Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer ertelenirse bir aydan önce bunun için vaktim olmayacak bu yüzden nasıl stres oldum bilemezsiniz. dediğiniz gibi daha 10 gün var belki toparlamış olurum.
Benim ertelendi ocakta olacakken hasta oldum ve antibiyotik kullandığım için şubat ayında oldum hatta operasyondan 3 4 gün önce uçuk kremi kullanmaya başladım doktorum istedi başına gelmiş heyecandan uçuk çıkarıp ameliyatı iptal olan oldu dedi biz riske atmayalım dedi kendinizi toplarlamaya bakın hastayken anestezi riskliymiş
Benim ertelendi ocakta olacakken hasta oldum ve antibiyotik kullandığım için şubat ayında oldum hatta operasyondan 3 4 gün önce uçuk kremi kullanmaya başladım doktorum istedi başına gelmiş heyecandan uçuk çıkarıp ameliyatı iptal olan oldu dedi biz riske atmayalım dedi kendinizi toplarlamaya bakın hastayken anestezi riskliymiş