- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi krizantem30
Geçmiş olsun... bol su içip yürüyüş yap daha rahat hissedirsin kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))krizantem30 okadar cesaret verdin ki bana çok teşekkürler iyiki yazdın, şu n en yeni sensin ve kas altı olmasına rağmen hastaneden çıkmış bebeğine bile bakmışsın tabi annelik böyle bişey çok geçmiş olsun....resimlerini bekliyoruz en yakın zamanda:) Bir de ben de yatmıcam hastanede ameliyattan çıkınca ne giydin peki yanıma ne götürcem bilmiyorum sen hiçbişey götürmedin mi
çok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))
wuu çok havalıı özendim şimdi bak,,,, hiç ameliyat olmadım ondan soruyorum iç çamaşırı filan çıkarıyolar dimi belki yedek çamaşır alabilirim...ay şu ameliyat önlüğü lafı bile korkutuyo beni yaa (çok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/Fotoğraf nasıl nereye ekleniyor bilmiyorum arkadaşlar.merak edenlere önceki ve sonraki halimi yollarım tabi.fakat sargım daha açılmadı
Bence şanşlısın benim ilk günüm kabusdu resmen sonraki 3 gün hep ağladım sırtımın ağrısı mide bulantısı boynuma kadar ağrım vardı hatırlamak istemiyorum bile 5. Günden sonra rahatladım bayaçok teşekkürler katarsis. Yanıma kıyafet almadım. Ameliyathane önlüğü ve bone giydim orda.ameliyattan çıkınca sporcu sütyenimi giydirdiler ve ameliyat önlüğüm hala üstümdeydi.zaten bişey giyecek halimde yoktu kolumu bile oynatamıyordum.odamda çok sıcaktı.serumlarım bitince normal kıyafetlerimi giydim çıktık eşimle.çıkarken eşimin yanında yürüyüşüm bile daha havalı ve dikti:)))
Mister81 sen bekarsın galiba bekar bayanlar daha zor atlatıyo.ben iki normal doğum yaptım, meme hacmimde gevşemişti emzirmekten.belki ondan daha rahat atlatıyorumdur. Aslında atlattığımıda söyleyemem ama ben daha şiddetli bi ağrım olcak sanıyordum ve çok korkuyordum.şimdi sadece çok sert ve gergin. Göğüs kafesim sıkışmış gibi.rahat nefes alamıyorum hala.sırtım ve omuzlarım tutulmuş gibi.ama dayanamıycam kadar diil bunlar.birde sürekli bebeğe bakıyorum indir kaldır, 11 aylıkBence şanşlısın benim ilk günüm kabusdu resmen sonraki 3 gün hep ağladım sırtımın ağrısı mide bulantısı boynuma kadar ağrım vardı hatırlamak istemiyorum bile 5. Günden sonra rahatladım baya
Yok tatlım 10 yıllık evliyim ben 2 oğlum var ikisinide emzirdim. 2. Oğlumu 25 ay emzirdim sonra diet yaptım 12 kilo verdim göğsümde çökme olmuş Dr um çok uğraşmış o memeyle belki ondandırMister81 sen bekarsın galiba bekar bayanlar daha zor atlatıyo.ben iki normal doğum yaptım, meme hacmimde gevşemişti emzirmekten.belki ondan daha rahat atlatıyorumdur. Aslında atlattığımıda söyleyemem ama ben daha şiddetli bi ağrım olcak sanıyordum ve çok korkuyordum.şimdi sadece çok sert ve gergin. Göğüs kafesim sıkışmış gibi.rahat nefes alamıyorum hala.sırtım ve omuzlarım tutulmuş gibi.ama dayanamıycam kadar diil bunlar.birde sürekli bebeğe bakıyorum indir kaldır, 11 aylık
Yaaa, maşallah:) ne kadar zaman oldu ameliyat olalı?Yok tatlım 10 yıllık evliyim ben 2 oğlum var ikisinide emzirdim. 2. Oğlumu 25 ay emzirdim sonra diet yaptım 12 kilo verdim göğsümde çökme olmuş Dr um çok uğraşmış o memeyle belki ondandır
3ay 10gün oldu canımYaaa, maşallah:) ne kadar zaman oldu ameliyat olalı?
Peki şu an normal meme yumşaklığına geldi mi? Çok sert ve birbirinden ayrık gibi hissediyorum ben şu an.sargım bu Cumartesi açılacak3ay 10gün oldu canım
Zamanla yumuşuyor ilk zamanlar füze gibi ve sert oluyor benim şu an yumuşak tam anlamıyla şekilleri oturmasada fena değiller.resimlerime bakabilirsinMister81 sen ne zaman ameliyat olmuştun? Yani şimdi nasıl yumuşama oldu mu? Bu halim bana hiç estetik gelmedi, çok sert taş gibi, hareketlerimde robot gibi.yani hiç kadınsı değil, canım sıkılıyo.bandajda sıkıyo, nerdeyse kendim açıcam doktordan önce. Ne zamana kadar normal doğal meme gibi oluyo bunlar?