Ameliyat Sonrası Ciddi Ödem

Geçmiş olsun canım benimde salı günü ameliyatım oldu 325 cc allegran yuvarlak takıldı bugün 3.gün ama ödemler arttı sanki pişmam olmuş gibiyim ağrılar sol tarafta çok fazla durduk yerde başıma işmi çıkardım die vijdan yapıyorum bir taraftanda iyi yaptım diorum yani psikolojim git gelli biraz biran evvel iyileşiriz sen kaç gün sonra pansumana gittin

Size de geçmiş olsun. Benim de sol üst tarafta çok rahatsız edici ağrılarım olabiliyor ama sanki silikon deriyi delmek istiyormuş gibi, aşağı indikçe düzelir diye umuyorum.
Bunun dışında ameliyata 61.5 kilo civarı girmiştim, 3. gün sonunda tartıldıgımda 67 kiloydum, sok olmuştum görünce. Ama yavaş yavaş da olsa duzeliyor, bugün 6. günüm ve 65 civarına düştüm. (Çok ağır ve fazla da yiyordum aynı hataya dusmeyin) Kendi adıma, 3. günden sonra iyilesme epey belirgin olmaya başladı diyebilirim, sabır biraz =) Pansuman için de 3. gün çağırmıslardi.

Sizin göğüs ve göğüs altı ölçünüz neydi?

Göğüslerim 75 beden sütyen büyük geliyordu ama şuan sanki şişme bebeklerin memesine bekliyor doktor pansuman için pazartesi çağırdu hemde kontrel bende iştah sıfır zoraki yiyorum ameliyata 57 ile girdim 61 im şuan ama normal miş anestesi antibiyotik bir sürü uygulama zamanla atıcak vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…