Ameliyat olalı 4 ay oluyor, hala burnum yamuk gibi:(

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
296
İstanbul
Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum, bilenler bilir:)

Ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

Benzer bir problem yaşayan, düzelen düzelmeyen kimler var acaba forumda?

Ve sizce şişlik olabilir mi?

Ancak hala burnum da, eskiden deviasyon olan tarafa doğru bir eğrilik var. Normalde aynaya baktığımda anlaşılmıyor; ama fotoğraflarda -özellikle flaşlı çekimlerde- yamuk gibi. Enteresan olan da burun orta kemiğim düz, onda bi yemukluk yok. Bir tarafta kanadın üstü daha şiş gib sanki, bilemiyorum yine de. Aklıma takılıyor arada.

selam canımm
şimdi fotolarına yine baktım ama ben farketmedim öyle birşeyy?? hem burnun tam oturması için en az 6 ay 1 sene gerekiyormuş biiyorsun..
bende oldum ameliyat bugün 25. günüm bana zaten senin söyledğin şeyler hep oluyor :) yani burnum şiş bi tarafı az bi tarafı çok o sebeple yamuk hisediyorum ama bekleyeceğiz daha çok günümüz var :) sen fazla dert etme zaman herşeyin ilacıdırrr.. :):71:

burnun gayet hoş görünüyor cnm bence dert etme benimde bir taraf çok şiş beklemekten başka çare yok cnm ama sende göremedim bir yamukluk

tatlım ben ameliyat olalı 2.5 yıl oldu daha dün bi fotoğraf çektim flaşlı.ve yamuk gibi çıktı burnum halbuki normalde güzel :)
hiç dert etme eminim çok daha güzel olcaktır.4 ay çok kısa bi süre

Son düzenleme:
Benim burnum da yamuk, düzelir diye bir umut bekliyorum. Yalnız benim daha 1 ay bile olmadı, henüz çok yeni. Aynı senin söylediğin gibi eskisi gibi sol tarafa eğik duruyor:( İnşallah ikimizin sorunu da şişliklerden kaynaklanıyordur...

Burnumda hiç bir değişiklik görememek canımı çok sıkıyor:( Önden bakınca eski haliyle hiç bi fark yok aynı sola doğru eğik:((
Canım senin 4 ay olmuş, bu şikayetini doktorunla görüştün mü? Bana 2 haftalıkkken 3 ay geçsin şişlikler anca iner demişti; burnum yamuk görünüyor dediğimde...

puccacık senin resimlerine tekrar baktım hiç öyle bir sorun görünmüyor, maşallah çok yakışmış küçücük bir burun yamuk da görünmüyor. bence senin zaman zaman şişlikler olduğunda sana öyle geliyordur; eklediğin fotoğraflarda gayet düzgün görünüyor. yine de kafana takılıyorsa doktorunla görüş 4 ay yorum yapmak için yeterli bence doktor açısından.
benim şu an çok moral bozucu bir görüntü var ama yeni olduğu için birşey söyleyemiyorum mecbur bekleyeceğim.

Öncelikle herkese teşekkür ediyorum cevapları için.

Ben doktoruma söyledim, zamanla iyileşecek, 6 aydan önce her şeyin birden düzelmesini bekleme dedi. Yani bugüne kadar dediği her şey birebir doğru çıktı, o yüzden güveniyorum ona. Mesela nefes alamıyordum, bir tarafımdan (deviasyonlu taraf), konka şiş, 4. aya doğru açılmaya başlayacak dedi, gerçekten de öyle oldu. Çok şükür, şu an öyle bir şikayetim kalmadı. Aynı zamnada ameliyat süreci, şekil vb. ne dediyse onu yaptı ve doğru çıktı. Bunları düşününce rahatlıyorum, ama yine de bazen bir kurt kemiriyor içimi, ne bileyim.

Sanırım öyle flaşlara falan bakıp üzülmemek gerek, çünkü aynanın karşısında ben bile fark etmiyorum yamuk olduğunu. Arkadaşlarıma söylüyorum, bakıyorlar uzun uzun, sen paranoyaksın dümdüz burnun diyorlar...

