- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
Ayrıca travesti kelimesi transfobik bir hakaret ifadesi, politically correct bir kelime değil. İngiliz adamla evlenmişsiniz ama bunu öğrenememişsiniz.Burnunu yaptırıp domuzcuk gibi kalan, burun delikleri kızak pistine dönen kadınların sayısı operasyondan olumlu sonuç alanlardan fazla. Özellikle kombine operasyonlar şişme bebekten daha da fenası travestiden farksız kılmaya başladı kadınları. Evlilik, sevgili konusuna gelince, beğenilmek egoyu besler, komplekslerinizi azaltır, bu ilgi için standart güzellik kalıplarına uymanız gerekmez, uzun hikaye. Türk erkeklerini ya da bu kabaca bu coğrafyayı baz almıyorum, eşim İngiliz dünyayı gezmiş bir adam. Anlatırım anlatırım da konu ben değilim; kızın ruhuna zarar verecek yorumlardan kaçınmak gerek, son olarak bunu diyeyim…
Senin kocanın ırkını bilmek ve tahmin etmek gibi bir görevim yokTatlım çıkın şu ülkeden o zaman. Benim eşimin Türk olduğunu nerden çıkardınız ?
Hakaret amaçlı söylemedim, onların da yüz ifadesi geçirdikleri benzer operasyonlar nedeniyle birbirine benzer, buna dikkat çekmek için kullandım. İlber Ortaylı da travestiye travesti diyor, kendisini görürsem mutlaka uyarırım, böyleymiş hocam derim tatlım. Bak benim çok sevdiğim bir öğrencim yıllardır Ankara’da sex işçiliği yapıyor, kartvizitinden tut sosyal medyasına kadar o ve arkadaşları kendileri için “travesti” kalıbını kullanıyor, bu mühim bilgiyi onlarla da paylaşırım senden bir şeyler öğrensin insanlıkAyrıca travesti kelimesi transfobik bir hakaret ifadesi, politically correct bir kelime değil. İngiliz adamla evlenmişsiniz ama bunu öğrenememişsiniz.
Diğer arkadaşa verdiğim yanıtlardan nasiplenmeye devam edin tatlım, uzun uzadıya yazacak imkanım yok. He he kompleks evet, bunu Nevbahar Koç hanıma da iletirim, eminim o da burnundan dolayı benimle aynı kederi paylaşıyordur. Kızlar herkesi kendiniz gibi sanmayın, en ufak rahatsızlığım olsa burnumdan yaptırırdım, sayısız estetiğim var, ufak müdahelem var, hiçbirini yeniden yaratılmak için yapmadım; kaybettiğimi yerine koymak üzerine bir estetik anlayışım var 40lı yaşlardayım… neyse kızceler siz devam edin isterseniz benim az işim var, ilgimi çekecek bir şey yazarsanız dönerim ama, öptümSenin kocanın ırkını bilmek ve tahmin etmek gibi bir görevim yokEstetiği desteklemiyorum,doğallığı savunuyorum diyebilirsin ama şu kadar koca aldım,sayısız manita yaptım ohhho diye bir yorum yaparsan "gülünç" duruma düşersin. Estetik yapanları travestiye benzetmek,nasıl bir kafa ? Sayısız manitaniz olmuş ama burun kompleksinizin önüne gecememis. Estetiğe bu kadar karşı olup,estetik konusu altında ne işiniz var, o ayrı tezat
İlber Ortaylı tam işin uzmanıymış hakikatenHakaret amaçlı söylemedim, onların da yüz ifadesi geçirdikleri benzer operasyonlar nedeniyle birbirine benzer, buna dikkat çekmek için kullandım. İlber Ortaylı da travestiye travesti diyor, kendisini görürsem mutlaka uyarırım, böyleymiş hocam derim tatlım. Bak benim çok sevdiğim bir öğrencim yıllardır Ankara’da sex işçiliği yapıyor, kartvizitinden tut sosyal medyasına kadar o ve arkadaşları kendileri için “travesti” kalıbını kullanıyor, bu mühim bilgiyi onlarla da paylaşırım senden bir şeyler öğrensin insanlık
Ilber Ortaylı yakin arkadasiniz mi ?Hakaret amaçlı söylemedim, onların da yüz ifadesi geçirdikleri benzer operasyonlar nedeniyle birbirine benzer, buna dikkat çekmek için kullandım. İlber Ortaylı da travestiye travesti diyor, kendisini görürsem mutlaka uyarırım, böyleymiş hocam derim tatlım. Bak benim çok sevdiğim bir öğrencim yıllardır Ankara’da sex işçiliği yapıyor, kartvizitinden tut sosyal medyasına kadar o ve arkadaşları kendileri için “travesti” kalıbını kullanıyor, bu mühim bilgiyi onlarla da paylaşırım senden bir şeyler öğrensin insanlık
Komik kızsın, sevdimIlber Ortaylı yakin arkadasiniz mi ?
