Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaslar.ben 18 ekımde dogum yaptım.bebegım 2 aylıkken gece dogum sancısından beter bı sancıyla acıe gıttım safra kesemde tas cıktı.amelıyat olmam lazımmıs.bebegım su an 3 aylık haftaya amelıyat gununu konusmaya gıdıcem cok dusundum amelıyata karar verdım cunku korkudan yemek yıyemıyorum gece uykum yok.85le hamıle kalıp 90 kılo dogum yaptım su an 78 kıloyum.bebegım emıyo ama gece mama verıyorum.bı yandanda ıyı bakamadıgım ıcın uzuluyorum.amelıyattan sonra sutum kesılırse dıyede korkuyorum.oyle arada kaldımkı ınanın yasamaktan bunaldım.bebegımle gecırecegım en guzel gunlerım hep korkuyla gecıyo.boyle durum yasayn arkadaslar varsa sutlerı kesıldımı acaba.bebeklerının bakımını nasıl yaptılar yardımcı olursanız cok sevınırım.
cnm geçmiş olsun üzme kendini bu kadar doktorun ne diyo bu konuda? ameliyattan belli bi süre sonra emzirebiliyosundur heralde bu arada da sağsan kesilmez diye düşünüyorum
Öncelikle geçmis olsun. Ameliyyattan sonra sütünü sag ama o sütü bebegine verme. Ne kadar ilaç kullanmak mecburiyyetinde kalirsan o kadar sag. Kesilmez merak etme. Sürekli pompan yaninda olsun 3-4 saate bi sag.
Bende bir hafta önce ameliyyat oldum doktor sütünü bebegine veremzsin sagmalisin dedi. Narkoz verilmisti çünkü. Ertesi gün emzirdim ben. Bide kendi tecrübeme dayanarak söyliyim ameliiat sonrasi sütün çok sulu ve bulanik olucak. O sütü bebegine verme.
doktorun psıkolojık dedı.normalde kesılmezmış.bıde bebegım 3 aylık oldu ve emerken artık zorlanıyorum cok aglıyor ıkı emıp basıyor cıglıgı napcam bılmıyorum nıye bole oldu anlamadım.ac delı gıbı saldırıo once sonra basıo yaygarayı.