- 7 Aralık 2017
- 11
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Esraaa6060
İnşallah geçer ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun, Burun delikleri falan da şahane olmuş yalnız, aşırı orantılı.
Neden bazı doktorların yaptığı burun 10 günde bile kusursuz duruyorda biz ödemdenir şişliktir bekleyelim sabır diyoruz. Ben pişman oldum yapılmış gibi durmuo benim burnuma napti acaba hiç yapılmamış gibi gelio delikler yamuk.haram olsun aldığı para ne diim .o para için ne sıkıntıları göze aldım benUmarım ya inşallah düzelir
Bende pişmanım kendime güvenimi kaybettim aptal doktorlar bu işi yapmasın ya et alsın kemik alsın kulak amilyati yapsın ama rinoplatasti yapmasın ya yapmasın milletin hayatını yakmasınlar .zaten bisuru para alıyolar her sekildeBende de var yamukluk henuz 4 ay ben guzelde olsa kotude ben isterimki eski halimibbu burunla yasamak cok zor aman bisey olacak aman egrildi aman carptim kaydimi diye bu kaygilar var hep cocuklarimi bile öpemez hale geldim ömur boyu dikat edecen diolar bunlar bastan niye soylenmedi anlamiom gercekten eskimi istiom keskeler keskeler
Cok buyuk gunaha kul hakkina giriyolar bu dünyada yersin o parayi ya obur dunyasi neolacak hic dusunmuyolar ben zaten karambole girdim her sabah aciyla uyaniom alisamiom yabanci gibiyim sanki evimden cenazem cikmis gibi kiyafetlerimi bile giyemez oldumBende pişmanım kendime güvenimi kaybettim aptal doktorlar bu işi yapmasın ya et alsın kemik alsın kulak amilyati yapsın ama rinoplatasti yapmasın ya yapmasın milletin hayatını yakmasınlar .zaten bisuru para alıyolar her sekilde
Seninde 4 ay olmuş neden hala bu durumdasinki git doktora dava acicam de .hem parayı alıp hem bize bunu yaşatmaya hakları yok ne doktorlar var işini severek yapan paradan çok işini seven .Allah bizi bu hale getiren aptal doktorlarin belasını versinCok buyuk gunaha kul hakkina giriyolar bu dünyada yersin o parayi ya obur dunyasi neolacak hic dusunmuyolar ben zaten karambole girdim her sabah aciyla uyaniom alisamiom yabanci gibiyim sanki evimden cenazem cikmis gibi kiyafetlerimi bile giyemez oldum
Bekle bekle diolar 1 sene anliyamiom erken diolar cogunkisi gulumSeninde 4 ay olmuş neden hala bu durumdasinki git doktora dava acicam de .hem parayı alıp hem bize bunu yaşatmaya hakları yok ne doktorlar var işini severek yapan paradan çok işini seven .Allah bizi bu hale getiren aptal doktorlarin belasını versin
Çocuklarımı bile öpemez oldum diyince çok üzüldüm yazmak istedim arkadaşım benimde en korktuğum şeydi bu.fakat 2 ay oldu ben öpüyorum hiçbişi onlardan kıymetli değil.hatta hafif hafif bikaç darbede aldım.keşke olmasaydı ama napalım hayatımızı bi burun uğruna askıyamı alalım.tabiki okadar eziyet çektik bozulmasın ama çok abartmamak lazım hayatımızı etkileyecek kadar.biraz dikkat edicez ağır darbe almamaya çalışıcaz ama takıntı boyutunda değil.bu arada simanız çokmu değişti bende ameliyat oldum fakat simam hiç değişmedi.ben söylemeden 2 ayda bir görüştüklerim bile anlamadılar o derece değişim yok.bu iyimi kötümü bilemiyorum ama doğal istemiştim zaten.umarım sizde alışırsınız.Bende de var yamukluk henuz 4 ay ben guzelde olsa kotude ben isterimki eski halimibbu burunla yasamak cok zor aman bisey olacak aman egrildi aman carptim kaydimi diye bu kaygilar var hep cocuklarimi bile öpemez hale geldim ömur boyu dikat edecen diolar bunlar bastan niye soylenmedi anlamiom gercekten eskimi istiom keskeler keskeler
Canim benim ben alisamadim kendime guzel cirkin fark etmez eski halimizde hepimizin bir karekteristik yapı vardı ama şimdi boş boş bakan gözler gözlerim bile bakıslarim degisti birde beni goren gozlerini ayirp birdaha dönüp bakmalari yokmu bitiriyo beni bilemedim aynada o kendimi göremiom haklisin cocuklarimiz daha önemli ama iste bisey olursa tekrar bu sktlari cekmek cok zor be gülüm yazik yavrularimda korkuyo degeriz carpariz diye insan en kötuluğu kendi kendine edermiş allahimin vergisi duraydida olmuyaydim sanki rüya olsa aksam uyusam sabah eski halimle uyansam ah ah cekiom hep aciyla uyaniom bunu nasil atlatacam ben okumaktan baska is yapmiom gözlerim cikacak yoruldu arastir arastir nasil basaracam gulumÇocuklarımı bile öpemez oldum diyince çok üzüldüm yazmak istedim arkadaşım benimde en korktuğum şeydi bu.fakat 2 ay oldu ben öpüyorum hiçbişi onlardan kıymetli değil.hatta hafif hafif bikaç darbede aldım.keşke olmasaydı ama napalım hayatımızı bi burun uğruna askıyamı alalım.tabiki okadar eziyet çektik bozulmasın ama çok abartmamak lazım hayatımızı etkileyecek kadar.biraz dikkat edicez ağır darbe almamaya çalışıcaz ama takıntı boyutunda değil.bu arada simanız çokmu değişti bende ameliyat oldum fakat simam hiç değişmedi.ben söylemeden 2 ayda bir görüştüklerim bile anlamadılar o derece değişim yok.bu iyimi kötümü bilemiyorum ama doğal istemiştim zaten.umarım sizde alışırsınız.