Ilber Ortaylı / Ben ne alakaEstetik yaptirmayan ve aşırı kemerli burnu olanların da yuz ifadeleri birbirine benziyor (asagi yukarı) konu sahibi ile siz burnunuzu benzetmişsiniz mesela. Bu model gargamel modeli, kalkık burunlulara domuz burun diyorsunuz ya ! Çengel gibi kemiği olanlara da Gargamel deniyor ? Siz gargamel burnunuzla mutluysaniz ne ala, estetik yaptıranlara karışmayın bir zahmet. (Bol koca almış ve sayısız manita yapmış hanfendi)
Tatlım demeyin lütfen ya... bakın hep küçümseyici ifadeler kullanıyorsunuz. Ben de size teyze mi diyeyim şimdi? Tamam teyze sen haklısınDiğer arkadaşa verdiğim yanıtlardan nasiplenmeye devam edin tatlım, uzun uzadıya yazacak imkanım yok. He he kompleks evet, bunu Nevbahar Koç hanıma da iletirim, eminim o da burnundan dolayı benimle aynı kederi paylaşıyordur. Kızlar herkesi kendiniz gibi sanmayın, en ufak rahatsızlığım olsa burnumdan yaptırırdım, sayısız estetiğim var, ufak müdahelem var, hiçbirini yeniden yaratılmak için yapmadım; kaybettiğimi yerine koymak üzerine bir estetik anlayışım var 40lı yaşlardayım… neyse kızceler siz devam edin isterseniz benim az işim var, ilgimi çekecek bir şey yazarsanız dönerim ama, öptüm
"7 kocalı hürmüz"daha komik bence,türü de komedi tam size uygun 1 bilet alın da izlemeye gidinKomik kızsın, sevdim
Tamam siz yaptırmayın da forumun estetik bölümüne girip yanlış verilerle insanları burun ameliyatından vazgeçirmeye çalışmak nedir?Diğer arkadaşa verdiğim yanıtlardan nasiplenmeye devam edin tatlım, uzun uzadıya yazacak imkanım yok. He he kompleks evet, bunu Nevbahar Koç hanıma da iletirim, eminim o da burnundan dolayı benimle aynı kederi paylaşıyordur. Kızlar herkesi kendiniz gibi sanmayın, en ufak rahatsızlığım olsa burnumdan yaptırırdım, sayısız estetiğim var, ufak müdahelem var, hiçbirini yeniden yaratılmak için yapmadım; kaybettiğimi yerine koymak üzerine bir estetik anlayışım var 40lı yaşlardayım… neyse kızceler siz devam edin isterseniz benim az işim var, ilgimi çekecek bir şey yazarsanız dönerim ama, öptüm
Ne oldu gargamel tutmayınca bi şeyler ters mi gitti ? Gisele Bündchen gibi kadınım her kemerli burun sizi ucubeye çevirmez o kadar takılmayın böyle şeylere. Öğrenirsiniz zamanla"7 kocalı hürmüz"daha komik bence,türü de komedi tam size uygun 1 bilet alın da izlemeye gidinCelal Şengör'de sürekli küfür eder,yakın arkadaşına pe...k diyor genelde. Celâl Şengör dedi diye bu doğru mi oluyor. Saçma sapan yazıp,durun
Tatlım ben vazgeçirmeye çalışmadım, öyle bir misyonum yok manyak mıyım ben :) saldıran sizsiniz, ben fikrimi paylaştım sizler durmadan yazıyorsunuz beni etiketleyip.Tamam siz yaptırmayın da forumun estetik bölümüne girip yanlış verilerle insanları burun ameliyatından vazgeçirmeye çalışmak nedir?
