Ameliyat sonrası eğrilik !

Amin

Bende ameliyat oldum 26. günüm bendede baya sağa eğiklik vardı ve çok belliydi ama şuan doktorum düzeltti bantlarım duruyo ama düz olduğu burnumun belli
Bu kesinlikle doktorla ilgili diye düşünüyorum ve bence başka bi doktorla görüş doktorun kendi hatasını belkide örtbas etmeye çalışıyo
İnşallah senin için her şey hayırlı sonuçlanır

Hic biri zaten egri yapmisim demiyor ki. 6 boyunca masaj yap duzelir diyorlar. 6 ay sonrada yuzun asimetrik diyip basindan saviyorlar.

Reactions: drx
Arkadaşlar merhaba öncelikle geçen sene septorinoplasti ameliyatı oldum .Olduktansonra tam kab7s dolu 1,5 yıl yasadım.Sağlık sorunkarım düzelmediği gibi Var olan ince burnumda kocaman sola yamuk bir egrilik oluşyu.Bu durumdan doktoruma bahsettim.Kesinlikke kabul etmedi.Ve senin yüzün ,kaşın,gözün asimetri diyerek küsür buldu.Bu arada bu estetik ameliyatlarını çok araştırdım.Ve begenmeme durumunda emsal temsil edicek yargı karaları var.Yani doktor yaptığı eseri size beğendirmek zorunda.Bence bunu araştırın derim.Hakkınızı her şekilde arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…