Ameliyat sonrası zorlu süreç

Sweetladyy940

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
64
27
30
Merhaba arkadaşlar sonunda koltuklarından meme büyütme ameliyatımı dün oldum. Ne yalan söyleyeyim çok zorlu bir ameliyatmış galiba pişman oldum. Daha çok yeni ama o batma baskı hissi çok kötü. Bi de şansıma regl olamadım o yüzden göğüslerim dolgun ve acıyordu o şekilde ameliyata girdim galiba onun da etkisi oldu bu acıya. Kaç günde geçiyor acaba bu baskı batma hissi

Valla koltuk altı duyunca heyecanlanır oldum. Öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sıkıntılarınız geçer. Güzel günler yakındır. Kime hangi şehirde oldunuz acaba memnun musunuz ne bileyim ücret hakkında bilgi vere bilir misiniz.

Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda iyi okurum. Ankara’da Volkan tayfura 15 bine oldum. Doktorumdan memnunum çok ilgili. Hastanede kaç kere kontrole geldi. Bugun de gidip direnlerimi çıkarttırıcam. İnşllah çıkınca bir miktar hafifler ağrılarım.

Inşallah. Bu arada çalışıyor mısunuz rapor aldınız mı ne yazıyor biraz merak ediyorum da. Hangi hastane. Birde nasıl oldunuz batma hissi. Umarım geçmiştir

Inşallah. Bu arada çalışıyor mısunuz rapor aldınız mı ne yazıyor biraz merak ediyorum da. Hangi hastane. Birde nasıl oldunuz batma hissi. Umarım geçmiştir
Medisun hastanesi. Sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum diyebilirim. Okulum Haziran’da bittiği için rapor alma gibi bir durumum olmadı. Arada sırada oluyor ama kesinlikle ilk güne kıyasla çok iyiyim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…