Ameliyat sonrası 1 yaş bebeğimin kayınvalide ile uyuması

ozlemart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
12
5
1
39
Kızlar merhaba. 1 yaşında bebeğim var. Mastektomi ameliyatı oldum. Dren takılı. Daha bugün taburcu oldum. Bebeğimi kucağıma alamıyorum. Gece uyanırsa alamam diye kayınvalidemle beraber yatıyor. Bir hafta daha böyle olacak bı durum. Bu durum benim be eğimle ilişkimi etkiler mi? Benzer bir durum yaşamış olanınız var mı acaba? Güvenli bağlanmaya etkisi ne olur? Meme kanseri yüzünden emziremedim, bu güvenli bağlanma meselesi benim için çok takıntı oldu. İlişkimizi etkiler diye düşünmekten uyuyamaz oldum.

Güzel anne, sağlığınıza odaklansaniz, moralinizi yüksek tutsanız, iyileştikten sonra bebeginizle geçireceğiniz güzel zamanları planlasaniz ve o gün için şimdi güzelce dinlenerek güç toplasanız daha karlı olmaz mı Şimdi her ne sebeple olursa olsun kendinizi soktuğunuz stresin bebeğinize ve aranızdaki ilişkiye hiçbir katkısı yok bunu hep hatırlatın kendinize. Ne emziremediginiz ne bir hafta ayrı yattığınız için aranızdaki bağ zarar görmeyecek inanın. Siz bu kadar hassasken aranızdaki bağı diri tutmak için gereken her şeyi yaptığınız/yapacağınız açık. Sevgi dolu buyuyeceginden eminim. Birlikte hayırlı, uzun bir ömür diliyorum sizlere

Annelik çok uzun bir maraton çocuklar birincil bakım vereni o anlık benimseyebiliyor ama annenin yerini kimse tutamaz sağlığınıza kavuşunca onunla o kadar güzel ilgilenirsiniz ki her şey halledilir. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Cok gecmis olsun, bebeginiz cok temas bagimlisi degilse, odanizda bir yatakta yatirin, kokunuzun iyice sindigi bir tshirtu ustune serin/yanina koyun...
Temas ariyorsa babanneyle degilde babayla uyuturdum ben. Benim kizimin uyku arkadasi babasidir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…