- 28 Nisan 2015
- 60
- 18
- 88
Canim benim hollandadan 2 arkadas hasan findik a yaptirdi 2 side memnun kalmadi benden soylemesi secim tercih senin bak ben sabah ciktim hastaneden halen disardayim geziyoruzhasan findik ile gorustum sadece silikon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim hollandadan 2 arkadas hasan findik a yaptirdi 2 side memnun kalmadi benden soylemesi secim tercih senin bak ben sabah ciktim hastaneden halen disardayim geziyoruzhasan findik ile gorustum sadece silikon
Yok canım benim ne ele gelmesi sert falan da durmuyo görünüş olarak taş gibi duruyo(güzel mânada)ama dokununca gerçek meme gibi yani sen öyle diyenlere inanma kararindan da vazgeçmegünaydın bebeğim :) sen olmuş kurtulmuşun ne güzel.. ben artık ameliyat ağrısı falan filanı düşünmüyorum inanki... her kafadan bir ses çıkıyor ona yoruldum.. dünde bir arkadaş ayyy yaptırma sakın çok belli oluyor hiç doğal durmuyor ben dokundum insanın eline sert bişey geliyo dedi.. ben zaten kararımı vermişim tarihim belli amacın ne yani... sen kullanan biri olarak söyleyebilirmisin çokmu ele geliyor sert duruyor?
geçmiş olsun güle güle kullanın ameliyatınızı nerede oldunuz yuvarlak olacaktı sanırım kaç cc kullanıldı birde ne kadara mal oldu umarım sonuç istediğiniz gibi olmuştur
Geçmiş olsun canım son durum nedir nasılsın pek takip edemedimSakaryada baykurt beye oldum bebeğim.. İkisinede 350 cc takıldı .. Ewet yuvarlak kullanıldı 4500 lira ödedim canım
Geçmiş olsun canım son durum nedir nasılsın pek takip edemedim
Olsun 350 güzeldir zaten senin biraz dokun vardı gayet güzel olmuştur tekrar geçmiş olsun :) bol su içmenin ve Yürüyüş yapmanı öneririmTeşekkür ederim bebeğim bende bugün girebildim daha foruma.. Cuma akşamı 5 te girdim 7 de çıkmışım kendimi hatrladığm saat 10 du Öyle aman aman ağrılarım olmadı ikisinede 350 cc kullanmış doktorum.. 400 cc ye hazırlamıştım kendimi duyunca moralim bozuldu ama doktorum bedenin enine dar boyuna uzun kenardan taşma yapardı büyüğü sen doğal istyrdun dedi bende alıştım şu an.. Daha ödem gidince ne kadar küçülme olcak bilmyrm pek
bende kocaelindeyim yakın aslında fiyat olarakta uygunmuş istanbula göre kişiden kişiye değişir ama boyun kilon nasıl kas altı ooldu değilmi ilerleyen süreçte protezin ele gelip gelmediği hakkında bilgi verirsen çok iyi olur canım en büyük korkum bu
Olsun 350 güzeldir zaten senin biraz dokun vardı gayet güzel olmuştur tekrar geçmiş olsun :) bol su içmenin ve Yürüyüş yapmanı öneririm
İyileşmen ödemleri çabuk atmana faydası olur birde kas altı ya kaslar tutulursa hareket ettiğinde ağrın olur ama ufak ufak hareket edersen tutulma olmaz böylece ağrı da olmazNe gibi faydası olur bebeğim yürüyüşün ben pek kalkmıyrm yerimden bişey olmasın diye annem ayağıma taşıyo herşeyi
saol canım takip edeceğim benimde boyum 170 kilom 59 300 cc olabilir diye düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyo((senin adına çok sevindim bu yaz senin için eminim çok farklı be güzel olacak:)
İyileşmen ödemleri çabuk atmana faydası olur birde kas altı ya kaslar tutulursa hareket ettiğinde ağrın olur ama ufak ufak hareket edersen tutulma olmaz böylece ağrı da olmaz
yok canım eşimi ikna edemiyorum 2. çocuktan sonra ancak olabilirmişim ama henüz düşünmüyoruz bile bana kalsa hemen bile olabilirim şuanki psikolojimle en az 3-4 yıl nasıl geçer bilmiyorum mutsuz biri oldum internette hep siteyi takip ediyorum heran aklımda dışarıda hep milletin gögsüne bakıyorum eşimde şimdiye kadar birşey yoktu ne oldu sonradan böyle taktın diye anlam veremiyo kadın olduğumun farkına vardım sanırım başını şişirdim kusura bakma canım sen keyfini çıkar çok güzel bi duygudur eminim sıkıntısız bir süreç geçirirsin insss
çok iyi yapmışsın canım en güzeli evlenmeden halletmek zaten silikonla emziren bi kaç kişi olsa direticem ama pek kimse yok forumda o zamana kadar araştırmalara devam artık:)
Ödem 15 günü bulur gitmesi nasıl bi sütyen bilmiyorum ama ayyıldız sporcu sütyen i alabilirsin rahat güzelHımm iyi oldu bunu öğrendğim bebeğim.. Ödem ne kadar zamanda gidiyor acaba? Çok küçülme olmaz inş Yaa bide doktor bana 3 ay kullancan dedi bu sütyeni yıkıldım o an