Ameliyat olmaya karar verdim

amypondd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
272
109
Merhabalar. Siteyi yıllardır takip ediyorum ama yeni üye oldum ve ilk konum :) Az önce ailemi bi şekilde ameliyata ikna ettim. Geçtiğimiz yıllarda kalp ameliyatı oldum küçük olan göğüslerim ameliyat sırasında ne olduysa dahada küçükdü ve ikisinin boyutu şuan birbirinden farklı. Silikon taktırmak istiyorum boyunu büyük istiyorum. O kadar acı çekmişsen büyük olsun yani :) Şekil kesi yeri filan daha karar vermedim.Tecrübesi olanlar payaşırlarsa sevinirim. Şuan göğüslerim destekli 80B. Göğüsümün alt kısmı biraz var ama üst kısmı bomboş. Bazı yerlerde kolu oynatınca memelerde oynuyo gibi yorumlar vardı o şekilde olsun istemiyorum lütfen yardım edin. Ama şuan en önemli konu doktor seçimim. 18 yaşındayım ve bu ameliyatı kendi paramla yaptırıcam yani ne kadar uygun ücretli olursa o kadar iyi benim için. taksit vs yaptırabiliyo muyuz devlet hastanesi olunca bilgisi olan herkes kısa da olsa yorum yaparsa sevinirimmmm :)

Şehir Ankara. Şehirdışına gitme imkanım yok..

Göğüslerim linkteki kadının ilk hali gibi. Olmasını istediğim de 2. hali. şekli filan nedir acaba?
http://www.kadinlarsitesi.com/gogus-buyutme-ameliyati/

Son düzenleme:
18 yaş bence erken ama tercih meselesi tabi ki.. Devlette taksit olmuyor canım maalesef.. Kolu oynatınca meme oynaması olayını anlamadım, en azından bende öyle bir durum olmadı. Senin üst boşsa yuvarlak protez daha uygun, eklediğin fotoğraftaki protez 300 gibi bir şey.. Bence acele etme, güzelce bir araştırma yap.

Ali Mübin ARAL'a randevu aldım çarşamba günü için. Bakalım ne kadar ücret söyleyecek :/

18 yaş erken ama seni çok mutsuz ediyorsa yaptır tabiki.eklediğin resimlerin eski ve yeni hali (büyüklük olarak)benimkilerin eski ve yeni haline benziyor tahminen 300 cc dir belki 325.fiyat olarak devlet hastaneleri bile 5 den aşağı yapmıyor.benim doktorum Ankara da ben çok memnun kaldım istersen bir görüş düşğnürsen yardımcı olurum.doktorum gürhan Ulusoy

Fotoğraf benim eski ve yeni halime benziyo 300cc takildi bana kas üstü adana medline da oldum yuvarlak 4500

5 bin e kadar olabilir diye düşünüyorum şuan. acaba özellerde filanda mı taksit seçeneği yoktur? CC olarak baktım 300 çok az geldi gözüme d cup olsun yaptırmışken o da sanırım 375 filan yapar :/

5 bin e kadar olabilir diye düşünüyorum şuan. acaba özellerde filanda mı taksit seçeneği yoktur? CC olarak baktım 300 çok az geldi gözüme d cup olsun yaptırmışken o da sanırım 375 filan yapar :/
Öyle kafana göre cc seçemezsin canım bu senin vücut yapınla doğru orantılı bi durum.meme dokusu çok çok az olan biri 400 cc ile anca d cup olur .

canım bende ameliyat olucam benim yaş 21 para biriktiriyorum inşallah sene sonuna kadar birikicek sende acele etme hem paranı biriktir hem bu sırada araştırma yap cicişlere kavuşucaz inşallah

canım bende ameliyat olucam benim yaş 21 para biriktiriyorum inşallah sene sonuna kadar birikicek sende acele etme hem paranı biriktir hem bu sırada araştırma yap cicişlere kavuşucaz inşallah

Nisan ayında yaptırmak istiyorum ben 3 bine filan bulursam ailemin de desteğiyle yaptırırım diye düşünüyorum ama 5 bin filan sıkıntı

Yarın için Ahmet Işıkdemirden de randevu aldım. Forumda hakkında pek bilgi yok gerçi

kızlar gittim bugün doktorum vücut ölçüne 450 cc'e kadar olur ama çok ağırlık yapar önerim 375 dedi. kas altıda üstüde olurmuş bana bıraktı. şekil olarak yuvarlak olcak koltuk altıda yapıyomuş ama meme altımda zaten iz var diye oradan yapalım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…