• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat korkusu

Sabahtan beri şöyle güzelim, böyle güzelim, sayısız sevgilim oldu, 2 kocam oldu diyen sizsiniz ama kompleksli olan biz mi olduk şimdi 😂
Anlama sorunu mu var sizde? Ben konu sahibine kendi özelimi de yazarak fikrimi belirttim, bulduk bir delik işleyelim sanıp gelen ve konuyu deşen sizsiniz. Ben de görüşüme ters onlarca yoruma denk geliyorum, yorum sahibini etiket yapıp ağlamıyorum ama ;)

Yok hep böyleydim, gençlikte daha fenaydım hatta, yaş alınca daha mütevazi oluyor insan. Hem olgunluktan hem de gençliğin geri gelmeyeceğini bilmekten olsa gerek. Eski ben sizlere tek tek yanıt vermezdi, komplekslerini, kendileriyle çözemedikleri meselelerini başkalarında halletmeye çalışan kadınlarla hiç zaman kaybetmezdi. Tahammül ve hafife alıp eğlenme durumum 30 lardan sonra gelişti.
Ben de 30 kusur yaşındayım ama sizin gibi değilim. Kompleksi olan sizsiniz,kendinizi ispatlamak icin de hayatiniza giren erkeklerden bahsediyorsunuz 😀 birakin sizi baskalari ovsun,buradan bakinca ozguvenli degil de acinacak halde duruyorsunuz. Hangi kadin şu kadar koca aldim,bu kadar sevgili yaptım,Gisele Bündchen aynı ben vs der ;)

Bu ülkede damacanaya hallenen adamlar var. Koca almak ve çok sevgili yapmak pek mesele degil:)Müge Anlı capslere konu olan kadınlar 5 6 sevgilisi olan tipler,hepsi birbirinden kotu😁 konu sahibinin burnu da kotu,yaptirmak istemesi cok normal. Gargamel modeli bir burnu var,yüzünü kapatıyor.
Gerçekten kötü değil mi?ameliyat istemekte haksız değilim yani

Burnunu yaptırıp domuzcuk gibi kalan, burun delikleri kızak pistine dönen kadınların sayısı operasyondan olumlu sonuç alanlardan fazla. Özellikle kombine operasyonlar şişme bebekten daha da fenası travestiden farksız kılmaya başladı kadınları. Evlilik, sevgili konusuna gelince, beğenilmek egoyu besler, komplekslerinizi azaltır, bu ilgi için standart güzellik kalıplarına uymanız gerekmez, uzun hikaye. Türk erkeklerini ya da bu kabaca bu coğrafyayı baz almıyorum, eşim İngiliz dünyayı gezmiş bir adam. Anlatırım anlatırım da konu ben değilim; kızın ruhuna zarar verecek yorumlardan kaçınmak gerek, son olarak bunu diyeyim…
Biliyorum beni incitmek istemiyorsunuz,ama elinizi vicdanınıza koyun gerçekten kötü değil diyorsunuz?

Anlama sorunu mu var sizde? Ben konu sahibine kendi özelimi de yazarak fikrimi belirttim, bulduk bir delik işleyelim sanıp gelen ve konuyu deşen sizsiniz. Ben de görüşüme ters onlarca yoruma denk geliyorum, yorum sahibini etiket yapıp ağlamıyorum ama ;)
Ama ağlayan sensin?😂 tamam üzülme,Gisele Bündchen sensin ! Ah garibim

Diğer arkadaşa verdiğim yanıtlardan nasiplenmeye devam edin tatlım, uzun uzadıya yazacak imkanım yok. He he kompleks evet, bunu Nevbahar Koç hanıma da iletirim, eminim o da burnundan dolayı benimle aynı kederi paylaşıyordur. Kızlar herkesi kendiniz gibi sanmayın, en ufak rahatsızlığım olsa burnumdan yaptırırdım, sayısız estetiğim var, ufak müdahelem var, hiçbirini yeniden yaratılmak için yapmadım; kaybettiğimi yerine koymak üzerine bir estetik anlayışım var 40lı yaşlardayım… neyse kızceler siz devam edin isterseniz benim az işim var, ilgimi çekecek bir şey yazarsanız dönerim ama, öptüm
Yeniden yaratılmak mı?ben zaten Allah’dan korkan biriyim böyle söylediniz sanki şirk koşuyorum gibi

Gerçekten kötü değil mi?ameliyat istemekte haksız değilim yani
Sırt 1 tik kavisli ya da duz,ucu da biraz kalkık bir burun yüzüne daha çok yakışır. Burnunu beğenmediğin için konu açmışsın zaten sonuç alınacak bir burun (kemikli burukların ameliyatı daha kolay) doktorunu iyi araştır ama doktor önemli.

