Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyat tarihim belli oldu kızlar 10 MAYIS!!!
- Konu Sahibi Aresya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm hayırlı olsun inşallah sende gezgincik ve maya gibi ağrısız atlatırsın
benim moralim biraz bozuk senin ameliyat gününü aldığını görünce sevindim :)
ne yazıkki benim doktorum izmire gitti
bugün arayıp ameliyatımı yapaamıcanı artık izmirde olacağını söyledi
baya baya kötü oldum 17 mayısı beklemek bile çok zordu şimdi yine belirsizlik
vardır bundada bir hayır diyorum yine kaldım hazirana
bir doktor daha vardı kafamda ama oda evime uzak başka şehirde olduğundan haziranı beklemek zorundaydım
şimdi yine beklicem
düşündükçe kötü oluyorum
mayacığın ameliyatı ve senin gün alman moral oldu inşallah hakkımızda hayırlısı
bir doktor daha vardı kafamda ama oda evime uzak başka şehirde olduğundan haziranı beklemek zorundaydım
şimdi yine beklicem
düşündükçe kötü oluyorum
biras korku biras gerginlik var kızlar...işh.mutlu olurum sonunda...beklentilerim gercekleşir!!hepinize eğlenceli forumlar diliyorum ,sevgiler!!!
Aresya adına sevindim, umarım herşey istedigin gibi olur, sorunsuz atlatırsın ameliyatını
cnm hayırlı olsun inşallah sende gezgincik ve maya gibi ağrısız atlatırsın
şimdi yine beklicem
düşündükçe kötü oluyorum
Tatlım niye sıkıyorsun canını..Herşeyin hayırlısı, belki çok daha iyi bir doktor bulacaksın ... Eminim herşey daha iyi olucak senin için, sende böyle düşünmeye çalış...İnan 1-2 ay çok çabuk geçer, bekleyecegin süreye değil doğru doktoru bulmaya bak, nerede olucaksın ameliyatını bilmiyorum, gerekirse bende araştırırım, doktor önerileri kısmına bakmış mıydın?? Gerçi forumda adının geçip geçmemesi iyi doktor olup olmadığını göstermez ama fikir edinmene yardımcı olur...Gereksiz yere moralini bozma bence...
Tatlım niye sıkıyorsun canını..Herşeyin hayırlısı, belki çok daha iyi bir doktor bulacaksın ... Eminim herşey daha iyi olucak senin için, sende böyle düşünmeye çalış...İnan 1-2 ay çok çabuk geçer, bekleyecegin süreye değil doğru doktoru bulmaya bak, nerede olucaksın ameliyatını bilmiyorum, gerekirse bende araştırırım, doktor önerileri kısmına bakmış mıydın?? Gerçi forumda adının geçip geçmemesi iyi doktor olup olmadığını göstermez ama fikir edinmene yardımcı olur...Gereksiz yere moralini bozma bence...
ya sen nasıl bişeysin nasıl ağlattın beni
canım...sağol çok iyisin
ben burda 3-4 aydır ameliyat olanların deneyimlerini okuyorum her ameliyat olandan sonrada inan kendim ameliyat olmuşum gibi seviniyorum
insan ister istemez kendini hazırlıyor
doktorum söylemişti ama belki demişti
aslında bekliyordum ama yinede baya alıştırmışım kendimi
ben devlet hastanesinde olucaktım eşim ve ablamın isteği üzerine kolay değildi devlet hastanesinde içime sinen doktoru bulmak
ama şimdi halimi gördüler ve bana bıraktılar biraz erken oldu ama
neyse elbetteki iyiliğimi düşünüyorlardı
ben karar verdim günümü yazmıcam buraya ameliyatımı olmadan önceki gün gelicem sizlere haber vericem dualrınıza ihtiyacım var
bakalım kafamdaki diğer doktor uygun olursa fazla vakit kaybetmeden olucam
ama huysuz sen varya çok başka geliyorsun bana ne bilim böyle ayrı bi seversin bazılarını heh işte öle eğer kafamdaki doktor olmazsa istanbula gidicem orda baya seçenek var kafamda hangisi olursa artık burda beğendiğim göğüsleri olan arkadaşların doktorlarıyla görüşcem
sağol bitanem
Karamelim üzülme ne olur..hayırlısı buymuş demek ki diyelim.belki de içine daha çok sinen bi doktor bulacaksın bebişim
sağol canım
inşallah dediğin gibi olur
inşallah sıra aresya da onun sevincinede ortak olmak varmış hayırlısıyla oda gelsin sıra inşallah bana da gelicek
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
şimdi yine beklicem
düşündükçe kötü oluyorum
Canım benim,üzülme sen.Her hayırda bir şer,her şer de bir hayır vardır..Belkide ameliyatın kötü geçecekti bu sana bir vesile oldu,böyle düşün.Sen kalbini ferah tut,Allahına hep dua et,hakkımda her zaman hayırlısını istiyorum Allahım,de..Canım gel istanbula,ben sana bakarım söz.Hatta bizde kalırsın,aile binası bizim bina,eşim annesinde kalır,sende daha rahat edersin.Vallaha bak ciddiyim.Burada sna uygun doktor buluruz.Sen üzülme arkadaşım..Canım benimm,bak bende üzüldüm şimdi..
