15-20 günde tam anlamıyla vücudunuzun bir parçası hissedemezsiniz. çünkü kendinizi zorladığınızda ağrıyacaktır. ama günlük hayatınıza geri dönmüş olursunuz 15 güne.Çook teiekkürler Yani 15/20 günde tamamen sizin bir parçanız gibi hissettiniz mi silikonları? Bir de sizce ne zaman sütyen alınabilir
Çok teşekkürler15-20 günde tam anlamıyla vücudunuzun bir parçası hissedemezsiniz. çünkü kendinizi zorladığınızda ağrıyacaktır. ama günlük hayatınıza geri dönmüş olursunuz 15 güne.
sütyen konusunda 2 ay dolduğunda desteksiz ve balensiz(demirsiz) olması şartıyla sporcu sütyenleri giyebilirsiniz.
destekli ve balenli sütyenleri de 6 aydan sonra giymeniz daha doğru olur.
ama silikon taktırıp destekli sütyen kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. şahsen ben kullanmıyorum :)
1 saat önce yeni bir konu açtım. uzun oldu ama iyileşme sürecimde yaşadıklarımı, ameliyat olan herkesin yaşayacaklarını anlattım. zamanınız varsa okuyabilirsiniz
Ameliyatta 2. Günüm 425 cc kas altı protez kullanıldı, şuan gözüme çok küçük geliyor ve çok ağrım var15-20 güne ağrılar geçer
2 aya ödemler iner
6 aya memenin şekli oturur
ben iyileşmek için pek bişey yapmadım
sadece kalça çatlakları gibi göğsüm çatlamasın diye bebe yağı sürdüm hep
dikiş izini geçiren krem verdi doktorum onu bile öyle çok sürmedim
forumun çoğu 300-350 taktırmış size 425 küçük mü geliyorAmeliyatta 2. Günüm 425 cc kas altı protez kullanıldı, şuan gözüme çok küçük geliyor ve çok ağrım var
Bende de 400 var ilk 4 gün bandajlarım çıkana kadar ağladım küçük oldular diyeAmeliyatta 2. Günüm 425 cc kas altı protez kullanıldı, şuan gözüme çok küçük geliyor ve çok ağrım var
Şuan doktorun taktığı sütyen var hiçbişey anlamadımforumun çoğu 300-350 taktırmış size 425 küçük mü geliyor
ödemler geçince fark edeceksiniz
Şuan doktorun taktığı sütyen var hiçbişey anlamadımödemler kaç güne iner acaba