- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
325 cc yuvarlak kas altı meme ucu kesisiSooocute senin kac cc canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
325 cc yuvarlak kas altı meme ucu kesisiSooocute senin kac cc canim?
Canım ameliyattan çıkmış, dinleniyorsundur umarım herşey güzel ve yolundadırBenimde yuvarlak olucak giyindim amaliyata her an gorebilirim bekliyorum cok heycan var tuhaf bisey resmen deyisecek uyucam uyanicam insallah allahin izniylen uyanacam guz3l cicilerim olcak allahim cumlemize beraber benimde yardimcim olsun tuhaf im yaaa heycandanmi anlatmiyorum da ki klaar kaldi
Canim gecmis olsun hayirli olsun umarim iyisindir dualarimiz seninle....Benimde yuvarlak olucak giyindim amaliyata her an gorebilirim bekliyorum cok heycan var tuhaf bisey resmen deyisecek uyucam uyanicam insallah allahin izniylen uyanacam guz3l cicilerim olcak allahim cumlemize beraber benimde yardimcim olsun tuhaf im yaaa heycandanmi anlatmiyorum da ki klaar kaldi
Canım ben de dual plan diye konuşmuştum doktorla resmin varsa görebilir miyim duruş açısından bir de kaç cc senin?
Canım ben de dual plan diye konuşmuştum doktorla resmin varsa görebilir miyim duruş açısından bir de kaç cc senin?
Bende ayin 8 de oluyorum cnm
Cok sukur kurtuldumm korkuyom vardi ama gercekten agri yok ona sasirdim bacaklarim sisme sin diye masaj aleti takildi doktor super bandajli hali bile guzel bandajl acilir ca bakalim nasil benim memelerde dilestirme ve silikon yapildi ve kalktim wc ye gitdim karnimi doyurdum sadece amaliyat sonrasi istifra etdim o da narkozdan oluyomus rahatladim amaCanım ameliyattan çıkmış, dinleniyorsundur umarım herşey güzel ve yolundadır
darisi isteyenlerin basina benim etrafiMda yaptiran tanidiklar iyiki yaptirmisim diyolar cesaretlendim bende yaptirdim diklestirmede yapildi sartdi ve silikonCok sukur kurtuldumm korkuyom vardi ama gercekten agri yok ona sasirdim bacaklarim sisme sin diye masaj aleti takildi doktor super bandajli hali bile guzel bandajl acilir ca bakalim nasil benim memelerde dilestirme ve silikon yapildi ve kalktim wc ye gitdim karnimi doyurdum sadece amaliyat sonrasi istifra etdim o da narkozdan oluyomus rahatladim ama
Da
darisi isteyenlerin basina benim etrafiMda yaptiran tanidiklar iyiki yaptirmisim diyolar cesaretlendim bende yaptirdim diklestirmede yapildi sartdi ve silikon
Amiiiin :) geçmiş olsun canım Güle güle kullan cicişlerini.Da
darisi isteyenlerin basina benim etrafiMda yaptiran tanidiklar iyiki yaptirmisim diyolar cesaretlendim bende yaptirdim diklestirmede yapildi sartdi ve silikon
ben senacik19 icin yazmıştım canımyok bebeğim olmadım henüz pazartesi olucaktımm stres yaptım cumaya aldırdım tarihimi ... geçmeyen günlerdeyim yani:) walla memeden bi soğuma geldi zaten artık aklım fikrim memede:)
Geçmiş olsun darısı bana bende dün görüştüm karar verdim ama tarih almadımDa
Görüştüm çok iyi geçti çok bilgilendirici bi görüşmeydi her şeyi sordum konuştuk karar verdim fiyatta 8.5 Başka Dr daha fazla istemişti ama benim için önemli olan güven o kadar güleryüzlü içten birisi ki kalp ameliyatı olmam gerekse düşünmeden olurdumGorusun ce bizi de bilgilendirin cengiz acikel de odul almis bi doktor ustelik fiyati hasan findik tan az bu isim yapmis hasan findik gibi doktorlar hem pahali hemde zaten isim yapmis ozenerek yapacani zannetmiyorum
Hangi doktorla gorusdun canim sadece silikonmu 8500Görüştüm çok iyi geçti çok bilgilendirici bi görüşmeydi her şeyi sordum konuştuk karar verdim fiyatta 8.5 Başka Dr daha fazla istemişti ama benim için önemli olan güven o kadar güleryüzlü içten birisi ki kalp ameliyatı olmam gerekse düşünmeden olurdum
Hangi doktor a kaca yaptiricaksin sadece silikonmuçok geçmiş olsun.. sizde atlattınız çok şükür.. inş bizde cuma günü anlamadan atlatırız.
saol canim doktor ariyorsaniz kararsizsaniz inanin iciniz rahat bi sekilde benim doktoru tavsiye ederim inanin tek ben deyil burda diyer meme yaptiran bayanlarda cok rahatlar memnunlar ben Hollandadan geldim amaliyat oldum iyiki doktor cengiz acikel e yaptirdim doktor aramayin benden soylemesi internetden bakabilirsiniz doktor Cengiz AcikelAmiiiin :) geçmiş olsun canım Güle güle kullan cicişlerini.
Cok gecmis olsun hosgeldin memeler kervanina agrisiz sorunsuz surecler dilerim sanadaSa
saol canim doktor ariyorsaniz kararsizsaniz inanin iciniz rahat bi sekilde benim doktoru tavsiye ederim inanin tek ben deyil burda diyer meme yaptiran bayanlarda cok rahatlar memnunlar ben Hollandadan geldim amaliyat oldum iyiki doktor cengiz acikel e yaptirdim doktor aramayin benden soylemesi internetden bakabilirsiniz doktor Cengiz Acikel
Vallahi benim doktoru tavsiye ederim prof.doktor cengiz acikelCok gecmis olsun hosgeldin memeler kervanina agrisiz sorunsuz surecler dilerim sanada
Bende portez var ama haziranda diklestirme yapacagim benide izlermisiniz?
Gonul rahatligiyla Prof. Doktor cengiz acikel e yatirabilirsiniz bende hem diklesdirme hem silikon yapildi cokk memnunum cookkkk yani inan Hollandadan geldigime degdi ve yine gelicem karin germe içinCok gecmis olsun hosgeldin memeler kervanina agrisiz sorunsuz surecler dilerim sanada
Bende portez var ama haziranda diklestirme yapacagim benide izlermisiniz?
hasan findik ile gorustum sadece silikonHangi doktorla gorusdun canim sadece silikonmu 8500