• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum bugün, hastaneden yazıyorum

krizantem30

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
90
38
113
İstanbul
Arkadaşlar, zor yazıyorum.parmakla tuşa dokunmak bile zor. Kaburgalarım, sırtım, ciğerlerim, omuzlarım çok çok ağrıyo.memeler sargıl, bişey göremiyorum.taş gibi.sağ 445, sol 475 cc koymuş Dr.toparlanınca ayrıntılı yazarın

çoookkk geçmiş olsun canım en zor gün bugün yarından sonra bu duyduğun acının yarısı bile kalmayacak ilk 24 saat benimde ölüm gibiydi seni iyi anlıyorum .bu geceyi atlattın mı dayanılmayacak hiç bişey yaşamayacaksın emin ol.

cok geçmiş olsun kervana hoşgeldın :) öncekı ölçülerin ne idi ?detaylı bilgi ıyı hıssetıgınde yazarsan sevınırım:KK66: valla bomba rakamlar bomba olmuşsundur ..2 gün sonra cok daha iyi olacaksın bunları hıssetmen şimdi cok normal agrı kesıcıler fılan bı kaç saate daha da açılırsın bol bol yuruyüş ve hareket etmen tavsıyem ;)

Arkadaşlar, zor yazıyorum.parmakla tuşa dokunmak bile zor. Kaburgalarım, sırtım, ciğerlerim, omuzlarım çok çok ağrıyo.memeler sargıl, bişey göremiyorum.taş gibi.sağ 445, sol 475 cc koymuş Dr.toparlanınca ayrıntılı yazarın
çok çok çok geçmişler olsun.ameliyat olanları duydukça kıskanıyorum:nazar::nazar:.bende bir parayı biriktirebilseydim:KK49:

Vaauuvvv :KK37: CC ler süper valla :KK30: Kendini zorlama,iyi hissettiğinde ayrıntılı yazarsın artık ..Geçmiş olsun :KK19:

çoook geçmş olsun canım ee ccler epey bi buyuk agırlıgı vardır gayet normal :)) yarına dayanılmıcak bir ağrın olmıcaktır hayırlısı olsun çabucak iyileşmeni bekliyoruz :)

Hepinize çok teşekkür ederim.valla sizlerden çok cesaret aldım.akşam çıktık hastaneden eve geldik.şu an evdeyim:) çok iyiyim.bebeğide taşıyabiliyorum ama kısa süreli, kucağıma çok taşlamadan.şişe kapağınıda açabiliyorum :). Ameliyat olmak isteyenler korkmasın.ben bile olduktan sonra. Kas ağrısı için ilaç da yazdı Dr. Şu an dik ve birbirinden uzakta duruyorlar sanki koltuk altlarıma doğru.sargıyı Cumartesi açacak dr

Giderken esneyen bi gömlek giymiştim.çıkarken düğmeler kapandı yani. 470 cc de öyle çok büyük diiilmiş yani.şu an önden fermuarlı eşofman üstü giydim, aynı dolgulu sütyen var gibi duruyo:KK49:

Cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Agrilarin var normal ama iki uc gun dayan
Cc ler de super masallah

Cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Agrilarin var normal ama iki uc gun dayan
Cc ler de super masallah
Teşekkürler SeraParis :D Ve okuyan tüm arkadaşlara selam ve teşekkürler.çok mutluyum. Dolgulu sütyenlerimi artık giyemem sanırım, atcam. Çok güzel yeni ciciler alcam:)

geçmiş olsun:)
Çarçabuk iyileşmeniz dileklerimle :KK24:
Çok sağolun. Şu an göremiyorum ve birbirinden uzak gibi duruyo memelerim.ama burda olan arkadaşların yazdıklarını çok okudum uzun süredir.hepsinin geçici olduğunu biliyorum.dikişlerim kendinden eriyen dikişmiş

Giderken esneyen bi gömlek giymiştim.çıkarken düğmeler kapandı yani. 470 cc de öyle çok büyük diiilmiş yani.şu an önden fermuarlı eşofman üstü giydim, aynı dolgulu sütyen var gibi duruyo:KK49:
Maşallah.. Banada 400 cc takılmıştı.Bendede eskiden dolgulu sütyen nasıl görüntü veriyorsa öyle durdu amelşyat sonrası.. Çok güzel olmuştur eminim,ama altı ay bir sene sonra asıl güzellik ortaya çıkacak ;)

Geçmiş olsun canım :) o ne büyük cc ler öyle,kıskandım ;) benim drum küçük seviyor 375 cc taktığı en büyük 2. cc imiş :)) Bir de dönüp bana küçük daha güzel oluyor demez mi :) Allahım yaaaa sanki kendine takıyor,belki ben büyük seviyorum :)))

Gecmis olsun. Güzel olmustur eminim. Evet cc`lere takilmamak lazim.

Geçmiş olsun canım :) o ne büyük cc ler öyle,kıskandım :KK66: benim drum küçük seviyor 375 cc taktığı en büyük 2. cc imiş :)) Bir de dönüp bana küçük daha güzel oluyor demez mi :) Allahım yaaaa sanki kendine takıyor,belki ben büyük seviyorum :)))
Dr meme göre göre bıkmıştır bence ondan

Back