Ameliyat sonrası masaj

Mhtp-d

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
18
5
42
Kızlar ben tam 1 ay önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. 200 cc yuvarlak mentor takıldı ama aynı zamanda 200cc kendi göğsümden aldırdım. Bana doktor masaj göstermedi sadece üstten basınç uygula dedi. Şimdi göğüs masajı nasıl yapılır arıyorum ama bulamıyorum. Ortasıda baya ayrik.

Merhaba. Masajı yandan alta, alttan diğer tarafa ve üste doğru bir şekilde elimi gezdiriyorum

Merhaba. Masajı yandan alta, alttan diğer tarafa ve üste doğru bir şekilde elimi gezdiriyorum
Teşekkür ederim canım peki baskı uygulayarak mı
Ya bide benim şişlikler baya indi ama sağ göğsünün üst tarafı sis duruyor 3 gündür bombeli gibi
Şişliklerin gezmesi normal mi

Canını acıtacak şekilde bastırma, umarım yavaş yavaş yumuşacaktır :)

Teşekkür ederim canım peki baskı uygulayarak mı
Ya bide benim şişlikler baya indi ama sağ göğsünün üst tarafı sis duruyor 3 gündür bombeli gibi
Şişliklerin gezmesi normal mi
ben meme küçültme ameliyatı oldum 16 gün önce. sağ mememde birkaç gündür tuhaf bi his var. dün doktor hiçbir sorun yok dedi ama bugün bakınca memenin dış tarafının şiş ve kırmızı olduğunu gördüm. hatta dokununca bir süre beyaz kalıyor. uyuşmuş durumda.sizin geçti mi bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…