- 11 Nisan 2017
- 65
- 20
-
- Konu Sahibi Beyazkedii
Islaklığı kan değil sadece akıntıysa iyileşmiş sayılır. Akıntı genellikle burun şişlikleri inmeye başlayıp nefes almaya hazır duruma geldiğinde akmaya başlar. Delikler uzun süre tıkalıyken açılmaya başlayınca ilk önce o kapalı olan süreç içindeki akıntınız dışarı çıkar.Merhaba..ya benim bugün 5.günüm ama herkes burnunun kuruduğunu söylüyor benim hala ıslak içi iyileşmiyo mu acaba
Islaklığı kan değil sadece akıntıysa iyileşmiş sayılır. Akıntı genellikle burun şişlikleri inmeye başlayıp nefes almaya hazır duruma geldiğinde akmaya başlar. Delikler uzun süre tıkalıyken açılmaya başlayınca ilk önce o kapalı olan süreç içindeki akıntınız dışarı çıkar.
Bugün hafif kanamam oldu.dr.a gittim temizledi krem falan sürdü..önemli bişey olmadığını dinlenmemi söyledi..bu arada tampon da varmış burnumda onuda öğrenmiş oldum
Benimde bugün tamponlarım alindi. Alttan şuan alçı olmasına rağmen baktığınızda nasıl görünüyor burun
İlk başta görüntü sizi tatmin etmeyebilir ama eskisinden çok çok iyidir. inanın ki çok güzel olacaktır. 6 ay 1 sene anca burun yerine oturuyor.Benim de cumartesi alçım çıkacak
Kocaman bir burun görmeye hazır değilim
Şimdi alçı tutuyorda normal görünüyor biraz (ucu nun şiş olduğu belli şimdi bile)
Kim bilir alçı çıkınca ne hissedeceğim ya
Bunca sıkıntıdan sonra bir de alçı sonrası süreç gözümü korkutuyor ya
Ben ilk ameliyatımda, alçı çıktığı günün ertesi sabahı okula gitmek zorunda kaldım. Ve gayet hoş bir görünümdeydim. Herkes çok değiştirmiş seni diyordu. Eski burnum aklıma geldikçe alçıdan sonraki çıkan burnuma bile aşık olmuştum diyebilirimOkula geri döneceğim için sabırsız davranıyorum şimdi yoksa bekleyebilirdim 1 yılın o heyecanla geçmesini
ama okula nasıl bir halde döneceğimi kestiremiyorum
Ameliyatım hakkında çoğu kişinin bilgisi dahi yok
Ahhh düşündükçe kötü olacağım galiba
Ben ilk ameliyatımda, alçı çıktığı günün ertesi sabahı okula gitmek zorunda kaldım. Ve gayet hoş bir görünümdeydim. Herkes çok değiştirmiş seni diyordu. Eski burnum aklıma geldikçe alçıdan sonraki çıkan burnuma bile aşık olmuştum diyebilirim
Benim ucu çok kalkık istemedim ama ona rağmen şuan alçılı dik görünüyor özelden veya burdan foto atabilirmisin suanki halini
Genelde herkesin o şekilde görünüyor alçılıyken sıkıntı yapma şişlikler inince daha iyi olur..benim hala bi burundan sızıntı şekilnde kanamam devam ediyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.6.günüm dr.normal uzan dinlen dedi ama çocuklarım var nasıl dinleneyim
Ayy hadi inşallah
Teşekkür ederim
Kimseyle bu konuda konuşamıyorum. Biri çıkıp kendin ettin kendin buldun diyecek diye (ameliyat olmamı isteyen kimse yoktu)
İçim rahatladı biraz sayenizde