- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Bu platformda doktor yok,varsa da ben bilmiyorum.Ameliyat olmuş kişilerden,fikir alma amaçlı konu açılıyor. Konuları istediğimiz gibi yorumlarız (kufur,hakaret olmadigi surece)Her şeyi bildiğini iddia eden kimse de yok. Ozelime mesaj atmışsın (bir sey sormak icin) madem hicbir şey bilmediğimizi düşünüyorsun ne diye,soru sormak istiyorsunYorumlar çok komik gerçekten ya :)tuttioz yorumunda herkes estetik yapmak zorunda değil manasında esprili bi yorum yapmış herkes herşeyi biliyor herşeye muhalefet olmak herkese ders vermek zorundamısınız? Konu sahibine aşağılayıcı bir üslupla doktormuşcasına laf sokarak ders veriyorsunuz. 3-5 yorumdanmı birilerinin acınacak olduğuna karar verdiniz? Tamam herşeyi siz biliyorsunuz
Kompleksli ninemiz,atip tutuyor :) sayısız erkekle takılan hanfendi,benim burnum bu haliyle de güzel ama ben mükemmeli arıyorum belkiSanırım burnunuz “penguen” hayvanına benzeyince (sizin başka bir yorumda kendiniz için kullandığınız ifade) sağa sola saldırıp enerji atmak ihtiyacı doğmuş; revizyon da çare olmadıysa demek :) sizin bana neden saldırdığınızı kendinize böyle açıklamak istediğinizi anlıyorum, insan zihni sandığınızdan daha karanlık. Olur öyle şeyler, umarım düzelirsiniz
Bakın nilda'yı hayatınızda hiç görmediğiniz halde dış görünüşten vurmaya çalışan da sizsiniz burda. Biz kimsenin dış görünüşüne hakaret etmedik, konu sahibi kendi burnunu zaten beğenmiyor, ben de biraz büyük ve maskülen olduğunu belirttim. Siz ameliyat olanlarda burnu kötü olanların oranı daha fazla diye yanlış bir bilgiyle giriş yaptınız ve çok gereksiz bir şekilde ne kadar ilişkiniz olduğundan bahsettiniz konuyla hiiç alakası olmamasına rağmen. Tartışma ordan çıktı. Şu anda uzatan da sizsiniz. Kıskançlık nerde tam olarak hiç anlamadım.Sanırım burnunuz “penguen” hayvanına benzeyince (sizin başka bir yorumda kendiniz için kullandığınız ifade) sağa sola saldırıp enerji atmak ihtiyacı doğmuş; revizyon da çare olmadıysa demek :) sizin bana neden saldırdığınızı kendinize böyle açıklamak istediğinizi anlıyorum, insan zihni sandığınızdan daha karanlık. Olur öyle şeyler, umarım düzelirsiniz
Estetiğe karşı değilim, sayısız estetiğim var diye belirttim hatta önceki yorumlarımdaKompleksli ninemiz,atip tutuyorsayısız erkekle takılan hanfendi,benim burnum bu haliyle de güzel ama ben mükemmeli arıyorum belki estetiğe karşı olup,estetik konularında fink stan sizsiniz, gargamel burnunuzun hırsını benden çıkarmayın rica edeceğim
Nine mahalle ağzı da her cümlenin sonuna "tatlım" ifadesi koymak mahalle ağzı değil mi? Bakın hala ne kadar güzel olduğunuzdan, hiçbir kategoriye uymadığınızdan filan bahsediyorsunuz. Kendiyle barışık biri böyle şeyler söyleme ihtiyacı duyar mı?Estetiğe karşı değilim, sayısız estetiğim var diye belirttim hatta önceki yorumlarımdakafanızda benimle ilgili yarattığınız şeyler bunlar, bildiğiniz hiçbir kategoriye uymadığım için nöronlar yandı haliyle bir de beni öyle nine teyze gibi seviyesiz mahalle ağzı yakıştırmalarla incitemezsin, aynada gördüğüm kadını 20 liklerden bile daha çok beğeniyorum. Kolay olmadı elbet, estetik müdahalelerin de katkısı var, ama bir “abla” tavsiyesi çökmemek ve güzel yaşlanmak istiyorsanız kalbinizi karartmayın
Ben o oranı istatistik uzmanı olarak vermedim elbet, öyle olsa referans gösterirdim :) kendi gözlemimi paylaştım. “Burnum kemerli dedim” diye değil elbet, yazdıklarım bir şekilde sizleri rahatsız etti, gargamel yakıştırmasının geri planında bu rahatsızlığınız var demek istedim. Yalnız böyle her cümle için alt yazı veremem, biraz da siz çaba gösterin, yorulurum ben :)Bakın nilda'yı hayatınızda hiç görmediğiniz halde dış görünüşten vurmaya çalışan da sizsiniz burda. Biz kimsenin dış görünüşüne hakaret etmedik, konu sahibi kendi burnunu zaten beğenmiyor, ben de biraz büyük ve maskülen olduğunu belirttim. Siz ameliyat olanlarda burnu kötü olanların oranı daha fazla diye yanlış bir bilgiyle giriş yaptınız ve çok gereksiz bir şekilde ne kadar ilişkiniz olduğundan bahsettiniz konuyla hiiç alakası olmamasına rağmen. Tartışma ordan çıktı. Şu anda uzatan da sizsiniz. Kıskançlık nerde tam olarak hiç anlamadım.