Güzellik anlayışı tamamen modayla alakalı, gelir geçer bir şey değil. Erkeklerin burnu kadınların burnundan daha büyük anatomik olarak, bu ilkçağda da böyleydi. Bu yüzden küçük burunlar kadınları daha feminen, kadınsı, dolayısıyla güzel gösteriyor. Büyük burunla güzel olabilenler de var ama bu yüzün diğer özelliklerine bağlı. Burnu kaldırıp arşa çıkartsın demiyoruz zaten, yüzüne uygun, daha düz, daha küçük bir burun yapsın. Mutlu olur. Siz yüzünüzü gerdirince nasıl mutlu oluyorsanız başkalarının da büyük burunlarını küçülttürüp mutlu olmaya hakkı varYaşlanmak nasıl özgüven kaybına yol açabiliyorsa kimileri için hiç göğüs dokusunun olmaması, burnun büyük ve kemerli olması özgüven kaybına yol açıyor olabilir.
hayır.. kesinlikle maskülen bir suratınız yok. Çene kısmınız daha sivri, maskülen yüzler genelde kare olur. Burnunuz da normal bir burun yani. Lütfen başkalarının ne dediğini bu kadar önemsemeyin. Önemli olan siz beğeniyor musunuz? Farklı bir burnunuz olsa daha mı mutlu olacaksınız?Erkeksi suratım mı var ?
Fikriniz biraz absürt değil mi peki? Yani "koca bulmak" için güzel olmanıza gerek olmadığı gibi, bunu sadece erkek tavlamaya bağlamanız çok tuhaf. İnsan güzel olmayı sadece karşı cinsi tavlamak için mi ister?Tatlım ben vazgeçirmeye çalışmadım, öyle bir misyonum yok manyak mıyım ben :) saldıran sizsiniz, ben fikrimi paylaştım sizler durmadan yazıyorsunuz beni etiketleyip.
Evet o da var. Konu sahibi evli zaten.Fikriniz biraz absürt değil mi peki? Yani "koca bulmak" için güzel olmanıza gerek olmadığı gibi, bunu sadece erkek tavlamaya bağlamanız çok tuhaf. İnsan güzel olmayı sadece karşı cinsi tavlamak için mi ister?
Söyle kadınım,böyle kadınım. Sayısız manita yaparım,çifter çifter koca alirim:) Yaş ilerleyince mi böyle oldunuz ? Üzücü (bu arada benim hiç kemerli burnum olmadı,olabilirdi deNe oldu gargamel tutmayınca bi şeyler ters mi gitti ? Gisele Bündchen gibi kadınım her kemerli burun sizi ucubeye çevirmez o kadar takılmayın böyle şeylere. Öğrenirsiniz zamanla
Yok hep böyleydim, gençlikte daha fenaydım hatta, yaş alınca daha mütevazi oluyor insan. Hem olgunluktan hem de gençliğin geri gelmeyeceğini bilmekten olsa gerek. Eski ben sizlere tek tek yanıt vermezdi, komplekslerini, kendileriyle çözemedikleri meselelerini başkalarında halletmeye çalışan kadınlarla hiç zaman kaybetmezdi. Tahammül ve hafife alıp eğlenme durumum 30 lardan sonra gelişti.Söyle kadınım,böyle kadınım. Sayısız manita yaparım,çifter çifter koca alirim:) Yaş ilerleyince mi böyle oldunuz ? Üzücü
Sabahtan beri şöyle güzelim, böyle güzelim, sayısız sevgilim oldu, 2 kocam oldu diyen sizsiniz ama kompleksli olan biz mi olduk şimdiYok hep böyleydim, gençlikte daha fenaydım hatta, yaş alınca daha mütevazi oluyor insan. Hem olgunluktan hem de gençliğin geri gelmeyeceğini bilmekten olsa gerek. Eski ben sizlere tek tek yanıt vermezdi, komplekslerini, kendileriyle çözemedikleri meselelerini başkalarında halletmeye çalışan kadınlarla hiç zaman kaybetmezdi. Tahammül ve hafife alıp eğlenme durumum 30 lardan sonra gelişti.
Daha az kişisel gelişim okuyun, daha fazla aşkın anatomisi üzerine araştırın, son cümledeki sorunun yanıtını bulursunuz.Fikriniz biraz absürt değil mi peki? Yani "koca bulmak" için güzel olmanıza gerek olmadığı gibi, bunu sadece erkek tavlamaya bağlamanız çok tuhaf. İnsan güzel olmayı sadece karşı cinsi tavlamak için mi ister?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?