Ama yine de inşallah şişliktir:1:

bende bir yamukluk göremedim canım son derece doğal ve güzel olmuş yapmayın böyle ya kendinizi boşu boşuna üzüyorsunuz yazık ben daha ameliyat olacam diye yüzümü stresten sivilce bastı bak ne güzel olmuşsun sonuçta çok güzel :nazar:tadını çıkar kurcaladıkça insan mutsuz olur canım

çok güzel burnun canım ya dikkatli baktım yamukluk filan var mı diye hiçbişey göremedim.gerçekten çok beğendim burnunu.kafana takacağın hiçbişey yok..

kızlar bende yeni ameliyat oldum sayılır bendde var öle asimetrik şişlikler ayrıca bu fotolarınıza nerden bakabiliyorum yeni üyeyimde bi yardımcı olsanız öpüldünüz

puccacik senın fotolarına bakmaya çalıştım bakamadım arkdasınmı olmam gerekiyor istekde gönderdim bende 1,5 ay önce oldum ameliyat benımde sinirlerim bozuluyo senınle konuşmaya ihityacım var:44: ne durumda senın burnun? ucunda hala hassasiyet var benım dediğin gibi önden fotolarım güzel çıkmıyo yanalrdan bi sorun yokda ama iki kaşımın altına doğru hafif bi şişlik var doktor kontrolde takip edeces dedi ama sanki geçmeyebilirde gibi hisseettim bide burunun sağdan soldan yanaklara olan kısımda şişlikler var ay çıldıracağım:52:sen en tecrübelimiz olarak beni aydınlay nütfennnn:43: senınle detaylı konuşmak isityorum özel msj attım ama gelmedi sanırım :52:bişekilde bana ulaşırsan sevinirim. hata msn adresimizden konuşabilirz öptüm kızlar cümleler devrildiyse kusura bakmayın:1:

kamerayla yakından çekimlerde vede flashlı çekimlerde ışık her zaman belli bi açıyla burnun üstüne, daha dorusu yüzün üstüne düşer. Bu yüzden yamuk gibi görünür. Hiç ünlü kişilerin fotoraflarına filan bakma, belli başlı bilgisayar programlarıyla düzeltilerek yayınlanıyo onlar.

merhaba canım ben de ameliyat olalı 2 ay oluyor ve senin yazmış olduğun sorunların hepsini ben de yaşıyorum ve etrafımdaki insanlara sorularımdan fenalık geldi hala yamuk hala yamuk! bi de nefes alma problemim var az da olsa hala flaşlı fotoları hiç sorma zaten, doktorumda sağolsun pek yoğun olduğu için görüşemiyorum bir türlü, senin yazdığın tarihin üzeründen baya geçmiş şimdiki durumun ne canım daha ii oldun mu beni bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü canımı çok sıkıyorum:(

benim de 4 ay oluyor ameliyat olalı ve burun kanatlarımdan biri daha yukarda gibi yakından çekildiğim profil resimlerinde de burun sırtında çok hafif kemer varmış gibi ben de iş yüzünden çok yoğun olduğum için gidemiyorum doktorumun yanına ama gitmem lazım umarım şişliktendirrrr :( ameliyat olmadan önce çok fazla küçültmeyin ve çok fazla kaldırmayın demiştim ama kemerli olsun da dememiştim yani :/

albüme fotograf ekledim burnum şiş farkındayım ucunda da şişlikler daha falz hatta ucunu hiç hissetmiyorum ancak insanlar çok olumsuz yorumda bulunmaya başladı ve bu durum canımı sıkıyor sizce bu durugerçkten ödemdenmidir geçecek mi?
xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
slm,bende ameliyat olalı 8 gün oldu,dün ateller çıkartıldı fakat burnumun üst kısmında küçük bir şişlik var ve önceden kemerli olan urnumun üst kısmı dümdüz duruyor kavisli değil,sizce o şişlik inip kavisli b:43:ir şekil alır mı???

merhaba canım ben de ameliyat olalı 2 ay oluyor ve senin yazmış olduğun sorunların hepsini ben de yaşıyorum ve etrafımdaki insanlara sorularımdan fenalık geldi hala yamuk hala yamuk! bi de nefes alma problemim var az da olsa hala flaşlı fotoları hiç sorma zaten, doktorumda sağolsun pek yoğun olduğu için görüşemiyorum bir türlü, senin yazdığın tarihin üzeründen baya geçmiş şimdiki durumun ne canım daha ii oldun mu beni bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü canımı çok sıkıyorum:(

burnun düzeldi mi merak ettim.bende aynı sorunları yaşıyorum da.

Back