Sırt 1 tik kavisli ya da duz,ucu da biraz kalkık bir burun yüzüne daha çok yakışır. Burnunu beğenmediğin için konu açmışsın zaten sonuç alınacak bir burun (kemikli burukların ameliyatı daha kolay) doktorunu iyi araştır ama doktor önemli.
O işi babam yapacak inşaAllah

Daha az kişisel gelişim okuyun, daha fazla aşkın anatomisi üzerine araştırın, son cümledeki sorunun yanıtını bulursunuz.
Sayısız sevgili ve 2 eşiniz olmuş, madem çok iyi anlıyorsunuz bu aşkın anatomisinden, her seferinde neden yanıldınız acaba?😟 siz de biraz kişisel gelişim okuyun isterseniz. Gelişememişsiniz.

Sayısız sevgili ve 2 eşiniz olmuş, madem çok iyi anlıyorsunuz bu aşkın anatomisinden, her seferinde neden yanıldınız acaba?😟 siz de biraz kişisel gelişim okuyun isterseniz. Gelişememişsiniz.
2 evliliğimi de 30 yaşından sonra yaptım, öncesinde zaten evlilik niyetim yoktu, sevgili olunca evlenmek zorunda değilsiniz, haliyle yanılma da yok, tecrübe var. İlk evliliğim hataydı, inanmayacaksınız ama ben de insanım, hata yaparım :)

Ben de 30 kusur yaşındayım ama sizin gibi değilim. Kompleksi olan sizsiniz,kendinizi ispatlamak icin de hayatiniza giren erkeklerden bahsediyorsunuz 😀 birakin sizi baskalari ovsun,buradan bakinca ozguvenli degil de acinacak halde duruyorsunuz. Hangi kadin şu kadar koca aldim,bu kadar sevgili yaptım,Gisele Bündchen aynı ben vs der :KK66:
Kendimi ispatlamak için beni hiç tanımayan ve umrumda olmayan kadınların olduğu bir platforma yazmak, dahiceymiş ! Ya böylesine basit şeyleri anlatmak zorunda kalmak gerçekten üzücü. Hiç beğendiğim birinin bana bakmadığı olmadı, hiçbir hissim platonik kalmadı, 2 evliliğimi de aşkla ve 30 yaşımdan sonra yaptım, bunları niye anlattım, “önce kendinizi sevin, kendinizi beğenin ve onaylayın” gibi kişisel gelişim oyalamaları şöyle dursun, karşı cinsin ilgisi ve beğenisi belirleyicidir ne yazık ki, keşke böyle olmasa ama doğal seleksiyon böyle işliyor. Ben de kişisel referanslarımı bunun için paylaştım, kim istemez Monaco prensesi gibi olmayı, ama değilseniz de farklı bir güzelliğiniz olabilir, buna yatırım yaparsınız, burun tek incelendiğinde kötü olabilir, ağız büyük olabilir, gözler birbirine yakın olabilir vs, asıl yüze nasıl uyum sağladıkları önemli. ABD de bir araştırma vardı bilirsiniz ses getirmişti, ufak tefek kusurları olan kadınların fotoğraflarını alıp bunların en güzel uzuvlarını birleştirip sanal yüzler yaratmışlar ve bu sonuçları deneklerle paylaşmışlar, hangi kadınları daha çok beğendiklerini sormuşlar, ilginç olan deneye katılanların ezici çoğunluğu orijinal fotoğraflardaki ufak tefek kusurlara sahip kadınları daha çekici bulduğunu belirtmiş. Bunun nedeni her bir uzvun diğerine oranı ve yüz içindeki ahengi. Güzel bir burun sizi güzel yapmaya yetmez, tam aksi çirkin bir burun da sizi ucubeye çevirmeye muktedir değil. Bu kadar basit bi konu dallandı budaklandı, ne gerek var oysa di mi

Bu ülkede damacanaya hallenen adamlar var. Koca almak ve çok sevgili yapmak pek mesele degil:)Müge Anlı capslere konu olan kadınlar 5 6 sevgilisi olan tipler,hepsi birbirinden kotu😁 konu sahibinin burnu da kotu,yaptirmak istemesi cok normal. Gargamel modeli bir burnu var,yüzünü kapatıyor.
Çok kaba bi üslup :) Normalmi geliyor size ilginç…

Yorumlar çok komik gerçekten ya :) tuttioz tuttioz yorumunda herkes estetik yapmak zorunda değil manasında esprili bi yorum yapmış herkes herşeyi biliyor herşeye muhalefet olmak herkese ders vermek zorundamısınız? Konu sahibine aşağılayıcı bir üslupla doktormuşcasına laf sokarak ders veriyorsunuz. 3-5 yorumdanmı birilerinin acınacak olduğuna karar verdiniz? Tamam herşeyi siz biliyorsunuz 🙃

Çok kaba bi üslup :) Normalmi geliyor size ilginç…
Yok canım akılları sıra beni incitecekler, konu sahibine benim de burnum kemerli dedim diye :) olan zaten psikolojisi pamuk ipliğine bağlı konu sahibine oldu. Bizim kadınlarımız biraz böyle ne yazık ki, üslup kimliktir ama öğrenemediler, kıskançlık güdüsü kimileri için yüzünü dahi görmedikleri bir kadına bile yönelebiliyor.

