• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası eğrilik !

Seninde 4 ay olmuş neden hala bu durumdasinki git doktora dava acicam de .hem parayı alıp hem bize bunu yaşatmaya hakları yok ne doktorlar var işini severek yapan paradan çok işini seven .Allah bizi bu hale getiren aptal doktorlarin belasını versin
Amin

Merhaba arkadaslar 1 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum burnumda eğrilik vardı fakat ameliyat somrası hala var doktoruma burnum eğri diyorumm yooo yooo hayır eğri değil demekten baska bişey bilmiyor hep aynı şeyleri tekrarlıyo ya herkez yalanmı sölüyo bi doktorummu doğru sölüyo anlamıyorum göz var hizam var biraz üstüne gidincede yüzün asimetrik dedi benim yüzümde cenemde felan öyle cok bükük görüntüyü etkiliyecek kadar bi asimetriklik yok sizdede aynı sorun oldumu geçtimi ne yapmalıyım doktoruma olan güvenimi tamamen yitirdim başka bi uzmanlamı görüşmeliyim kafayı yedim yemin ederim piskoljm altüst oldu kendimle çelisiyorum artık lütfen yardımcı olun sizdede olduysa geçtimi nasıl ne kadar sürede geçti. Burnum ucu felan değil yukarda aşağı dogru sağa dogru yamul halde geliyor napmalıyım
Bende ameliyat oldum 26. günüm bendede baya sağa eğiklik vardı ve çok belliydi ama şuan doktorum düzeltti bantlarım duruyo ama düz olduğu burnumun belli
Bu kesinlikle doktorla ilgili diye düşünüyorum ve bence başka bi doktorla görüş doktorun kendi hatasını belkide örtbas etmeye çalışıyo
İnşallah senin için her şey hayırlı sonuçlanır

Hic biri zaten egri yapmisim demiyor ki. 6 boyunca masaj yap duzelir diyorlar. 6 ay sonrada yuzun asimetrik diyip basindan saviyorlar.

• Beğen
Reactions: drx
Arkadaşlar merhaba öncelikle geçen sene septorinoplasti ameliyatı oldum .Olduktansonra tam kab7s dolu 1,5 yıl yasadım.Sağlık sorunkarım düzelmediği gibi Var olan ince burnumda kocaman sola yamuk bir egrilik oluşyu.Bu durumdan doktoruma bahsettim.Kesinlikke kabul etmedi.Ve senin yüzün ,kaşın,gözün asimetri diyerek küsür buldu.Bu arada bu estetik ameliyatlarını çok araştırdım.Ve begenmeme durumunda emsal temsil edicek yargı karaları var.Yani doktor yaptığı eseri size beğendirmek zorunda.Bence bunu araştırın derim.Hakkınızı her şekilde arayın.

Back