"Burnum kemerli dedim diye saldırdılar" diyorsunuz bir de, kompleksiniz burdan anlaşılıyor. Sizin burnunuzdan bize ne? Konu siz değilsiniz ki? Burnu kemerli olan birine niye saldırma ihtiyacı duyalım? Yazdığınız şeylere yorum yaptık.
Canınız bu kadar çok mu sıkılıyor ?Nine mahalle ağzı da her cümlenin sonuna "tatlım" ifadesi koymak mahalle ağzı değil mi? Bakın hala ne kadar güzel olduğunuzdan, hiçbir kategoriye uymadığınızdan filan bahsediyorsunuz. Kendiyle barışık biri böyle şeyler söyleme ihtiyacı duyar mı?
O kadar laf soyledikten sonra, şu yazdığınızın hicbir değeri yok. Burnundan memnun olan birine gidip " bu burun ne kardeşim,çok kötü" diyen kimse yok burada. Burnunu beğenmeyen biri var ve fikir istiyor. Bu burnu hangi doktora gösterirse,göstersin. Estetiğe müsait olduğu cevabını alacaktır. Kemerli ve ucu düşük,siz burnunuzdan memnunsaniz ne ala (bunu zaten yazdim) absürt bir şekilde konuya erkeklerden girip,kişisel gelisimden çıktınız ve konuyla alakasız saçma yorumlar yaptiniz.Kendinizi önce birine benzettiniz,şimdi de 20liklerden daha iyiyim diyorsunuzEstetiğe karşı değilim, sayısız estetiğim var diye belirttim hatta önceki yorumlarımdakafanızda benimle ilgili yarattığınız şeyler bunlar, bildiğiniz hiçbir kategoriye uymadığım için nöronlar yandı haliyle bir de beni öyle nine teyze gibi seviyesiz mahalle ağzı yakıştırmalarla incitemezsin, aynada gördüğüm kadını 20 liklerden bile daha çok beğeniyorum. Kolay olmadı elbet, estetik müdahalelerin de katkısı var, ama bir “abla” tavsiyesi çökmemek ve güzel yaşlanmak istiyorsanız kalbinizi karartmayın
Evet bugün biraz canım sıkılıyor ama sizin daha çok sıkılıyor belli ki, her şeye cevap verip kendinizi bu kadar övdüğünüze göre. Konu siz değildiniz ama nasıl oluyorsa hep sizin ne kadar çok ilişkiniz olduğundan ve ne kadar güzel olduğunuzdan bahsettik?Canınız bu kadar çok mu sıkılıyor ?
Yarına çıkacağının garantisi var mı?Ne bileyim ya ayılmazsam
Belkide o yüzden kv buna karşıYarına çıkacağının garantisi var mı?
Belki kocan bir dövdüğünde kafanı sert köşeye çarpar beyin kanaması geçirirsin. Ameliyattan korkana kadar bundan kork bence
Ayrica burun ameliyatı olursan burnuna cooook dikkat etmen gerekir. Güzellik salonunda burunda siyah nokta alırken bile 'burunda ameliyat var mı?' diye soruyorlar. Varsa güç uygulamiyorlar. Asla darbe almaman lazım. Senin gibi aile içi şiddet gören biri için çok tehlikeli.
Çünkü ameliyattan sonra darbe ile kırılırsa revizyon ameliyatları cook daha zor ve pahalı. Daha beter bir burunla gezebilirsin.
Bence kocandan bosaninca yap
Gerçek mi söylediklerin?Yarına çıkacağının garantisi var mı?
Belki kocan bir dövdüğünde kafanı sert köşeye çarpar beyin kanaması geçirirsin. Ameliyattan korkana kadar bundan kork bence
Ayrica burun ameliyatı olursan burnuna cooook dikkat etmen gerekir. Güzellik salonunda burunda siyah nokta alırken bile 'burunda ameliyat var mı?' diye soruyorlar. Varsa güç uygulamiyorlar. Asla darbe almaman lazım. Senin gibi aile içi şiddet gören biri için çok tehlikeli.
Çünkü ameliyattan sonra darbe ile kırılırsa revizyon ameliyatları cook daha zor ve pahalı. Daha beter bir burunla gezebilirsin.
