- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi JaneRizzoli
Bunu öğrenmenin size katkısı ne şu durumda? Ya da konuya katkısı?
iyi de konuda siz bunu soruyorsunuz zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu öğrenmenin size katkısı ne şu durumda? Ya da konuya katkısı?
Ben konuda bekarete zararı var mı yok mu diye sordum. Bekaretim ameliyatla gitse önemli mi yoksa değil mi diye sormadım. Gayet basit aslında sorduğum şey. Dikkatli okuyun isterseniz.iyi de konuda siz bunu soruyorsunuz zaten.
İkinci olarak bekar birinin rahminden ameliyat olmasının sakıncaları var mıdır? Bekarete bir şey olur mu mesela?
Ben konuda bekarete zararı var mı yok mu diye sordum. Bekaretim ameliyatla gitse önemli mi yoksa değil mi diye sormadım. Gayet basit aslında sorduğum şey. Dikkatli okuyun isterseniz.
yazdıgım yoruma cevabınız uslup lutfen mı33 yaşında bir insan olarak çoğu şeyi öğrendim evet, ama bu ameliyat hakkında ayrıntılı bilgi öğrenemedim malesef. Mesela rahmime soktukları iğnelerin yeri tam olarak nerden giriyor gibi.
Üslup lütfen; biraz daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.
Algılamıyorsunuzsiz asıl yazdığınız şeyi okuyun. somuşsunuz işte sakıncası olur mu diye.
Algılamıyorsunuz
Evet bekaretim gider mi diye soruyorum.
Bu benim için çok önemli, zara zararı var mı? Anatomik bir soru yani.
Sizse sosyolojik açıdan yaklaşıp ameliyatta zarınız giderse bakire olmuyor musunuz diye soruyorsunuz, benim bununla ilgili herhangi bir ifadem bulunmuyor.
Umarım anlamışsınızdır.
Geniş açıdan bakabiliyorum, benim için zarın bir önemi var mı yok mu bilmiyorsunuz bile.ben sizi anladım da siz ne beni anlıyorsunuz, ne de sorduğunuz soruya geniş açıdan bakabiliyorsunuz.
Ha evet siz çok modern görüşlü olarak zarın bekaret belirtisi olmadığını görebiliyorsunuz, bunu da bize gösterdiniz. Anladık.
Kapalı ameliyat mıydı açık mıydı? Sonrasında neler yaşadınız? Çok ağrı sancı oldu mu? Çabuk toparlanabildiniz mi?Mrb kusgribi temmuz ayında bende de 8cm miyom alındı.bekaret konusunu bilmiyorum.bu konuda en iyi doktorun seni bilgilendirir.endiseni anlıyorum,umarım bişey olmaz.saglik herşeyden önemli.7cm küçük değil ve mutlaka alınması gerekiyor.inan ben hep erteledim korkumdan2_3 sene kadar ama inan korkulacak bişey yok.tez zamanda sağlığına kavuşmani diliyorum
Keşke sizin algılamanız da benim gibi sorunsuz olsa....anladıysanız problem yok.
Benim ameliyatın kapalı ameliyat idi.o gün hemen ayağa kaldırıyorlar,yürütüyorlar.agri biraz oluyor(1_2 gün falan)hemen toparliyorsun ama evet birkaç hafta ise gidemezsin.ben öğretmenim bu yüzden temmuz ayını tercih ettim.inan rahat ol korkacak birşey yokKapalı ameliyat mıydı açık mıydı? Sonrasında neler yaşadınız? Çok ağrı sancı oldu mu? Çabuk toparlanabildiniz mi?
Doktor bir de bana bir ay rapor vereceğini söyledi. İyileşmem o kadar sürer mi?
Ben de öğretmenim ve yazı tercih ediyorum aslında ama doktor o zamana büyürse açık ameliyat olabilir dedi ki ondan çok korkuyorum. Çok çok hatta.Benim ameliyatın kapalı ameliyat idi.o gün hemen ayağa kaldırıyorlar,yürütüyorlar.agri biraz oluyor(1_2 gün falan)hemen toparliyorsun ama evet birkaç hafta ise gidemezsin.ben öğretmenim bu yüzden temmuz ayını tercih ettim.inan rahat ol korkacak birşey yok
Uzmanların kontrolünde olacak herşey. Sizin kontrolünüzde olsa daha kötü değil mi :)Zarar vermesi değil, kontrolümde olmayacak olması. Benim kontrolümde değil tanımadığım insanların kontrolünde olacak.
Evet daha kötü tabii :) karanlığa gömülme fikri beni çıldırtıyor. Ölüm korkum var galiba.Uzmanların kontrolünde olacak herşey. Sizin kontrolünüzde olsa daha kötü değil mi :)
Salın gitsin, kendinizi iyi şeylere odaklayın. Beyin bu konuda çok güçlü bir organ, siz kötü düşündükçe sağlığınızı bozarsınız.
Evet daha kötü tabii :) karanlığa gömülme fikri beni çıldırtıyor. Ölüm korkum var galiba.
Bende hastanede iki gece kaldım.bence büyüme ihtimaline karşı doktorun söylediği zaman ameliyat olun.benim ameliyat olmadan bir 6 ay önce çok daha küçüktü miyom.Ben de öğretmenim ve yazı tercih ediyorum aslında ama doktor o zamana büyürse açık ameliyat olabilir dedi ki ondan çok korkuyorum. Çok çok hatta.
Hastanede ne kadar kaldınız? Doktor 2 gece bırakacağını söyledi bana.
Bununla ilgili bir çok açıklama yazdım, size de yazayım.sağlığınız ameliyat olmanızı gerektiriyor ama siz bekarete mi takıldınız? hala mı bu zar parçası merakı?![]()