- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
İşi bilen birinin,yaptığı yorum işteBana sorarsanız şahsi fikrim burnunuz güzel bir burun değil ve yan profilden çok erkeksi duruyorsunuz. Burun yüksek radiksli ve kemerli bir burun, tek iyi yanı cildiniz ince ve estetikle çok güzel sonuç alırsınız. Çeneniz kötü değil; ama alnınız dar, basık ve düz iniyor. Ben kemerli burun karakteristik burundur avunmasına katılmıyorum, en azından kemerli burun sizde karakteristik değil.
Şunu oku bunu araştır, ben hiçbir kalıba girmem vs dediğiniz için kültürlü olduğunuzu düşündüğünüzü ve ima etmeye çalıştığınızı tahmin ettimKültürlüyüm diye belirtmemiştim, o sizin eklemeniz oldu! Anlamamaya niyet etseniz bile aklınız inkar etmemiş, sizde de potansiyel varTeşekkür ederim, size de iyi geceler dilemiş olayım
Tabii ki dikkat etmek lazım ama hemen çit diye kırılan bir şey de değil. Sonuçta insanlar 20 yaşında yaptırıyor bu burunla atmis sene daha yaşıyor:) o kadar da citkirildim olmaması lazim.Gerçek mi söylediklerin?
Evet en güzel sonuç alınacak burun tipi, bol kıkırdaklı, ince derili bir burun. Malzeme yani şekillendirmek için kıkırdak sıkıntısı yok, deri de pot durmaz güzel kavrar iskeleti, estetik doktoru ortalama bir doktorsa bile iyi sonuç çıkartır.İşi bilen birinin,yaptığı yorum işteestetiğe en müsait burun tipi bence de
Çok teşekkürler bilgilerin içinTabii ki dikkat etmek lazım ama hemen çit diye kırılan bir şey de değil. Sonuçta insanlar 20 yaşında yaptırıyor bu burunla atmis sene daha yaşıyor:) o kadar da citkirildim olmaması lazim.
Ama nasıl ameliyatlı kolunu koruyorsan burnunu da korumalısın.
Darbe almak normal burnu bile kırar,yamultur. Ameliyatlı burunun çok çok daha dikkat etmesi lazim. Hatta ilk birkaç ay gözlük bile takmayacak kadar korumak lazım.
Bence burnun çok anormal değil bu arada.. çirkin bir kadin değilsin. Ama estetik olsan yakisir. Hazır parayı da baban verecekmiş,yaptır gitsin.
Burun ameliyatından insan ölmez ama anestezide ölebilir. Ama bu ihtimal yüzünden operasyondan kaçmak da saçma. Bugün korkup burnunu yaptırmazsin, yarın sezaryan olmak zorunda kalırsın, apandist ameliyatı olur başka bir şey olur , yine anestezi alırsın.
Kaderinde anesteziden ölmek varsa yani azraile bahane mi yok?
O yüzden bence korkma. Ölümden kaçış yok sonuçta. Azerbaycan'a gidince üstüne düş, baban yaptırsın ameliyatını.
Ama çoook dikkat et, kocadan kurtulmaya bak, dayak yersen de kollarıni burnuna siper et, tekme falan gelmesin
Benimki?)İşi bilen birinin,yaptığı yorum işteestetiğe en müsait burun tipi bence de
Bu platformda doktor yok,varsa da ben bilmiyorum.Ameliyat olmuş kişilerden,fikir alma amaçlı konu açılıyor. Konuları istediğimiz gibi yorumlarız (kufur,hakaret olmadigi surece)Her şeyi bildiğini iddia eden kimse de yok. Ozelime mesaj atmışsın (bir sey sormak icin) madem hicbir şey bilmediğimizi düşünüyorsun ne diye,soru sormak istiyorsunben doktor değilim,doktoruna sor olur mu kimsenin avukatlığını da yapma,kendi yorumunu yaz. Kemerli burnu var diye değil, bu burunla sayısız erkek buluyorum dediği için eleştirildi.
Kendi fikrimi söyledim Nilda hanım kendi düşüncemi. Hanımefendiyi tanımıyorum ama basit bir meseleyi devlet meselesi haline getirmeniz hakaret etmenize rağmen saygılı yorum yaptığınızı iddia etmenize tahammül edemedim. Emir kipi içeren cümleler kullanmışsınız. Bu hakkı nasıl buldunuz kendinize bilmiyorum ama sakin olmaya çalışın derim. Tek derdim bu platform değil diye pek umursamıyorum iyi geceler size..Bu platformda doktor yok,varsa da ben bilmiyorum.Ameliyat olmuş kişilerden,fikir alma amaçlı konu açılıyor. Konuları istediğimiz gibi yorumlarız (kufur,hakaret olmadigi surece)Her şeyi bildiğini iddia eden kimse de yok. Ozelime mesaj atmışsın (bir sey sormak icin) madem hicbir şey bilmediğimizi düşünüyorsun ne diye,soru sormak istiyorsunben doktor değilim,doktoruna sor olur mu kimsenin avukatlığını da yapma,kendi yorumunu yaz. Kemerli burnu var diye değil, bu burunla sayısız erkek buluyorum dediği için eleştirildi.
