AMELİYAT OLANLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

yaren8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
17
10
24
Arkadaşlar meme büyütme silikon ameliyatını olalı 3 gün oldu olanlar bana kaç günde tamamen iyileştiklerini ağrıların geçtiğini ve iyileşmek için tavsiyelerini söyleyebilirler mi? Ayrıca kas altı olanlardan göğüsteki gerginliğin kaç günde geçtiğini söyleyecek olursa çıkkkk sevinirim

15-20 güne ağrılar geçer
2 aya ödemler iner
6 aya memenin şekli oturur
ben iyileşmek için pek bişey yapmadım
sadece kalça çatlakları gibi göğsüm çatlamasın diye bebe yağı sürdüm hep
dikiş izini geçiren krem verdi doktorum onu bile öyle çok sürmedim

Çook teiekkürler Yani 15/20 günde tamamen sizin bir parçanız gibi hissettiniz mi silikonları? Bir de sizce ne zaman sütyen alınabilir

Çook teiekkürler Yani 15/20 günde tamamen sizin bir parçanız gibi hissettiniz mi silikonları? Bir de sizce ne zaman sütyen alınabilir
15-20 günde tam anlamıyla vücudunuzun bir parçası hissedemezsiniz. çünkü kendinizi zorladığınızda ağrıyacaktır. ama günlük hayatınıza geri dönmüş olursunuz 15 güne.
sütyen konusunda 2 ay dolduğunda desteksiz ve balensiz(demirsiz) olması şartıyla sporcu sütyenleri giyebilirsiniz.

destekli ve balenli sütyenleri de 6 aydan sonra giymeniz daha doğru olur.
ama silikon taktırıp destekli sütyen kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. şahsen ben kullanmıyorum :)

1 saat önce yeni bir konu açtım. uzun oldu ama iyileşme sürecimde yaşadıklarımı, ameliyat olan herkesin yaşayacaklarını anlattım. zamanınız varsa okuyabilirsiniz

Çok teşekkürler

Ameliyatta 2. Günüm 425 cc kas altı protez kullanıldı, şuan gözüme çok küçük geliyor ve çok ağrım var

Ameliyatta 2. Günüm 425 cc kas altı protez kullanıldı, şuan gözüme çok küçük geliyor ve çok ağrım var
Bende de 400 var ilk 4 gün bandajlarım çıkana kadar ağladım küçük oldular diye meğer bandajlar baskılıyomuş bi açtılar ben şok merak etmeyin ilk günler öyle oluyor. Şu an büyükler oldukça zamanı geriye alsak bir tık küçük taktırırdım sanırım

Şuan doktorun taktığı sütyen var hiçbişey anlamadım ödemler kaç güne iner acaba

2 aya tamamen inmiş olur
3 yıl önce ameliyattan sonraki sürecimi detaylıca anlattım zamanınız varsa okuyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…