Ne gibi sıkıntı sizce delikler demi bende çok rahatsızımInanılmaz yapay durmuş. Sıkıntı var bence.
Bilmiyorum ki canım bende anlamadımİlk başta bu kadar degildi sanki canım ?
Ödemlerle ilgili bence.
İnşallah öyledir de ikinci kez ameliyata gerek kalmaz yaBenim de öyle ben söylemeden doktor görmüştü şiş orası dedi inicek dedi sol taraf içe doğru burun kanadı daha çökük ama sağ taraf daha büyük daha şiş,iniceğini düşünüyorum ya pek takılmıyorum o yüzden çünkü 1 ay 2 ay falan erken bence
Saol canım bi türlü alışamadım gitti çok kafama takıyorum delikleri falanAma ben beğendim burnunu cok tatlı olmuş bence kalkıklığı da kötü değil ucu düşük olsa daha büyük bi sorun bence
Konuştu bilir kişiDoktor hatasi besbelli sislik fln hikaye
Yani 6 ay sonunda düzelmezse zaten doktor hatasını kabul etmek zorunda ve düzeltmeli bunu işte keşke yaparken dikkatli olsalar da başımıza ikinci bi iş çıkmasa o süreci atlatmak hiç kolay değil çünküDoktor hatasi besbelli sislik fln hikaye
Peki siz nasıl bu kadar eminsiniz ?Doktor hatasi besbelli sislik fln hikaye
Teşekkür ederim canım zaten mecbur bekleyeceğiz 6 ay inşallah düzelirBEnce de cok bariz bir şişliğin var o kadar karamsar olma bir aylık bir durum değil bir şişer bir iner deliklerim benimde hala farklı iki ay oldu üç ay önce moralini bozma demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?