Ameliyat olmaya karar verdim

18 yaş bence erken ama tercih meselesi tabi ki.. Devlette taksit olmuyor canım maalesef.. Kolu oynatınca meme oynaması olayını anlamadım, en azından bende öyle bir durum olmadı. Senin üst boşsa yuvarlak protez daha uygun, eklediğin fotoğraftaki protez 300 gibi bir şey.. Bence acele etme, güzelce bir araştırma yap.
Kesin o yorum benim dir ben kolum ile güç uyguladığımda memelerim hareket ediyor bu bi tek bende mi böyle örn veriyorum paspas sıkmak için bastırdğımda kasların altında meme hareket ediyor aynı şu müzik eşliğinde memenin oynatan kadın gibi
Benden başka kimsede yok mu bu durum :KK43:

Kesin o yorum benim dir ben kolum ile güç uyguladığımda memelerim hareket ediyor bu bi tek bende mi böyle örn veriyorum paspas sıkmak için bastırdğımda kasların altında meme hareket ediyor aynı şu müzik eşliğinde memenin oynatan kadın gibi
Canım ben de kasıtlı olarak orayı kasarsam hareket ediyor ama normalde öyle bir şey olmuyor bana..

Canım ben de kasıtlı olarak orayı kasarsam hareket ediyor ama normalde öyle bir şey olmuyor bana..
Normalde yok sadece güç uyguladığımda Gögüs kası çalışırsa benim kaslarım güçlüydü bi Dr öyle demişti belki de ondan bilmiyorum ama normal kol hareketi ile oynamıyor ay ameliyat bitti derdi bitmedi

Dediğim yorum şurada bakın http://www.milliyet.com.tr/meme-sil...mimi-yazi-pembenar-yazardetay-saglik-1699994/ doktor söylemiş " Kas altı silikonu daha iyi örtüyor kenarları belli olmuyor, dekolte daha iyi oluyor. Ama çok ağrılı ve kol hareketleri ile meme hareket edebiliyor."

Ağrı olayı kişisel mesela benim hiç ağrım olmadı tabi ki gerginlik vardı sonuçta bi protez içeri sokuluyor deri geriliyor.. gögüs kası nı hareket ettirince meme oynuyor ama normal bi meme de oynarmış koşan insanlar memeleri oynamasın diye tutarlar elleri ile onun gibi bişe. .. Dr un ne uygun görüyorsa onu oL.... Kas üstü olabilme imkanın varsa daha iyi Tabi ki :)

Y
yalnız değilsin FAZLANAZLI FAZLANAZLI bebeğim portakal suyu sıkarken rende yaparken aynı şeyi yaşıyorum

merhaba, ben 2011 yılında silikon taktırdım. istanbul esteworld etilerde. cok arastirdim öncesinden. benim protezlerimi gögüs kaslarimin altina yerlestirdiler, hicbir sekilde fark edilmiyor. kol oynattikca oynamasida yok. cok rahatim iyiki yaptirdim. ama bana büyüklügünü secme imkani vermediler. vücudumj ölcüp bana en uygun olani taktilar.

merhaba, ben 2011 yılında silikon taktırdım. istanbul esteworld etilerde. cok arastirdim öncesinden. benim protezlerimi gögüs kaslarimin altina yerlestirdiler, hicbir sekilde fark edilmiyor. kol oynattikca oynamasida yok. cok rahatim iyiki yaptirdim. ama bana büyüklügünü secme imkani vermediler. vücudumj ölcüp bana en uygun olani taktilar.
Benim 5 ay oldu belki zamanla bu his gider gitmese bile beni rahatsız eden birşey değil çok mutluyum iyiki yaptırmışım hiç pişman olmadım.bende cc seçmedim drum ne uygunsa onu taktı

Normal bir şey demek ki ya sorun değil alışıyorum protez e de yavaş yavaş bakalım sonuçta dokusu olanlar şanslı daha iyi duruyor buna da şükür çok memnunum
Aynen canım umrumda bile değil herzaman dediğim gibi herhangibir komplikasyon yaşamayımda geri kalan herşey önemsiz çok mutlu ve memnunum

bence yaptir insanin öz güveni olmasi harika bisey. denize gittiginde veya elbise giydiginde cok mutlu oluyorsun.

Bide koltuk altindan yapinca kapsul riski artiyomus
meme basindan yapincada emziremiyormussun. Benim icin bunlar sorun degilde ucret problem. Medical park taksit yapmiyormus. Kredi kartina taksit yapan hastane bileniniz var mi?

bana dr dediki: koltuk alti yaparsan emziremezsin. meme ucundan yapamazdi cünki uclarim cok kücük. gögüs altindan olani en dogal olani dedi. gerci izler 6 aya kadar gider dedi ama gitmedi

Bide koltuk altindan yapinca kapsul riski artiyomus
meme basindan yapincada emziremiyormussun. Benim icin bunlar sorun degilde ucret problem. Medical park taksit yapmiyormus. Kredi kartina taksit yapan hastane bileniniz var mi?
Meme ucundan yapınca nasıl emziremiyor birincisi zaten her Dr genç hastaya bunu yapamıyor çünkü gerçekten tecrübe isteyen bir şey bazıları riske girmek istemiyor risk istemiyorsanız meme altını seçin....

Benim gittigim doktor 3 yontemide uyguluyor bana birakti secimi. Koltuk altinda kapsul riski oldugu icin ve gogusmde zaten kesin oldugu icin gogus altini onerdi

Kızlar bütün Dr lar meme altını yapar çünkü en basit olan o koltuk altı mikropcerrahi bi alan ve cep le ilgili riskli meme ucu da süt kanaları ile ilgili riskli Dr lar yapamadıklarını riskli der bunu unutmayın :) önemli olan sizin ne istediğiniz zaten izler bi yol içinde baya silikleşiyo

X