Bence kocandan bosaninca yap
Tatlım kendini uyanık sanmak karşındakini aptal sanmakla başlıyor, ben o aptal değilim ne yazık ki; siz giderken dönüyordum haliyle. 10 yıl önceki fotoğrafımı atsam mesela ne bileceksin ? Geç oldu yoruldun tabii, olur öyle. Şöyle söyleyeyim doktorumun sosyal medya sayfasında aslında yaptırmadığım işlemlerde bile kendisinin ricasıyla fotoğraflarım yer alıyor zaman zaman. Şanslı genetiğine doğru işlemler yaptıran biriyim, ilerde fikir alma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin, korkma ben ifşalama.O kadar laf soyledikten sonra, şu yazdığınızın hicbir değeri yok. Burnundan memnun olan birine gidip " bu burun ne kardeşim,çok kötü" diyen kimse yok burada. Burnunu beğenmeyen biri var ve fikir istiyor. Bu burnu hangi doktora gösterirse,göstersin. Estetiğe müsait olduğu cevabını alacaktır. Kemerli ve ucu düşük,siz burnunuzdan memnunsaniz ne ala (bunu zaten yazdim) absürt bir şekilde konuya erkeklerden girip,kişisel gelisimden çıktınız ve konuyla alakasız saçma yorumlar yaptiniz.Kendinizi önce birine benzettiniz,şimdi de 20liklerden daha iyiyim diyorsunuzbu kadar kompleksle,nasıl yaşıyorsunuz. Ben inanamam,20liklerden daha iyi olduğunuza,bir foto atin ve bizi susturun
Sayısız erkek buldum yehhu, 20likler yanımda sönük kalır yehhu.Siz giderken ben dönüyordum yehhu.Birak seni baskalari övsun.Acil destek almalisin,kendine hayrın yok bir de akıl mi vereceksinTatlım kendini uyanık sanmak karşındakini aptal sanmakla başlıyor, ben o aptal değilim ne yazık ki; siz giderken dönüyordum haliyle. 10 yıl önceki fotoğrafımı atsam mesela ne bileceksin ? Geç oldu yoruldun tabii, olur öyle. Şöyle söyleyeyim doktorumun sosyal medya sayfasında aslında yaptırmadığım işlemlerde bile kendisinin ricasıyla fotoğraflarım yer alıyor zaman zaman. Şanslı genetiğine doğru işlemler yaptıran biriyim, ilerde fikir alma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin, korkma ben ifşalama.
Tamam, en güzel, en birinci sensin tamamTatlım kendini uyanık sanmak karşındakini aptal sanmakla başlıyor, ben o aptal değilim ne yazık ki; siz giderken dönüyordum haliyle. 10 yıl önceki fotoğrafımı atsam mesela ne bileceksin ? Geç oldu yoruldun tabii, olur öyle. Şöyle söyleyeyim doktorumun sosyal medya sayfasında aslında yaptırmadığım işlemlerde bile kendisinin ricasıyla fotoğraflarım yer alıyor zaman zaman. Şanslı genetiğine doğru işlemler yaptıran biriyim, ilerde fikir alma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin, korkma ben ifşalama.
Sokak röportajlarinda ısrarla anlamayan tipler olur ya bu da onlardan. Ne desek boş. Muge'nin capslerine konu olan,sayısız manitası olan kişi budur belkiEvet bugün biraz canım sıkılıyor ama sizin daha çok sıkılıyor belli ki, her şeye cevap verip kendinizi bu kadar övdüğünüze göre. Konu siz değildiniz ama nasıl oluyorsa hep sizin ne kadar çok ilişkiniz olduğundan ve ne kadar güzel olduğunuzdan bahsettik?
Konuyu kapatmıştım, tekrar tekrar yorum gelince dayanamayıp yazdım. Oldu olacak fotoğraf filan da ekleyin bari şimdi.
Kadın gelmiş övüyor, ona da “avukatlık yapma” diye çıkışıyorsunuz :) çelişkiler çelişkiler :) yine de kendinize böyle açıklamak istediğiniz bir durumsa bu anlarım. Her ne yaşıyorsanız geçer, neler neler geçmediSayısız erkek buldum yehhu, 20likler yanımda sönük kalır yehhu.Siz giderken ben dönüyordum yehhu.Birak seni baskalari övsun.Acil destek almalisin,kendine hayrın yok bir de akıl mi vereceksin
Seni mi övüyor ? :) At bir foto, bizde bakalim şu dunya guzeline. Bizi mahrum birakmaKadın gelmiş övüyor, ona da “avukatlık yapma” diye çıkışıyorsunuz :) çelişkiler çelişkiler :) yine de kendinize böyle açıklamak istediğiniz bir durumsa bu anlarım. Her ne yaşıyorsanız geçer, neler neler geçmedidaha az saldırganlık, daha çok empati ve hatta sempati iyi gelir. Bir de rezene ve yıldız anason iyi diyorlar, siniri alıp uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş, hadi yine iyisin kaptın şukella tavsiyeleri :) iyi geceler kızlar
Kültürlüyüm diye belirtmemiştim, o sizin eklemeniz oldu! Anlamamaya niyet etseniz bile aklınız inkar etmemiş, sizde de potansiyel varTamam, en güzel, en birinci sensin tamamMuhteşemsin tütütü. Üstelik hiçbir kalıba da uymuyorsun, çok farklısın ve kültürlüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?