- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Kızlar mrb 17 Haziran da meme protez ameliyatı oldum nihayet 27 yaşındayım 172 ye 54 kgyum doktorum da doğallıktan yanaydı benim gibi 300e -325 cc moderate plus yuvarlak zar altı silikon takıldı ilk gün ameliyat sonrası benim için zordu ilk wc ye gidene kadar devamlı kustum narkozun etkisiymiş tabi . Ama bişeler yedikten sonra doktorum geldi ve aynı günün akşamı beni taburcu etti ben dahil herkes şaşırdı bu duruma :) diren yoktu sadece sargıyla ilk gün evime geldim ..
2. günden 4. Güne kadar ilk kalkışlarda sorun yaşanıyo ki çok normal sonrasın da gün gün rahatlıyo insn. 8. Günümdeyim şuan ve 4. Günden sonra karın bölgem de aşırı ödem farkettim 4 gündür ananas-yeşilçay-muz-maydanoz-kayısı yiyorum inanamazsınız vücudumdaki 3 kg ödemin 2 kg dan fazlası gitti çok işe yaradı bence hatta göğüslerim de çok yumuşadılar onlarında ödemi baya gitti bu süreçte kayda değer ne yaşarsam buraya yazıcam sizler için
2. günden 4. Güne kadar ilk kalkışlarda sorun yaşanıyo ki çok normal sonrasın da gün gün rahatlıyo insn. 8. Günümdeyim şuan ve 4. Günden sonra karın bölgem de aşırı ödem farkettim 4 gündür ananas-yeşilçay-muz-maydanoz-kayısı yiyorum inanamazsınız vücudumdaki 3 kg ödemin 2 kg dan fazlası gitti çok işe yaradı bence hatta göğüslerim de çok yumuşadılar onlarında ödemi baya gitti bu süreçte kayda değer ne yaşarsam buraya yazıcam sizler için