Birden fazla kişiye absürt geldiyse,öyledir. Kimse doktor olduğunu ima etmedi ama doktor gibi yorumlamayın dediniz.Ozelimde de sorunuzun olması,bir o kadar tezat geldi. (Bizim derdimiz de tek bu platform değil.)Size de iyi gecelerKendi fikrimi söyledim Nilda hanım kendi düşüncemi. Hanımefendiyi tanımıyorum ama basit bir meseleyi devlet meselesi haline getirmeniz hakaret etmenize rağmen saygılı yorum yaptığınızı iddia etmenize tahammül edemedim. Emir kipi içeren cümleler kullanmışsınız. Bu hakkı nasıl buldunuz kendinize bilmiyorum ama sakin olmaya çalışın derim. Tek derdim bu platform değil diye pek umursamıyorum iyi geceler size..
Diğer arkadaşa verdiğim yanıtlardan nasiplenmeye devam edin tatlım, uzun uzadıya yazacak imkanım yok. He he kompleks evet, bunu Nevbahar Koç hanıma da iletirim, eminim o da burnundan dolayı benimle aynı kederi paylaşıyordur. Kızlar herkesi kendiniz gibi sanmayın, en ufak rahatsızlığım olsa burnumdan yaptırırdım, sayısız estetiğim var, ufak müdahelem var, hiçbirini yeniden yaratılmak için yapmadım; kaybettiğimi yerine koymak üzerine bir estetik anlayışım var 40lı yaşlardayım… neyse kızceler siz devam edin isterseniz benim az işim var, ilgimi çekecek bir şey yazarsanız dönerim ama, öptüm
Kendisini beğenirim, eşini ya da evliliğini düşünerek yazmadım hayır. Mükemmel bir buruna sahip değildir, ama çok dişi ve etkileyici olduğunu düşünüyorum her gördüğümde. Donanımı, görgüsü, stili genel olarak sevdiğim bir çizgide. Elbette burnundan rahatsız olmadığını da tahmin edebiliyorum.Konunun Nevbahar ( Demirağa ) K.oç'la ilgisi nedir ? Burun kemeri Ali K.oç'la evlenmesine engel olmadı mı demek istediniz ?
Senin için ölmek lafını benim için kullanmak ne kadar da rahat.unutma böyle bir şey olursa velilerimin evlatlarımın hayatı kararırTabii ki dikkat etmek lazım ama hemen çit diye kırılan bir şey de değil. Sonuçta insanlar 20 yaşında yaptırıyor bu burunla atmis sene daha yaşıyor:) o kadar da citkirildim olmaması lazim.
Ama nasıl ameliyatlı kolunu koruyorsan burnunu da korumalısın.
Darbe almak normal burnu bile kırar,yamultur. Ameliyatlı burunun çok çok daha dikkat etmesi lazim. Hatta ilk birkaç ay gözlük bile takmayacak kadar korumak lazım.
Bence burnun çok anormal değil bu arada.. çirkin bir kadin değilsin. Ama estetik olsan yakisir. Hazır parayı da baban verecekmiş,yaptır gitsin.
Burun ameliyatından insan ölmez ama anestezide ölebilir. Ama bu ihtimal yüzünden operasyondan kaçmak da saçma. Bugün korkup burnunu yaptırmazsin, yarın sezaryan olmak zorunda kalırsın, apandist ameliyatı olur başka bir şey olur , yine anestezi alırsın.
Kaderinde anesteziden ölmek varsa yani azraile bahane mi yok?
O yüzden bence korkma. Ölümden kaçış yok sonuçta. Azerbaycan'a gidince üstüne düş, baban yaptırsın ameliyatını.
Ama çoook dikkat et, kocadan kurtulmaya bak, dayak yersen de kollarıni burnuna siper et, tekme falan gelmesin
Ay neler olmuş, çok eğlenceli muhabbet dönmüş yaTamam siz yaptırmayın da forumun estetik bölümüne girip yanlış verilerle insanları burun ameliyatından vazgeçirmeye çalışmak nedir?
Güzellik anlayışı tamamen modayla alakalı, gelir geçer bir şey değil. Erkeklerin burnu kadınların burnundan daha büyük anatomik olarak, bu ilkçağda da böyleydi. Bu yüzden küçük burunlar kadınları daha feminen, kadınsı, dolayısıyla güzel gösteriyor. Büyük burunla güzel olabilenler de var ama bu yüzün diğer özelliklerine bağlı. Burnu kaldırıp arşa çıkartsın demiyoruz zaten, yüzüne uygun, daha düz, daha küçük bir burun yapsın. Mutlu olur. Siz yüzünüzü gerdirince nasıl mutlu oluyorsanız başkalarının da büyük burunlarını küçülttürüp mutlu olmaya hakkı varYaşlanmak nasıl özgüven kaybına yol açabiliyorsa kimileri için hiç göğüs dokusunun olmaması, burnun büyük ve kemerli olması özgüven kaybına yol açıyor olabilir.
