• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası eğrilik

mahpeykerce

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
28
288
Merhabalar ben de herkes gibi uzun araştırmalar sonucunda doktoruma karar vererek burun ameliyatı oldum. Atel çıktıktan sonra bantlama yaptım ve burun deliklerine aparat taktım. (Doktorum istedi) şimdi çıkardım. Ameliyattan sonra 1.5 ay geçti yaklaşık olarak ve eğri görünüyor. Ödem mi yoksa gereçekten eğri mi bilemiyorum. O kadar sıkıntıya girip ameliyat oldum açıkçası hiç sorun olsun istemezdim. Ödemden kaynaklı eğrilik yaşayan ama sonra düzelen var mı. İçim rahatlar mı bilmiyorum. Foto ekledim ışık çizgisinden anlayabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_5160.jpeg
    IMG_5160.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_5159.jpeg
    IMG_5159.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 153
Göze batan bir egrilik yok bence canini sikma 6 ayda belli olur ama burnunda daha cok odem var 3 aydan sonra toparlaniyor merak etme :)

Bende çok uzun süre bir taraf daha şişti bende o aparatı taktım düzelmesi çok uzun sürdü umudu kesmiştim ben açıkcası.

neyse ki düzelmiş. Ben de aparatı takmaya devam edeyim bakalım nasıl olacak. Bi umutlandım iyi ki yazdınız.
Yardımcı olabildiğime sevindim ben taktım 1 ay falan sanırım ama işe yaramamıştı ilk başta hala eşit değildi delikler dediğim gibi boşa takmışım diye düşündüm epey sonra resimlere falan bakarken fark ettim.

Merhabalar ben de herkes gibi uzun araştırmalar sonucunda doktoruma karar vererek burun ameliyatı oldum. Atel çıktıktan sonra bantlama yaptım ve burun deliklerine aparat taktım. (Doktorum istedi) şimdi çıkardım. Ameliyattan sonra 1.5 ay geçti yaklaşık olarak ve eğri görünüyor. Ödem mi yoksa gereçekten eğri mi bilemiyorum. O kadar sıkıntıya girip ameliyat oldum açıkçası hiç sorun olsun istemezdim. Ödemden kaynaklı eğrilik yaşayan ama sonra düzelen var mı. İçim rahatlar mı bilmiyorum. Foto ekledim ışık çizgisinden anlayabilirsiniz
Bende bir dönem baya belirgin eğrilik vardı sonra çok azaldı göze batmıyor sizinde eğri bölge bence dümdüz olmaz ama çok hafif olur ödemi inince benim öyle oldu dikkatli bakınca anlaşılıyor

Yardımcı olabildiğime sevindim ben taktım 1 ay falan sanırım ama işe yaramamıştı ilk başta hala eşit değildi delikler dediğim gibi boşa takmışım diye düşündüm epey sonra resimlere falan bakarken fark ettim.

Benim delikler eşit aslında ama burun kökü ve ucu arasındaki farktan eğrilik farkediliyor. İnşallah düzelir benimki de

Bende bir dönem baya belirgin eğrilik vardı sonra çok azaldı göze batmıyor sizinde eğri bölge bence dümdüz olmaz ama çok hafif olur ödemi inince benim öyle oldu dikkatli bakınca anlaşılıyor
Şu an bende ödem de var tabi inmesini bekliyorum sabırla inşallah benim de düzelir

Back