Ameliyat korkusu

İşi bilen birinin,yaptığı yorum işte estetiğe en müsait burun tipi bence de

Kültürlüyüm diye belirtmemiştim, o sizin eklemeniz oldu! Anlamamaya niyet etseniz bile aklınız inkar etmemiş, sizde de potansiyel var Teşekkür ederim, size de iyi geceler dilemiş olayım
Şunu oku bunu araştır, ben hiçbir kalıba girmem vs dediğiniz için kültürlü olduğunuzu düşündüğünüzü ve ima etmeye çalıştığınızı tahmin ettim Travesti kelimesini kullanan biri olarak çok kültürlü olduğunuzu düşünmüyorum şahsen.

Ihlamurumu koydum, gayet sakinim. Size de iyi geceler

Gerçek mi söylediklerin?
Tabii ki dikkat etmek lazım ama hemen çit diye kırılan bir şey de değil. Sonuçta insanlar 20 yaşında yaptırıyor bu burunla atmis sene daha yaşıyor:) o kadar da citkirildim olmaması lazim.
Ama nasıl ameliyatlı kolunu koruyorsan burnunu da korumalısın.
Darbe almak normal burnu bile kırar,yamultur. Ameliyatlı burunun çok çok daha dikkat etmesi lazim. Hatta ilk birkaç ay gözlük bile takmayacak kadar korumak lazım.
Bence burnun çok anormal değil bu arada.. çirkin bir kadin değilsin. Ama estetik olsan yakisir. Hazır parayı da baban verecekmiş,yaptır gitsin.
Burun ameliyatından insan ölmez ama anestezide ölebilir. Ama bu ihtimal yüzünden operasyondan kaçmak da saçma. Bugün korkup burnunu yaptırmazsin, yarın sezaryan olmak zorunda kalırsın, apandist ameliyatı olur başka bir şey olur , yine anestezi alırsın.
Kaderinde anesteziden ölmek varsa yani azraile bahane mi yok?
O yüzden bence korkma. Ölümden kaçış yok sonuçta. Azerbaycan'a gidince üstüne düş, baban yaptırsın ameliyatını.
Ama çoook dikkat et, kocadan kurtulmaya bak, dayak yersen de kollarıni burnuna siper et, tekme falan gelmesin

İşi bilen birinin,yaptığı yorum işte estetiğe en müsait burun tipi bence de
Evet en güzel sonuç alınacak burun tipi, bol kıkırdaklı, ince derili bir burun. Malzeme yani şekillendirmek için kıkırdak sıkıntısı yok, deri de pot durmaz güzel kavrar iskeleti, estetik doktoru ortalama bir doktorsa bile iyi sonuç çıkartır.

Çok teşekkürler bilgilerin için

Kendi fikrimi söyledim Nilda hanım kendi düşüncemi. Hanımefendiyi tanımıyorum ama basit bir meseleyi devlet meselesi haline getirmeniz hakaret etmenize rağmen saygılı yorum yaptığınızı iddia etmenize tahammül edemedim. Emir kipi içeren cümleler kullanmışsınız. Bu hakkı nasıl buldunuz kendinize bilmiyorum ama sakin olmaya çalışın derim. Tek derdim bu platform değil diye pek umursamıyorum iyi geceler size..

Birden fazla kişiye absürt geldiyse,öyledir. Kimse doktor olduğunu ima etmedi ama doktor gibi yorumlamayın dediniz.Ozelimde de sorunuzun olması,bir o kadar tezat geldi. (Bizim derdimiz de tek bu platform değil.)Size de iyi geceler

Konunun Nevbahar ( Demirağa ) K.oç'la ilgisi nedir ? Burun kemeri Ali K.oç'la evlenmesine engel olmadı mı demek istediniz ?

Konunun Nevbahar ( Demirağa ) K.oç'la ilgisi nedir ? Burun kemeri Ali K.oç'la evlenmesine engel olmadı mı demek istediniz ?
Kendisini beğenirim, eşini ya da evliliğini düşünerek yazmadım hayır. Mükemmel bir buruna sahip değildir, ama çok dişi ve etkileyici olduğunu düşünüyorum her gördüğümde. Donanımı, görgüsü, stili genel olarak sevdiğim bir çizgide. Elbette burnundan rahatsız olmadığını da tahmin edebiliyorum.

