doktorumla görüştük ameliyatı daha erken bir saate alabileceğini söyledi. yazarken bile ellerimin nasıl titrediğini görmeniz lazım:18:. birazdan hastane için pijama falan almaya gidicem yarın sabah hastanede oöucam. Lütfen dua edin bana. Artık ameliyattan sonra girip yazarım sonucu. :18::18::18::18:
doktorumla görüştük ameliyatı daha erken bir saate alabileceğini söyledi. yazarken bile ellerimin nasıl titrediğini görmeniz lazım:18:. birazdan hastane için pijama falan almaya gidicem yarın sabah hastanede oöucam. Lütfen dua edin bana. Artık ameliyattan sonra girip yazarım sonucu. :18::18::18::18:
bosver aklına koymusun zaten ama uzuluyorum bayanlarımız ıcın o kansorojen ,patlama rıskı olan ,artık avrupada kullanılmayan sensetık maddeler turkıyede cok revacta sızın uzerırınzden para kazananlara zaten dıyecek laf bulamıyorum canım senı begenen ogle begensın neden dogallıgından vaz gecıyorsun bak taktıranlar cıkarttırıyorken yapma boyle bırsey bence uzulmenı ıstemem benım goguslerımde mınıcık gorsen ama okadar begenıyorum kı mınık olduklarını artık gormuyorum bıle :) ıyı dusun uzulmenızı ıstemem dogrusu hayırlısı olsun hakkında .
cok memnun olduğunuz için mi meme estetiği konularını okuyorsunuz ??
ben suana kadar sılıkondan kanser olup ölen görmedim..sılıkon kılıfın harıcınde eskıden dırek derı altına enjekte edılenler kanser yapabılıyo bu konuda haklısın..
ayrıca kımse kımseye gel senı zorla amelıyat edicem, paranı alacam demıyo.gercekten kararlı olan ınsanlar gıdıp amelıyat oluyorlar