Slm ben de ameliyat olalı 47 gün oldu ödemlerinizden öyle gözüküyor olabilir yamuk olan tarafı yukarı ve diğer tarafa doğru çok az bastırarak masaj yapabilirsiniz belki ben geçen cuma gittim doktora eşit gözükmeyen yeri söyledim bastırdı burnuma şimdi daha iyi ama ben dayanamayıp evde kendim de bastırdım çıtırt diye ses geldi burnumdan korkuyorum şimdi inşallah bir şey olmamıştır . Doktor biliyor nereye bastıracağınıKeşke doktorda kestirip atmasada böyle söylese en azından bi umut bekler insan
Belki alışamadığınız için size öyle geliyordur foto atma şansınız varsa görüp yorum yapar arkadaşlarda belki rahatlarsınız biraz.Canim benim ben alisamadim kendime guzel cirkin fark etmez eski halimizde hepimizin bir karekteristik yapı vardı ama şimdi boş boş bakan gözler gözlerim bile bakıslarim degisti birde beni goren gozlerini ayirp birdaha dönüp bakmalari yokmu bitiriyo beni bilemedim aynada o kendimi göremiom haklisin cocuklarimiz daha önemli ama iste bisey olursa tekrar bu sktlari cekmek cok zor be gülüm yazik yavrularimda korkuyo degeriz carpariz diye insan en kötuluğu kendi kendine edermiş allahimin vergisi duraydida olmuyaydim sanki rüya olsa aksam uyusam sabah eski halimle uyansam ah ah cekiom hep aciyla uyaniom bunu nasil atlatacam ben okumaktan baska is yapmiom gözlerim cikacak yoruldu arastir arastir nasil basaracam gulum
Canim benim ben alisamadim kendime guzel cirkin fark etmez eski halimizde hepimizin bir karekteristik yapı vardı ama şimdi boş boş bakan gözler gözlerim bile bakıslarim degisti birde beni goren gozlerini ayirp birdaha dönüp bakmalari yokmu bitiriyo beni bilemedim aynada o kendimi göremiom haklisin cocuklarimiz daha önemli ama iste bisey olursa tekrar bu sktlari cekmek cok zor be gülüm yazik yavrularimda korkuyo degeriz carpariz diye insan en kötuluğu kendi kendine edermiş allahimin vergisi duraydida olmuyaydim sanki rüya olsa aksam uyusam sabah eski halimle uyansam ah ah cekiom hep aciyla uyaniom bunu nasil atlatacam ben okumaktan baska is yapmiom gözlerim cikacak yoruldu arastir arastir nasil basaracam gulum
Merhaba arkadaslar 1 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum burnumda eğrilik vardı fakat ameliyat somrası hala var doktoruma burnum eğri diyorumm yooo yooo hayır eğri değil demekten baska bişey bilmiyor hep aynı şeyleri tekrarlıyo ya herkez yalanmı sölüyo bi doktorummu doğru sölüyo anlamıyorum göz var hizam var biraz üstüne gidincede yüzün asimetrik dedi benim yüzümde cenemde felan öyle cok bükük görüntüyü etkiliyecek kadar bi asimetriklik yok sizdede aynı sorun oldumu geçtimi ne yapmalıyım doktoruma olan güvenimi tamamen yitirdim başka bi uzmanlamı görüşmeliyim kafayı yedim yemin ederim piskoljm altüst oldu kendimle çelisiyorum artık lütfen yardımcı olun sizdede olduysa geçtimi nasıl ne kadar sürede geçti. Burnum ucu felan değil yukarda aşağı dogru sağa dogru yamul halde geliyor napmalıyım