ya sen nasıl bişeysin nasıl ağlattın beni
canım...sağol çok iyisin
ben burda 3-4 aydır ameliyat olanların deneyimlerini okuyorum her ameliyat olandan sonrada inan kendim ameliyat olmuşum gibi seviniyorum
insan ister istemez kendini hazırlıyor
doktorum söylemişti ama belki demişti
aslında bekliyordum ama yinede baya alıştırmışım kendimi
ben devlet hastanesinde olucaktım eşim ve ablamın isteği üzerine kolay değildi devlet hastanesinde içime sinen doktoru bulmak
ama şimdi halimi gördüler ve bana bıraktılar biraz erken oldu ama
neyse elbetteki iyiliğimi düşünüyorlardı
ben karar verdim günümü yazmıcam buraya ameliyatımı olmadan önceki gün gelicem sizlere haber vericem dualrınıza ihtiyacım var
bakalım kafamdaki diğer doktor uygun olursa fazla vakit kaybetmeden olucam
ama huysuz sen varya çok başka geliyorsun bana ne bilim böyle ayrı bi seversin bazılarını heh işte öle eğer kafamdaki doktor olmazsa istanbula gidicem orda baya seçenek var kafamda hangisi olursa artık burda beğendiğim göğüsleri olan arkadaşların doktorlarıyla görüşcem
sağol bitanem
Canım benim tabi ki yardımcı olucaz birbirimize...Ben seni çok iyi anlıyorum böyle diyorum ama ameliyat olana kadar ben nasıl kıvrandım bi bilsen :90:
Güzel sözlerinde beni çok mutlu etti, tesekkur ederim canımcım ama hepsi tamamen senin içtenliğinin yansıması...
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz Karamelim...İnşallah herşeyin en güzeli, en iyisi senin olur..
Herşey yolunda gider..Her zaman elimden gelen birsey olursa yanında olmak, mutlulugunu paylaşmak isterim.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım benim,üzülme sen.Her hayırda bir şer,her şer de bir hayır vardır..Belkide ameliyatın kötü geçecekti bu sana bir vesile oldu,böyle düşün.Sen kalbini ferah tut,Allahına hep dua et,hakkımda her zaman hayırlısını istiyorum Allahım,de..Canım gel istanbula,ben sana bakarım söz.Hatta bizde kalırsın,aile binası bizim bina,eşim annesinde kalır,sende daha rahat edersin.Vallaha bak ciddiyim.Burada sna uygun doktor buluruz.Sen üzülme arkadaşım..Canım benimm,bak bende üzüldüm şimdi..
sağol arzumum öğlen aradı doktorum ne bilim garip oldum baya etkiledi meğer nasılda hazırmışım
sağol cnm hiç şüphem yok yanımda olacağından ama ben ameliyat sürecini evimde geçirmek istediğimden ve biliyorsun ablamla eşimin ille devlet hastanesi olucak demelerinden şimdi bu haldeyim
benim istanbulda kızkardeşim var oda gel burda ol diyor ama orda olursam kız kardeşim çalışıyor oğlum yanımda olamıcak oğlumdan ayrılamıyorum
hayırlısı sağolun iyiki varsınız
Canım benim tabi ki yardımcı olucaz birbirimize...Ben seni çok iyi anlıyorum böyle diyorum ama ameliyat olana kadar ben nasıl kıvrandım bi bilsen :90:
Güzel sözlerinde beni çok mutlu etti, tesekkur ederim canımcım ama hepsi tamamen senin içtenliğinin yansıması...
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz Karamelim...İnşallah herşeyin en güzeli, en iyisi senin olur..