Burun ameliyatı olmak gereksiz, kendimizle barışmamız lazım ama nedense yaşlanmak anormal bir durum, yaşlandık mı yüzümüzü gerdirmeliyiz hemen, "kaybettiğimizi yerine koymalıyız". Çelişkiyi görüyor musun? "Yaşlanmak doğal bir süreç, niye kendinle barışmıyorsun da kendini olduğundan daha genç göstermeye çalışıyorsun, herkes genç, tek tip olmak mı zorunda" yazayım ben de yüz gerdirme ya da botoks başlığına o zaman. Kendi yaptığı doğru bir tek, onun haricinde her şey yanlışAy neler olmuş, çok eğlenceli muhabbet dönmüş ya
Ben de o dediği yaşlardayım ama demek ki çok geç kalmışım. Burnum dışında bir tane bile işlem yaptırmadım tühBurun ameliyatı olmak gereksiz, kendimizle barışmamız lazım ama nedense yaşlanmak anormal bir durum, yaşlandık mı yüzümüzü gerdirmeliyiz hemen, "kaybettiğimizi yerine koymalıyız". Çelişkiyi görüyor musun? "Yaşlanmak doğal bir süreç, niye kendinle barışmıyorsun da kendini olduğundan daha genç göstermeye çalışıyorsun, herkes genç, tek tip olmak mı zorunda" yazayım ben de yüz gerdirme ya da botoks başlığına o zaman. Kendi yaptığı doğru bir tek, onun haricinde her şey yanlış
Konu sahibi de ayrı enteresan. Hiç uzun cümlesi yok, uzayınca da hakaret ediyor. İkide bir konu açıyor ama yemin etmiş küçükken, neye yemin ettiğini de hatırlamıyor gerçi. Burun yaptırmak günah diyor ama kafaya takmış. Bir şey yazınca da basıyor engeli!Bu konu sahibinin açtığı her konu sansasyonel oluyo ne kadar popisin kızzBuruna gelince yaptır gitsin ilk aylar zor evet ama bundan iyi olur çok büyük ihtimalle
Yoo kendim için de bu şekilde kullanıyorum. Evimin hemen yanındaki ilçede bomba patladı geçen haftalarda .istiklal caddesi benim sıklıkla gittiğim bir yer. Bombadan birkaç gün sonra orada tiyatromuz vardı. Arkadaşlarım biletleri iptal etti, bana saçma geldigi için iptal etmedim, gittim. Onlara da dedim; benim kaderim kötü yazı yazılmışsa , kaderimde orada ölmek varsa bir şekilde giderim ve bu başıma gelir. Olayda Vefat eden bazı insanlar o şehirde bile yaşamıyordu ama belki de ilk kez geldikleri bir yerde bu başlarına geldi.Senin için ölmek lafını benim için kullanmak ne kadar da rahat.unutma böyle bir şey olursa velilerimin evlatlarımın hayatı kararır
Sohbet benden mi gidiyor ?Burun ameliyatı olmak gereksiz, kendimizle barışmamız lazım ama nedense yaşlanmak anormal bir durum, yaşlandık mı yüzümüzü gerdirmeliyiz hemen, "kaybettiğimizi yerine koymalıyız". Çelişkiyi görüyor musun? "Yaşlanmak doğal bir süreç, niye kendinle barışmıyorsun da kendini olduğundan daha genç göstermeye çalışıyorsun, herkes genç, tek tip olmak mı zorunda" yazayım ben de yüz gerdirme ya da botoks başlığına o zaman. Kendi yaptığı doğru bir tek, onun haricinde her şey yanlış
Evet özelden sormuştum. Ss alıp önceki mesajınızda atmışsınız ama şöyle söyleyeyim şu konudaki mesajlarınızı, tavrınızı ve üslubunuzu görseydim asla sormazdım. Kusura bakmayınBirden fazla kişiye absürt geldiyse,öyledir. Kimse doktor olduğunu ima etmedi ama doktor gibi yorumlamayın dediniz.Ozelimde de sorunuzun olması,bir o kadar tezat geldi. (Bizim derdimiz de tek bu platform değil.)Size de iyi geceler
Yaptırmasına yaparım da,kocam denilen adam hakkaten bir Tokat atarsa burnumun gitmesinden korkuyorum.bide yüzde yüz eminim onun anne babası mutlaka karışır.2 çocuğum var 1 kız 1 erkek bana yüne doğum yap diyorlar.ve bu yüzden burun ameliyatına karşılar .Burun yüze en çok ifadesini veren organ. Burun estetiği olanların öncesini ve sonrasını gösteriyorlar. Resmen evrim geçiriyorlar. İmkanınız varsa yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?