• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

çok geçmiş olsun inşlh diledigin gibi olmuştur herşey.ben de meme operasyonu geçirmek isteyenlerden biriyim bakalım hayıurlısı

Foto yukledm.doktorum kaslarimin hic olmadigini soylefi.b.300 cc ustunu taşıyazmis .40 kg zayifladigim icin kaslarda erimis malesef

Gunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
Doktorum sanki cok buyuk yapmamis.resim atarım birazdan
Hayırlı olsun arkadaşım sağlığına bir an önce kavuşmanı dilerim sağlıcakla kal darısı (meme büyütme)benim başıma inşallah

Foto yukledm.doktorum kaslarimin hic olmadigini soylefi.b.300 cc ustunu taşıyazmis .40 kg zayifladigim icin kaslarda erimis malesef
Geçmiş olsun canım ağır kısmı atlattın çok şükür artık bundan sonrası her geçen gun daha iyi olacaksın:KK19: benim de derim ince kas yapım cok güçlü değilmiş böyle olunca doktorlar buyuk takamiyo maalesef ki canımHoppa

Geçmiş olsun canım ağır kısmı atlattın çok şükür artık bundan sonrası her geçen gun daha iyi olacaksın:KK19: benim de derim ince kas yapım cok güçlü değilmiş böyle olunca doktorlar buyuk takamiyo maalesef ki canımHoppa
Cnm doktoruma (bayan doktor) senin fotolarini gosterdim.dedim bu boyutta istiyorum.cunku seninki benim.icin de ideal boydu. :)

Cnm doktoruma (bayan doktor) senin fotolarini gosterdim.dedim bu boyutta istiyorum.cunku seninki benim.icin de ideal boydu. :)
Ideal boy benimki ama göz doyurmuyor canım gösterişli değil :D ama hic ağırlık hissetmezsin sanki hic yapılmamış hissi veriyo rahat edersin o yönden:KK68:

Back
X