Yorumlar çok komik gerçekten ya :) tuttioz tuttioz yorumunda herkes estetik yapmak zorunda değil manasında esprili bi yorum yapmış herkes herşeyi biliyor herşeye muhalefet olmak herkese ders vermek zorundamısınız? Konu sahibine aşağılayıcı bir üslupla doktormuşcasına laf sokarak ders veriyorsunuz. 3-5 yorumdanmı birilerinin acınacak olduğuna karar verdiniz? Tamam herşeyi siz biliyorsunuz 🙃
MFÖ zamanında Ayhan Sicimoğlu için “peki peki anladık” diye bi şarkı yapmıştı. Var böyle tipler, sosyal ortam bükücüleri :) bak sen ne de güzel anlamışsın nükteli yanıtımı. Senin gibi kızların bu platformda daha çok yer almasını dilerim, bilgi ve vizyon yetersizse ulu kadın gibi ahkam kesmek pek iyi durmuyor.

Yeniden yaratılmak mı?ben zaten Allah’dan korkan biriyim böyle söylediniz sanki şirk koşuyorum gibi
Dini uhrevi tarafını bilemem, o maksatla kullanmadım “yaratılmak” kelimesini. Şirk olacağını sanmıyorum, kişisel görüşüm sizi fiziksel ya da psikolojik olarak hasta eden bir şeyin tedavisi varsa bu tedavinin günah olmayacağı yönünde… Sizin sorunuz “burnum kötü mü, estetik müdahale olmalı mı” şeklindeydi, ben de kötü olmadığını söyledim naçizane. Karar sizin, burun yüzünüzün ortasında ama hayatınızın merkezinde de olmasın, mutsuz ediyorsa yaptırın elbet. Ben gerek duymadım, sevdim burnumu, bir kez dolgu yaptırdım sonra inceliği zarafeti gitti gibi hissetmeye başladım dolgu eriyince bir daha yaptırmadım. Böyle şeyleri uzmanı dışında kimseye sormam ben olsam, her yorum kafanızda daha fazla gürültüye neden olur.

Yok canım akılları sıra beni incitecekler, konu sahibine benim de burnum kemerli dedim diye :) olan zaten psikolojisi pamuk ipliğine bağlı konu sahibine oldu. Bizim kadınlarımız biraz böyle ne yazık ki, üslup kimliktir ama öğrenemediler, kıskançlık güdüsü kimileri için yüzünü dahi görmedikleri bir kadına bile yönelebiliyor.
Senin neyini kıskanacağız ? seni tanımaz etmeyiz 😂Kimsin ki sen ? Eleştirileri burnum kemerli dedin diye almadın, ben bu gargo burnumla 2 koca, sayısız manita yapıyorum yeeeeehhu dediğin için aldın, okuduğunu da anlamıyorsun. Kadinlar burun estetiğini,sevgili sayılarını arttırmak için yaptırmıyor ok. Konu sahibi zaten burnunu beğenmiyor,beğenmiş olsa böyle bir konu açmaz. Durduk yere,kemerli burnu olan birine "sen de burnunu yaptir" dersen bu abes olur. Mutluysa bizene ama kadın burnunu beğenmiyor !

Senin neyini kıskanacağız ? seni tanımaz etmeyiz 😂Kimsin ki sen ? Eleştirileri burnum kemerli dedin diye almadın, ben bu gargo burnumla 2 koca, sayısız manita yapıyorum yeeeeehhu dediğin için aldın, okuduğunu da anlamıyorsun. Kadinlar burun estetiğini,sevgili sayılarını arttırmak için yaptırmıyor ok. Konu sahibi zaten burnunu beğenmiyor,beğenmiş olsa böyle bir konu açmaz. Durduk yere,kemerli burnu olan birine "sen de burnunu yaptir" dersen bu abes olur. Mutluysa bizene ama kadın burnunu beğenmiyor !
Sanırım burnunuz “penguen” hayvanına benzeyince (sizin başka bir yorumda kendiniz için kullandığınız ifade) sağa sola saldırıp enerji atmak ihtiyacı doğmuş; revizyon da çare olmadıysa demek :) sizin bana neden saldırdığınızı kendinize böyle açıklamak istediğinizi anlıyorum, insan zihni sandığınızdan daha karanlık. Olur öyle şeyler, umarım düzelirsiniz 🥰

Back