Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

slm kızlar ameliyat olucam olmasına ama önce doktorların yaptığı göğüslerin öncesi ve sonrasına bakmak istiyorum naci çelik fotoları gönderdi ama nazmi bayçın için bakmak istedim ama birebir görüşmek gerekli dedi ama benim istanbula sürekli gidebilme şansım yok nasıl ulaşırım acaba sonuçları görerek doktor seçmek istiyorum napıcam

Sagolun arkadaslar gercekten desteginiz bana cok iyi geliyor siz de olmasaniz catlardim herhalde cunku sadece esim biliyor :)Arzum cum ameliyatim Ethica Levent te eskiden hattat hastanesiymis. Yaprakci evet eskilerdenim ama ameliyat simdiye kismetmis:)

slm kızlar ameliyat olucam olmasına ama önce doktorların yaptığı göğüslerin öncesi ve sonrasına bakmak istiyorum naci çelik fotoları gönderdi ama nazmi bayçın için bakmak istedim ama birebir görüşmek gerekli dedi ama benim istanbula sürekli gidebilme şansım yok nasıl ulaşırım acaba sonuçları görerek doktor seçmek istiyorum napıcam

doktorla doğrudan görüşmende kesinlikle çok fayda var. başka türlüsü de sadece ilk izlenim için iyi olabilir. ulaşımın kolay olmasa sa bir gününü ayır ve doktorlarla görüş. ameliyat için zaten geleceksin. ayrıca kontrollerde öyle sık sık değilmiş. kişiye göre değişmekle birlikte kontrol araları da sürekli uzuyor.senin ameliyat sonrası kendine bakmana göre de değişir bu.
ben de naci beye ameliyat olacaklardanım bu yaz.yüzyüze görüşmüştüm.görüştüğüm ikinci doktordu ve kararımı ilk görüşmemizde vermiştim. bu yolda şansın bol olsun. :nazar: ameliyata kesin karar verdiysen ve yakın zamanlarda olacaksan görüşmelerini hallet ve kararını ver. yoğunluk varmış haberin olsun. umarım sen de istediğin biçimde büyük güzel göğüslere kavuşursun.

bugün görüştüm mayısta ameliyat oluyorum çok heycanlıyım =) kaz zarı altı mentor yuvarlak =):KK52:

eklendiniz tuce hanım, hayırlı uğurlu olsun, ağrısız sızısız geçsin, kocaman memeler olsun inşallah :KK16:

bugün görüştüm mayısta ameliyat oluyorum çok heycanlıyım =) kaz zarı altı mentor yuvarlak =):KK52:

merhaba kızlar, bu ay ameliyat olan arkadaşlarımızın sayısı epey fazla. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımızın daha kolay ulaşabilmesi için oluşturduğumuz listemizi güncel tutmak için listemize eklenmek isteyen arkadaşlardan doktor ve ameliyat bilgilerini bu konuya eklemelerini rica ederim. sevgiler :KK16:

günaydın kızlar, doktor arayan arkadaşlarımıza kolaylık olsun diye listemize doktor isimlerinin yanına hangi şehir olduğunu da ekledim. Eğer yanlış yazdığım olduysa lütfen beni uyarın :KK4:

Benim bilgilerimi de guncelle bari Alexus. 240-260 cc kasustu eurosilicone yuvarlak :)

alexsusum slmlar liste baya gerilere dülmüş.ben güncelliyim dedim.önce dr uyuşmazliği sonrassında başka sorunlar nedeniyle ameliyatımı olamadım.ertelendi.şuan tam günüm belli değil ama önümüzdeki günlerde inşallah burdan paylaşacağm..sabırsızlıkla beklediğimide belirtmek isterim...:KK43:

X