Herşey yolunda gider..Her zaman elimden gelen birsey olursa yanında olmak, mutlulugunu paylaşmak isterim.
cnm huysuzum inşallah herşeyin en iyisi hepimizin olsun :)
sizinle konuşmak nasıl iyi geldi bilsen
önce iyice ağladım hünküre hünküre iyi geldi dolmuşum çok çabuk ağlıyamam normalde ama nasıl iyi geldi anlatamam hem güllüyorum hem ağlıyorum nası bişey bu anlamadım yazdıklarınız yanımda olmanızın sevinci bide hakkaten dolmuşum yani rahatlamak için arada şartmış bu böğürerek ağlamalar yahu can geldi valla allah razı olsun sizden
ben vazgeçmicem hayırlısıyla mayıs benim ayım olucak
- 17 Nisan 2011
- 158
- 1
- 68
şimdi yine beklicem
düşündükçe kötü oluyorum
karamelcım dun sadece konu baslıgına bakıp cevap vermıstım.senın amelıyatının olmayacagını sımdı okudum ve cok uzuldum.pekı hazırandan once sansın yok mu o sıcaklara gelmeden olsa bıtse super olur.haberdar et bızı.uzuldum cok..
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
aresyacım arkadaşların dediği gibi özür dilerim bende
konu bana döndü
ama öyle bir zamanda açtın ki başlığı
ben eminim sende çok güzel bir şekilde rahat geçirerek geliceksin aramıza
daha vakit var bol bol paylaş duygularını bizde heycanına ortak olalım
rica ederim karamelcim benim sayfam die illa benim konum konuşulması şart diil.. birbirimizin sevincine üzüntüsüne ortak olabilmek maksadımız...hiiçç üzülme arkadaşım arzumun da dediği gibi herseyde bi hayır vardır.. sen içini ferah tut...sen bunu istiyosan eninde sonunda olucaksın zaten hiç stres yapma kendine...işh.senin içinde hayırlı bi sonuç olucak...daha çok kendini hazırlayacaksın hem bide bu yönden bak...çok öpüyorum canım...üzülme kıyamam..
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tesekkkür edrim...biras korku var açıkcası biliyosunuz benim iki ameliyat olucak dolayısıyla gerginlik max düzeyde...doktorum çağhan baytekin papatyanın doktoru dersem hatırlarsınız ...sırf göğüs ameliyatı 4000 tl.kasaltı olucak die korkuyorum çünkü benim de küçük oğlum var ve bana çok düşkün..işh.gezgincik gibi çabuk toparlarım:81:ne kadar önceki konularda okusak da sormak istediğim bir sürü soru mutlaka olucak...yanımda olduğunuz için hepinize teskler... desteğinizi hissetmek çok güzel... birbirimizi tanımasak da bu beni hem cesaretlemndirio hemde mutlu ediyo...
karamelcım dun sadece konu baslıgına bakıp cevap vermıstım.senın amelıyatının olmayacagını sımdı okudum ve cok uzuldum.pekı hazırandan once sansın yok mu o sıcaklara gelmeden olsa bıtse super olur.haberdar et bızı.uzuldum cok..
mayacım sağolun inan nasıl iyi geldiniz dün bana resmen dağılmışım siz topladınız :)
elimden geleni yapıcam ama ablam bana buralardan yine doktor ayarlamadan ist kaçma derdindeyim açıkçası tabi hayırlısı hazirana kadar ameliyat olmazsam ist da olucam
ama burdada araştırmalar son hız devam ediyor
eğer aklımdaki diğer doktora içim sinerse beklemicem
ama burdan artık tarih vermicem bana iyi gelmiyo aksilik çıkıyor sadece ameliyata girmeden önceski gün gelip sizin dualarınızı alıp öyle giricem ameliyata allah kısmet ederse
rica ederim karamelcim benim sayfam die illa benim konum konuşulması şart diil.. birbirimizin sevincine üzüntüsüne ortak olabilmek maksadımız...hiiçç üzülme arkadaşım arzumun da dediği gibi herseyde bi hayır vardır.. sen içini ferah tut...sen bunu istiyosan eninde sonunda olucaksın zaten hiç stres yapma kendine...işh.senin içinde hayırlı bi sonuç olucak...daha çok kendini hazırlayacaksın hem bide bu yönden bak...çok öpüyorum canım...üzülme kıyamam..
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tesekkkür edrim...biras korku var açıkcası biliyosunuz benim iki ameliyat olucak dolayısıyla gerginlik max düzeyde...doktorum çağhan baytekin papatyanın doktoru dersem hatırlarsınız ...sırf göğüs ameliyatı 4000 tl.kasaltı olucak die korkuyorum çünkü benim de küçük oğlum var ve bana çok düşkün..işh.gezgincik gibi çabuk toparlarım:81:ne kadar önceki konularda okusak da sormak istediğim bir sürü soru mutlaka olucak...yanımda olduğunuz için hepinize teskler... desteğinizi hissetmek çok güzel... birbirimizi tanımasak da bu beni hem cesaretlemndirio hemde mutlu ediyo...
aresyam anlayışın için teşekkür ederim
inşallah gezgincik maya gibi ağrısız atlatacaksın sende
ameliyat olanlar deneyimleriyle biz bekleyenlerde dualarımızla hep yanındayız