- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
-
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Evet bibsure odem cayi icmemeniz lazim
Bana kimse söylemediiiiiiBitki çayları kanamayı arttirir dedi doktorum.dikkatli olun derim
Vallahi ben sordum ödem attirirci bitki yada bitkisel ilaçlar kullanayim mi diye bana hayır hayır hayır kanamayı arttırabiliyor zamana bırakın inicek dedi. 2 hafta once oldum ameliyati inmekle beraber hala odemliyimBana kimse söylemediiiiiineyse artık içmeyeyim ya da bi doktora kontrolde sorarım zararı olmuş mu diye kızlaar
AbooooBen yeni ameliyat oldum burnumdan olnadan once hep odem cayi icmistim iste yesilcayli bi cay. Kanimi durduramamislar baya uzun surdu ameliyatim
Ben bildiğin 3. Günden sonra günde iki kere falan içtim 3-4 günVallahi ben sordum ödem attirirci bitki yada bitkisel ilaçlar kullanayim mi diye bana hayır hayır hayır kanamayı arttırabiliyor zamana bırakın inicek dedi. 2 hafta once oldum ameliyati inmekle beraber hala odemliyim
Merhaba o goguslerin üstündeki şişlik ne zaman indi. Nasıl sokağa çıktın off yaaa yardım lütfenKızlar mrb 17 Haziran da meme protez ameliyatı oldum nihayet☺ 27 yaşındayım 172 ye 54 kgyum doktorum da doğallıktan yanaydı benim gibi 300e -325 cc moderate plus yuvarlak zar altı silikon takıldı ilk gün ameliyat sonrası benim için zordu ilk wc ye gidene kadar devamlı kustum narkozun etkisiymiş tabi . Ama bişeler yedikten sonra doktorum geldi ve aynı günün akşamı beni taburcu etti ben dahil herkes şaşırdı bu duruma :) diren yoktu sadece sargıyla ilk gün evime geldim ..
2. günden 4. Güne kadar ilk kalkışlarda sorun yaşanıyo ki çok normal sonrasın da gün gün rahatlıyo insn. 8. Günümdeyim şuan ve 4. Günden sonra karın bölgem de aşırı ödem farkettim 4 gündür ananas-yeşilçay-muz-maydanoz-kayısı yiyorum inanamazsınız vücudumdaki 3 kg ödemin 2 kg dan fazlası gitti çok işe yaradı bencehatta göğüslerim de çok yumuşadılar onlarında ödemi baya gitti bu süreçte kayda değer ne yaşarsam buraya yazıcam sizler için
Canım iyileşmesi en uzun süren estetik bence meme protez diyebilirim tam olarak kendimi 1 ayın sonunda iyi hissettim diyebilirim.. sen hangi yöntemle oldun ameliyatınıMerhaba o goguslerin üstündeki şişlik ne zaman indi. Nasıl sokağa çıktın off yaaa yardım lütfen
Ben kasalrı oldum. Ama sağ gögsüm daha şiş diğerinde hiç ödem yok. Birine 300 cc takıldı daha şiş olan gögsüme 325 taktı ama zaten o diğerine göre küçüktü. Canım iyice sıkıldı.Canım iyileşmesi en uzun süren estetik bence meme protez diyebilirim tam olarak kendimi 1 ayın sonunda iyi hissettim diyebilirim.. sen hangi yöntemle oldun ameliyatını