Ameliyat sonrası eğrilik !

45 gun oldu benımde bır taraf baya sıs daha hıc kontole gıtmedım yarın gıdıcem, devlet hastanesı oldugu ıcın cok soru soramadım ılk defa kontrole gıdıyrm yandan gorunus guzel gelıyor, ama on profıl yamuk gıbı gelıyor
45 gun ıcın cokmu erken olur hocayı nette arastıramadım ama olumlu yorumlar gordum bızzat hastanede denk geldı, cok cok yamukluk yok gıbı, ama o tampon cıktıktan sonrakı nefesı malesef alamıyorum bıraz burundan konusuyorum amelıyattan sonra duzelır dedıler gecen halam 'hanı hıc deısıklık yok dedı gene burundan konusuyosun' dedı bılmem anlatabıldımmı sızlere, zamanla gecıcek dedım ne dıye amelıyat oldun dedı :) yandan gorunusunden mennunum, bas agrım azaldı kemer ve ucu dusuktu bunlarda sorun yok, yandan gprunuz guzel, ama yamuk dıenler oldu 45gun erkenmı bunları konusmaya cokmu deısır burun zamanla ucu dusermı ılk cıktıgımdada burun ucu cok kalkık deıldı

yüzümüzü ortadan ikiye böldüğümüzde sağ ve sol taraf eşit değildir kimi insanda. bende de değil. kaşların ortasından dudaktaki çizgiye indiğimizde burun ekseni bu çizginin dışında kalabilir. Senin burnun yüzüne son derece uyumlu olmuş, herhangi bir uyumsuzluk yok. Benim dediğim şeye takılıp kalırsan ki, ancak burnu tamamen yerinden oynatmaları gerekir. Doktorlar mevcut burun ekseni üzerinde çalışma yapıyorlar. Mucizeler beklemeyelim. O zaman mutsuzluk yaşanabiliyor. Ben de ameliyat olacağım. Kendimi en azından şu anki şikayetlerim giderilecek diye telkin edip, sonuca hazırlamaya çalışıyorum . Kendine eziyet etme. Gayet hoş olmuşsun.. Sevgiler..

Ben ameliyat olalı bugün tam bir buçuk ay oldu. Alçı ilk çıktığında 1 aya kadar olan süreçte benim de burnum önden çok hafif yamuk gibi duruyordu. Doktorum yüzündeki asimetriden de olabilir ödemden de olabilir sabırlı olalım demişti. Ben ödemdendir diye olumlu düşündüm hep. Çok takıntılı biri de değilim açıkçası öyle bile kalsa burnumun yan duruşundan ve nefes alabilmemden çok menun olduğum için sorun yapmazdım.Bugün sabah asansörde aynaya dikkatlice baktım yamukluk falan kalmamış. Babam yanımdaydı ona da sordum o da evet geçti gerçekten dedi. Demek ki ödemdenmiş. Muhtemelen sizinki de öyle olabilir sabırlı olmak lazım.

Alttan çekilmiş bir resimde daha iyi anlaşılıyor çünkü bu şekilde karşıdan bakınca şişlikler yüzünden eğri görünebiliyor ama alttan çekilmiş resimde burun delikleri yüzü ortalıyorsa eğri değildir .

Umarım ya inşallah düzelir
Neden bazı doktorların yaptığı burun 10 günde bile kusursuz duruyorda biz ödemdenir şişliktir bekleyelim sabır diyoruz. Ben pişman oldum yapılmış gibi durmuo benim burnuma napti acaba hiç yapılmamış gibi gelio delikler yamuk.haram olsun aldığı para ne diim .o para için ne sıkıntıları göze aldım ben

Bende de var yamukluk henuz 4 ay ben guzelde olsa kotude ben isterimki eski halimibbu burunla yasamak cok zor aman bisey olacak aman egrildi aman carptim kaydimi diye bu kaygilar var hep cocuklarimi bile öpemez hale geldim ömur boyu dikat edecen diolar bunlar bastan niye soylenmedi anlamiom gercekten eskimi istiom keskeler keskeler

