İlahi seni..Güldürdün beni..Ben hamile kaldıgım zaman evde bazen karnım çok büyükmüşte bir elim sırtımda bir elim karnımda zor yürüyormuşum,sancım varmış gibi prova yapıyordumKomik evet ama bence her hamile kadın bunu yapmıştır.Şimdi senin evde ameliyat olmuşta kısıtlı hareketler yağtıgını okuyunca o günlerim aklıma geldi...Canım Allahın izniyle bir haftayı atlattıktan sonra çok hızlı bir iyleşme sürecine gireceksin emin ol..İlk bir haftada yatıp kalkarken zorluk yaşayacaksın,birde üzerini giyinirken tabi birinin destek olması lazım..Öyle aman aman çok agrıların olmayacak korkma Endişe yapacak birşey yok..Sen gögüslerinin ne kadar harika olacagını düşün,,agrılar sızılar geçici..
bu kadar kotumu iyicene korktum simdibenim iki hafta icinde iyilesip ise gitmem gerek :18:6ay cok uzun bi sure. Hadi saka yaptigini soyle
kızlar merhaba,
18 temmuzda amelıyatımı oldum.kasaltı 325cc kondu.meme altından gırıldı.herkezın agrı esıgı ve dırencı farklıdır.ben daha yenı yenı hayata dondum dıyebılırım.zaten halen yan yatmayı bırakın oturur vazıyette yatıyorum ve uyku nedır unuttum.zaten agrı 2 hafta oluyor..sıslıklerden seklı bıseye benzemıyor bırde agrı olunca moraller bozuluor,kendı kendını sorgulamaya baslıyorsun deydımı dıye..kımseyı korkutmak ıstemem ama hazırlıklı olmanızı ve bu ısı cok ıyı dusunmenızı onerırım..
korktum valla ama değer....
valla kızlar siz anlattıkca ben inanamıyorum ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama inanılmaz iiyim..28.de ameliyat oldum 29.da hastaneden çıktım doktor sakın yatma gez dedi bana ve ben hastaneden çıktım boğaz turu yaptım gezdim tozdum ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşiyorsun ayrıca benim ameliyatım kasaltıydı buna ramen ben hastaneden çıktığım gün iileştim valla sadece ilk 3 gün kendim kalkamıyordum yataktan ama şimdi hem kendi kendime yatıp kalkıyorum hemde yan yatıyorum herşey inanılmaz yolunda maşallahhhh....
kızlar ameliyatın üzerinden 1.5 yıl geçti ama sol göğsüm hala ara ara batıyor. Herşey yolunda ama işte tek sıkıntı ara ara batmaların olması =((
Canım hamilemisin sen şimdi? Eger hamileysen hamileligin son dönemlerinde özellikle gögüste süt oluşması başlıyor ve bahsettigin o batmalar bu yüzden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?