- Konu Sahibi krizantem30
-
çok çok çok geçmişler olsun.ameliyat olanları duydukça kıskanıyorumArkadaşlar, zor yazıyorum.parmakla tuşa dokunmak bile zor. Kaburgalarım, sırtım, ciğerlerim, omuzlarım çok çok ağrıyo.memeler sargıl, bişey göremiyorum.taş gibi.sağ 445, sol 475 cc koymuş Dr.toparlanınca ayrıntılı yazarın
VaauuvvvArkadaşlar, zor yazıyorum.parmakla tuşa dokunmak bile zor. Kaburgalarım, sırtım, ciğerlerim, omuzlarım çok çok ağrıyo.memeler sargıl, bişey göremiyorum.taş gibi.sağ 445, sol 475 cc koymuş Dr.toparlanınca ayrıntılı yazarın
Cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallahArkadaşlar, zor yazıyorum.parmakla tuşa dokunmak bile zor. Kaburgalarım, sırtım, ciğerlerim, omuzlarım çok çok ağrıyo.memeler sargıl, bişey göremiyorum.taş gibi.sağ 445, sol 475 cc koymuş Dr.toparlanınca ayrıntılı yazarın
Teşekkürler SeraParisCok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Agrilarin var normal ama iki uc gun dayan
Cc ler de super masallah
Çok sağolun. Şu an göremiyorum ve birbirinden uzak gibi duruyo memelerim.ama burda olan arkadaşların yazdıklarını çok okudum uzun süredir.hepsinin geçici olduğunu biliyorum.dikişlerim kendinden eriyen dikişmişgeçmiş olsun:)
Çarçabuk iyileşmeniz dileklerimle
Maşallah.. Banada 400 cc takılmıştı.Bendede eskiden dolgulu sütyen nasıl görüntü veriyorsa öyle durdu amelşyat sonrası.. Çok güzel olmuştur eminim,ama altı ay bir sene sonra asıl güzellik ortaya çıkacakGiderken esneyen bi gömlek giymiştim.çıkarken düğmeler kapandı yani. 470 cc de öyle çok büyük diiilmiş yani.şu an önden fermuarlı eşofman üstü giydim, aynı dolgulu sütyen var gibi duruyo
Gecmis olsun. Güzel olmustur eminim. Evet cc`lere takilmamak lazim.Giderken esneyen bi gömlek giymiştim.çıkarken düğmeler kapandı yani. 470 cc de öyle çok büyük diiilmiş yani.şu an önden fermuarlı eşofman üstü giydim, aynı dolgulu sütyen var gibi duruyo
Dr meme göre göre bıkmıştır bence ondanGeçmiş olsun canım :) o ne büyük cc ler öyle,kıskandımbenim drum küçük seviyor 375 cc taktığı en büyük 2. cc imiş :)) Bir de dönüp bana küçük daha güzel oluyor demez mi :) Allahım yaaaa sanki kendine takıyor,belki ben büyük seviyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?