!!!!Ameliyat sonrasi sadece 5 cm buyuyen goguslerim!!!!

ibelieve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
11
6
34
arkadaslar herkese merhaba

bu konu hakkinda bir baslik bulamadigim icin yeni konu acmak istedim.
20 gun once ameliyat oldum.
ameliyattan once 75-84 tu olculerim
dr um 290-330 cc arasi deneyip hangisi uyarsa onu koyucagini soyledi ve c cup olucagimi soylemisti
minyon yapiliyim kisa boylu ve zayif oldugum icin zaten cok kocaman istememistim ama en azindan 2 beden buyumek istemistim.
300 cc high profile mentor takilmis.
malesefki bugun olctugumde gogus cevrem 89 cm cikiyo
yani nasil oluyorda 300 cc ile sadece 5 cm buyudu goguslerim anlam veremiyorum ve mantigimada uymuyo malesef.:bicak:
dr um deri gevsicek yerine oturunca buyucek dedi ama onada inanmiyorum, ben olcum 93-94 olsun istiyodum nasil olucakta 5 cm buyucek:KK43:
basina boyle bir durum gelen varmi acaba merak ediyorum, simdiden tesekkur ediyorum:KK200:

Merhabalar,
Cm olarak bilemiyorum ama malesef ameliyattan sonra küçük gelen arkadaşlarımız oluyo, bu forumdada rastlamıştım.
Banada 300 cc takıldı hemen hemeen benziyo ölçülerimiz ama benim şu anda 93 cm geliyo.
Aslında sizinkininde öyle olması gerekirdi ben de şaşırdım açıkçası
Acaba kaslarınız çok sıkı olduğu için biraz gevşemesinini beklemeniz lazım?

arkadaslar herkese merhaba

bu konu hakkinda bir baslik bulamadigim icin yeni konu acmak istedim.
20 gun once ameliyat oldum.
ameliyattan once 75-84 tu olculerim
dr um 290-330 cc arasi deneyip hangisi uyarsa onu koyucagini soyledi ve c cup olucagimi soylemisti
minyon yapiliyim kisa boylu ve zayif oldugum icin zaten cok kocaman istememistim ama en azindan 2 beden buyumek istemistim.
300 cc high profile mentor takilmis.
malesefki bugun olctugumde gogus cevrem 89 cm cikiyo
yani nasil oluyorda 300 cc ile sadece 5 cm buyudu goguslerim anlam veremiyorum ve mantigimada uymuyo malesef.:bicak:
dr um deri gevsicek yerine oturunca buyucek dedi ama onada inanmiyorum, ben olcum 93-94 olsun istiyodum nasil olucakta 5 cm buyucek:KK43:
basina boyle bir durum gelen varmi acaba merak ediyorum, simdiden tesekkur ediyorum:KK200:
Canim kas alti olduysan merak etme kaslar kendini saldikca göğüs buyuyecek birazdaha dolgunlasacak. yani diktorun doğru söylüyor. ama kas alti olmadiysan onu bilemicem. insallah istedigin gibi olurlar daha 20 gun olmus sabret 80 gunun var :KK66:

Canım sen tecrübelisin benimde 15. Günüm bugün, cm olarak ölçüde büyüme oluyormu? Yolsa şu an ki halinin şeklimi yumuşayıp güzelleşiyo:) Khaleesi_ Khaleesi_
Haha ay kiyamam canim ya ben yasayarak tecrube etmedim maalesef :KK43:
Okuyarak tecrube edenlerdenim :KK43: kusura bakma kuzum. ama 100 gün sonra en son seklini aldığını biliyorum :KK66:

su an zaten odemli gergin hala farkindayim, 100 gun de beklesem sanki sadece odemleri gecicek normal kucuk-orta arasi bi meme olucakmis gibi geliyo bana, cm mim buyumez bence:KK12:
ki bi de dr bana demistiki senin zaten memen oldugu icin beklediginden bi tik buyuk olabilir demisti 300 cc icin, sagolsun bi avuc bile dolmaz simdi:bicak:

Merhaba , ameliyat öncesi 9 cm dokunuz varmış bu da b cupa tekabül ediyor. 2 beden büyümek demek d Cup olmak demek yani sizin için. D Cup mu olmak isterdiniz c Cup mı? Ameliyat kas altı mı yapıldı kas üstü mü? Dokunuz olduğu için kas üstü yapılmıştır diye tahmin ediyorum kas üstünde daha çabuk belli oluyor boyutları şayet kas altı olduysanız da ilk günler pek birşeye benzemese de genelde 4. Günden itibaren kendini salmaya büyümeye başlıyor . Tabii bu durum hepimiz için farklılık gösterebilir sizin kas altıysa ve kaslarınız sıkıysa kasın kendini bırakması daha fazla zamanda olabilir. 300 cc küçük bir cc değil bende 325 cc var 9 hafta oldu ameliyat olalı 11 cm doku geldi :KK66:

Tiramisu35 Tiramisu35 canimm 9 cm doku b cup mu oluyoo yeni ogrendim bende sayende❤️
Ama bu durumda benimde d olmam gerekirdi ama imkansiz d cok buyuk gelir bana mesela:KK43: d olmak bana yakismaz zaten istemezdim cuce gibiyim zaten:olamaz:

Tiramisu35 Tiramisu35 canimm 9 cm doku b cup mu oluyoo yeni ogrendim bende sayende❤️
Ama bu durumda benimde d olmam gerekirdi ama imkansiz d cok buyuk gelir bana mesela:KK43: d olmak bana yakismaz zaten istemezdim cuce gibiyim zaten:olamaz:

KıZZz güldürmeyin beni :)) 6,5 cm'den sonrası b Cup oluyor 14 cm'e kadar 14 cm c Cup oluyor .. bence güzel oldu seninkisi ama zamanla biraz daha büyür tabii

tesekkur ederim kizlar, anladigim kadariyla kimsenin basina boyle bisey gelmemis, dilerimde gelmez..gercekten sinir bozucu bisey cunku ameliyat olup 5 cm buyumesi..
beklemekten baska carem yok malesef

Odemler gectikce kuculecek. Buyumeyecek dogallasip yerine oturacak diyelim. Uzgunum :KK43: oyle bir beklentiniz olmasin. Ha belki cok siki kaslariniz vardir zamanla acilir onu bilemem ama az dokuya 300 cc buyuk bir boyut degil zaten

tesekkur ederim kizlar, anladigim kadariyla kimsenin basina boyle bisey gelmemis, dilerimde gelmez..gercekten sinir bozucu bisey cunku ameliyat olup 5 cm buyumesi..
beklemekten baska carem yok malesef
Canım bence biraz bekle, sonradan büyüyenler de çok var bu forumda. Belki seninde öyle olucak biraz sabırlı ol, son durumunu bizede yazarsın:)

Odemler gectikce kuculecek. Buyumeyecek dogallasip yerine oturacak diyelim. Uzgunum :KK43: oyle bir beklentiniz olmasin. Ha belki cok siki kaslariniz vardir zamanla acilir onu bilemem ama az dokuya 300 cc buyuk bir boyut degil zaten
Arkadaşın 9 cm dokusu varmış öncesinde, benimde 10 cm vardı benim 300 cc ile 93 cm oldu göğsüm..
Dümdüz biri için 300 orta boy gibi ama dokusu olanı en azından c cup yapmalı diye düşünüyorum bende:)

Arkadaşım cm'den önce cup önemli. cm esasen senin göğüs çevrenle alakalıdır. Cup ölçündeki değişime bak, aklını karıştırma cm ile.

X