Bende pişmanım kendime güvenimi kaybettim aptal doktorlar bu işi yapmasın ya et alsın kemik alsın kulak amilyati yapsın ama rinoplatasti yapmasın ya yapmasın milletin hayatını yakmasınlar .zaten bisuru para alıyolar her sekilde

Cok buyuk gunaha kul hakkina giriyolar bu dünyada yersin o parayi ya obur dunyasi neolacak hic dusunmuyolar ben zaten karambole girdim her sabah aciyla uyaniom alisamiom yabanci gibiyim sanki evimden cenazem cikmis gibi kiyafetlerimi bile giyemez oldum

Seninde 4 ay olmuş neden hala bu durumdasinki git doktora dava acicam de .hem parayı alıp hem bize bunu yaşatmaya hakları yok ne doktorlar var işini severek yapan paradan çok işini seven .Allah bizi bu hale getiren aptal doktorlarin belasını versin

Bekle bekle diolar 1 sene anliyamiom erken diolar cogunkisi gulum

Çocuklarımı bile öpemez oldum diyince çok üzüldüm yazmak istedim arkadaşım benimde en korktuğum şeydi bu.fakat 2 ay oldu ben öpüyorum hiçbişi onlardan kıymetli değil.hatta hafif hafif bikaç darbede aldım.keşke olmasaydı ama napalım hayatımızı bi burun uğruna askıyamı alalım.tabiki okadar eziyet çektik bozulmasın ama çok abartmamak lazım hayatımızı etkileyecek kadar.biraz dikkat edicez ağır darbe almamaya çalışıcaz ama takıntı boyutunda değil.bu arada simanız çokmu değişti bende ameliyat oldum fakat simam hiç değişmedi.ben söylemeden 2 ayda bir görüştüklerim bile anlamadılar o derece değişim yok.bu iyimi kötümü bilemiyorum ama doğal istemiştim zaten.umarım sizde alışırsınız.

Canim benim ben alisamadim kendime guzel cirkin fark etmez eski halimizde hepimizin bir karekteristik yapı vardı ama şimdi boş boş bakan gözler gözlerim bile bakıslarim degisti birde beni goren gozlerini ayirp birdaha dönüp bakmalari yokmu bitiriyo beni bilemedim aynada o kendimi göremiom haklisin cocuklarimiz daha önemli ama iste bisey olursa tekrar bu sktlari cekmek cok zor be gülüm yazik yavrularimda korkuyo degeriz carpariz diye insan en kötuluğu kendi kendine edermiş allahimin vergisi duraydida olmuyaydim sanki rüya olsa aksam uyusam sabah eski halimle uyansam ah ah cekiom hep aciyla uyaniom bunu nasil atlatacam ben okumaktan baska is yapmiom gözlerim cikacak yoruldu arastir arastir nasil basaracam gulum

Keşke doktorda kestirip atmasada böyle söylese en azından bi umut bekler insan
Slm ben de ameliyat olalı 47 gün oldu ödemlerinizden öyle gözüküyor olabilir yamuk olan tarafı yukarı ve diğer tarafa doğru çok az bastırarak masaj yapabilirsiniz belki ben geçen cuma gittim doktora eşit gözükmeyen yeri söyledim bastırdı burnuma şimdi daha iyi ama ben dayanamayıp evde kendim de bastırdım çıtırt diye ses geldi burnumdan korkuyorum şimdi inşallah bir şey olmamıştır . Doktor biliyor nereye bastıracağını

Belki alışamadığınız için size öyle geliyordur foto atma şansınız varsa görüp yorum yapar arkadaşlarda belki rahatlarsınız biraz.

maria senin burnun gayet güzel, neden kendine bunu yapıyorsun, eski halin sert ve sinirli bakışların gitmiş, yüzün yumuşamış daha masum bir ifade kazanmışsın, eski gergin görüntünü özlüyorsan ona bir şey diyemem. sen bence depresyondasın, ayrıca kan değerlerine de baktır ben de bazı eksik değerler olduğunda hemen depresyona giriyorum sonra takviye aldığımda düzeliyorum ikisi birbiriyle çok alakalı, sabahları acıyla uyanacak kadar kötü bir durumun yok. senin karamsarlığın burnundan değil depresyondan kaynaklanıyo.

Hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…