boydu. :)Geçmiş olsun canım ağır kısmı atlattın çok şükür artık bundan sonrası her geçen gun daha iyi olacaksın benim de derim ince kas yapım cok güçlü değilmiş böyle olunca doktorlar buyuk takamiyo maalesef ki canım
Aaa ben seni izliyordum sanki.yanlislikla mi iptal olmus cnm.kusira bakmabozkurt_02 izlermisin canım
Korkma cnm.istemek basarmanin yarisi.ben de hic inanmiyordum ameliyat olacagimi.doktor tanidikti.ewine muayeneye gittimUmarım bende pişman olmam çok korkuyorum ama bir okadarda istiyorum bakalım
Fotoma bakabilirsin cnm.seninki kadar iri olmadi ama.hic yoktan iyidirCnm doktoruma (bayan doktor) senin fotolarini gosterdim.dedim bu boyutta istiyorum.cunku seninki benim.icin de ideal boydu. :)
Ideal boy benimki ama göz doyurmuyor canım gösterişli değil ama hic ağırlık hissetmezsin sanki hic yapılmamış hissi veriyo rahat edersin o yöndenCnm doktoruma (bayan doktor) senin fotolarini gosterdim.dedim bu boyutta istiyorum.cunku seninki benim.icin de ideal boydu. :)
Aynen cnm.doktoruma bugunde dedim kucuk olmus.bastan ameliyat olayim :)Ideal boy benimki ama göz doyurmuyor canım gösterişli değil ama hic ağırlık hissetmezsin sanki hic yapılmamış hissi veriyo rahat edersin o yönden
Sonuc sekil ve buyukluk olarak beni pek mutlu etmedi acikcasi.zamanla bakacaz nasil olacaklar.Cannnnnım şimdi nasılsın☺