Senin için ölmek lafını benim için kullanmak ne kadar da rahat.unutma böyle bir şey olursa velilerimin evlatlarımın hayatı kararır

Ay neler olmuş, çok eğlenceli muhabbet dönmüş ya

Ay neler olmuş, çok eğlenceli muhabbet dönmüş ya
Burun ameliyatı olmak gereksiz, kendimizle barışmamız lazım ama nedense yaşlanmak anormal bir durum, yaşlandık mı yüzümüzü gerdirmeliyiz hemen, "kaybettiğimizi yerine koymalıyız". Çelişkiyi görüyor musun? "Yaşlanmak doğal bir süreç, niye kendinle barışmıyorsun da kendini olduğundan daha genç göstermeye çalışıyorsun, herkes genç, tek tip olmak mı zorunda" yazayım ben de yüz gerdirme ya da botoks başlığına o zaman. Kendi yaptığı doğru bir tek, onun haricinde her şey yanlış

Ben de o dediği yaşlardayım ama demek ki çok geç kalmışım. Burnum dışında bir tane bile işlem yaptırmadım tüh
Bu konu sahibinin açtığı her konu sansasyonel oluyo ne kadar popisin kızz Buruna gelince yaptır gitsin ilk aylar zor evet ama bundan iyi olur çok büyük ihtimalle
Konu sahibi de ayrı enteresan. Hiç uzun cümlesi yok, uzayınca da hakaret ediyor. İkide bir konu açıyor ama yemin etmiş küçükken, neye yemin ettiğini de hatırlamıyor gerçi. Burun yaptırmak günah diyor ama kafaya takmış. Bir şey yazınca da basıyor engeli!

Senin için ölmek lafını benim için kullanmak ne kadar da rahat.unutma böyle bir şey olursa velilerimin evlatlarımın hayatı kararır
Yoo kendim için de bu şekilde kullanıyorum. Evimin hemen yanındaki ilçede bomba patladı geçen haftalarda .istiklal caddesi benim sıklıkla gittiğim bir yer. Bombadan birkaç gün sonra orada tiyatromuz vardı. Arkadaşlarım biletleri iptal etti, bana saçma geldigi için iptal etmedim, gittim. Onlara da dedim; benim kaderim kötü yazı yazılmışsa , kaderimde orada ölmek varsa bir şekilde giderim ve bu başıma gelir. Olayda Vefat eden bazı insanlar o şehirde bile yaşamıyordu ama belki de ilk kez geldikleri bir yerde bu başlarına geldi.
Deprem için de aynı şey geçerli, yıllar önce haberlere çıkmıştı x şehrinde depremden etkilenip sonrasında başka şehre taşınan ailenin o şehirde evi yıkılmıştı, enkaz altında kalmışlardi.
Yani kaderden kaçış yok ki.
"anestezi tehlikeli" diye burun ameliyati olmazsın ama hayat bir bahane çıkarır anestezi almak zorunda kalabilirsin.
'ya ölürsem, ya şöyle olursa,böyle olursa' diye yaşanmaz. İnandigin dine göre ölüm saatin bellidir ve ne yaparsan yap değişmez.
Benim de düşüncem bu yönde.
sonuçta her şeyde risk var, insan yeri geliyor yediği yemekten zehirleniyor .
Allah hepimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Korkunun ecele faydası yok, bilindik bir hastanede yaptırın gitsin

Sohbet benden mi gidiyor ?

Evet özelden sormuştum. Ss alıp önceki mesajınızda atmışsınız ama şöyle söyleyeyim şu konudaki mesajlarınızı, tavrınızı ve üslubunuzu görseydim asla sormazdım. Kusura bakmayın

Burun yüze en çok ifadesini veren organ. Burun estetiği olanların öncesini ve sonrasını gösteriyorlar. Resmen evrim geçiriyorlar. İmkanınız varsa yaptırın.

Burun yüze en çok ifadesini veren organ. Burun estetiği olanların öncesini ve sonrasını gösteriyorlar. Resmen evrim geçiriyorlar. İmkanınız varsa yaptırın.
Yaptırmasına yaparım da,kocam denilen adam hakkaten bir Tokat atarsa burnumun gitmesinden korkuyorum.bide yüzde yüz eminim onun anne babası mutlaka karışır.2 çocuğum var 1 kız 1 erkek bana yüne doğum yap diyorlar.ve bu yüzden burun ameliyatına karşılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…