• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum bugün, hastaneden yazıyorum

Teşekkür ederim. Dün sabah hastaneye hem biraz geç kaldım zaten bahanesiyle hemde bebek durmuyo diye gitmeyecektim korkudan.sonra eşim çocuğu da aldı "kararlı ol, hadi gidiyoruz " dedi ve gittik. 10 gibi hastanedeydik,yatış işlemlerim yapıldı.dr la biraz sohbet ettik, eşimde aklına takılanları sormuş öğrenmiş oldu. Inanın yanıma ne pijama ne bişi almadım.dr aynı gün çıkacağın için gerek yok demişti.sanki dişçiye yada kuaföre gider gibi kol çantamı alıp gittim. Sonra odama aldılar bizi.ameliyat önlüğü ve bone getirdiler.giydim.damar yolum açıldı. Dr geldi çizim yaptı. Sonra sakinleştirici bi iğne yapıp ameliyathaneye götürdüler.sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum:) uyandığımda duyuyordum görüyordum ama konuşamıyordum.bir kaç dk sonra çok cılız bi sesle konuşabildim.boğazımda ağrı vardı. Ameliyatta mı üşüttüm anlamadım.sonra kolumu bile kıpırdatamıyordum ağrıdan. Dr geldi, güçlü bi ağrı kesici serum takdırdı bana. Çok iyi geldi, ağrım azaldı.serumum bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık. Gece bebek her uyandığında kendim doğrulup kalkabildim.tabi kalkarken çok ağrıyo ama ben mecburum.bebeğe çorba yaptım, mutfağı toparladım.zorlamazsam ağrımıyor ama kol gücüyle bişey yaparsam ağrıyo. Olmak isteyen herkese korkmayın diyorum.gerçekten kas altı olduğum halde ve hiç dinlenemediğim halde (bebek baktığım için) iyiyim ve dayanılmaz bi ağrı yok

krizantem30 okadar cesaret verdin ki bana çok teşekkürler iyiki yazdın, şu n en yeni sensin ve kas altı olmasına rağmen hastaneden çıkmış bebeğine bile bakmışsın tabi annelik böyle bişey çok geçmiş olsun....resimlerini bekliyoruz en yakın zamanda:) Bir de ben de yatmıcam hastanede ameliyattan çıkınca ne giydin peki yanıma ne götürcem bilmiyorum sen hiçbişey götürmedin mi

krizantem30 okadar cesaret verdin ki bana çok teşekkürler iyiki yazdın, şu n en yeni sensin ve kas altı olmasına rağmen hastaneden çıkmış bebeğine bile bakmışsın tabi annelik böyle bişey çok geçmiş olsun....resimlerini bekliyoruz en yakın zamanda:) Bir de ben de yatmıcam hastanede ameliyattan çıkınca ne giydin peki yanıma ne götürcem bilmiyorum sen hiçbişey götürmedin mi
çok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))

Vücut tipine görede çok değişiyor.bende hafif sarkma da vardı ve lolipop dedikleri iz olsun istemedim.normalde dikleştirme yapsam 300 kerde bi protez takcaktım dedi Dr. Ben o izi istemedim, onun için gevşeyen memeyi anca toparlar diye büyük yapmış.ams gözüme hiç büyük gelmiyo.içimde dolgulu destekli varmış gibi.

çok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))
wuu çok havalıı özendim şimdi bak,,,, hiç ameliyat olmadım ondan soruyorum iç çamaşırı filan çıkarıyolar dimi belki yedek çamaşır alabilirim...ay şu ameliyat önlüğü lafı bile korkutuyo beni yaa :((

Eğer şu anki memelerinden memnun değilse ve aynaya her baktığında canın sıkılıyorsa hemen ol.olan kimse ölmemiş biliyorsun silikon takılan ilk kadın bile hala yaşıyo.öyle dayanılmaz ağrı da yok kas altı olduğum halde

krizantem30 krizantem30 çok geçmiş olsun masallahın varmış ilk gün çıkıp bebek bile bakmışsın:nazar: bebek doğurup emzirmenin ve derinin esnemesinin avantajı sanırım.ben ilk 2 günümü hatırlamak bile istemiyorum.nefes alamıyordum ağrıdan ve iğneler serumlar sadece biraz azaltıyordu..umarım bir an önce toparlarsın canım cc ler süpermiş :KK68:boyun kilon nedir acaba?

Bende çok derin nefes alamıyorum da kısa kısa alıyorum.ağrı kesicileri kullanıyorum.pek bi sıkıntı yok. Evet dediğin gibi derim esnekti emzirmeden dolayı.göğüs kafesinde geniş dedi Dr. Boyum 1.59-1.60 gibi. Kilom 50. Ameliyattan önce 75 b cup takıyordum dolgulu destekli.şimdi kaç olduğumu bilmiyorum sargım açılınca öğrencem

Fotoğraf nasıl nereye ekleniyor bilmiyorum arkadaşlar.merak edenlere önceki ve sonraki halimi yollarım tabi.fakat sargım daha açılmadı

geçmiş olsun benim de koltuk altlarıma doğru gelmiyorlardı üçgen vücutluydum resmen :))
ama 1 hafta oldu onlar indi yavaş yavaş ben de foto koyacağım.

Bence şanşlısın benim ilk günüm kabusdu resmen sonraki 3 gün hep ağladım sırtımın ağrısı mide bulantısı boynuma kadar ağrım vardı hatırlamak istemiyorum bile 5. Günden sonra rahatladım baya

Bence şanşlısın benim ilk günüm kabusdu resmen sonraki 3 gün hep ağladım sırtımın ağrısı mide bulantısı boynuma kadar ağrım vardı hatırlamak istemiyorum bile 5. Günden sonra rahatladım baya
Mister81 sen bekarsın galiba bekar bayanlar daha zor atlatıyo.ben iki normal doğum yaptım, meme hacmimde gevşemişti emzirmekten.belki ondan daha rahat atlatıyorumdur. Aslında atlattığımıda söyleyemem ama ben daha şiddetli bi ağrım olcak sanıyordum ve çok korkuyordum.şimdi sadece çok sert ve gergin. Göğüs kafesim sıkışmış gibi.rahat nefes alamıyorum hala.sırtım ve omuzlarım tutulmuş gibi.ama dayanamıycam kadar diil bunlar.birde sürekli bebeğe bakıyorum indir kaldır, 11 aylık

Mister81 sen ne zaman ameliyat olmuştun? Yani şimdi nasıl yumuşama oldu mu? Bu halim bana hiç estetik gelmedi, çok sert taş gibi, hareketlerimde robot gibi.yani hiç kadınsı değil, canım sıkılıyo.bandajda sıkıyo, nerdeyse kendim açıcam doktordan önce. Ne zamana kadar normal doğal meme gibi oluyo bunlar?

Mister81 sen bekarsın galiba bekar bayanlar daha zor atlatıyo.ben iki normal doğum yaptım, meme hacmimde gevşemişti emzirmekten.belki ondan daha rahat atlatıyorumdur. Aslında atlattığımıda söyleyemem ama ben daha şiddetli bi ağrım olcak sanıyordum ve çok korkuyordum.şimdi sadece çok sert ve gergin. Göğüs kafesim sıkışmış gibi.rahat nefes alamıyorum hala.sırtım ve omuzlarım tutulmuş gibi.ama dayanamıycam kadar diil bunlar.birde sürekli bebeğe bakıyorum indir kaldır, 11 aylık
Yok tatlım 10 yıllık evliyim ben 2 oğlum var ikisinide emzirdim. 2. Oğlumu 25 ay emzirdim sonra diet yaptım 12 kilo verdim göğsümde çökme olmuş Dr um çok uğraşmış o memeyle belki ondandır

Yok tatlım 10 yıllık evliyim ben 2 oğlum var ikisinide emzirdim. 2. Oğlumu 25 ay emzirdim sonra diet yaptım 12 kilo verdim göğsümde çökme olmuş Dr um çok uğraşmış o memeyle belki ondandır
Yaaa, maşallah:) ne kadar zaman oldu ameliyat olalı?

Mister81 sen ne zaman ameliyat olmuştun? Yani şimdi nasıl yumuşama oldu mu? Bu halim bana hiç estetik gelmedi, çok sert taş gibi, hareketlerimde robot gibi.yani hiç kadınsı değil, canım sıkılıyo.bandajda sıkıyo, nerdeyse kendim açıcam doktordan önce. Ne zamana kadar normal doğal meme gibi oluyo bunlar?
Zamanla yumuşuyor ilk zamanlar füze gibi ve sert oluyor benim şu an yumuşak tam anlamıyla şekilleri oturmasada fena değiller.resimlerime bakabilirsin

Back