E nabiz diye bisey var gittigin butun muayeneler aldigin ilaclar yaptirdigin tahliller çıkıyor belki ordan gorebilirlermuayene ıslemı gerektıren bısey degıl.hastane kaydında cıkması sıkıntı degıl sıgorta karsılıyor amleıyatı bunu bı sekılde gorebılırler mı sıgortadan yada nasıl
yav hanımlar size ne? velev ki kürtaj? size ne? taşlamak için derdi başını aşmış bir hemcins mi arıyorsunuz? konu sahibi bambaşka bir şey sormuş. niye üzerine gidiyorsunuz? onun sorusunu ben de merak etmiştim bir türlü adam akıllı yanıt gelmemiş. kürtaj mı oldun sen bakayım???? kötü kadın kaka kadın demeye ne zaman başlayabileceğiz diye bekler olmuşsunuz yapmayın etmeyin. kürtaj ise de onun bedeni onun kararı. 10 haftaya kadar yasal. onun inancı onun vicdanı onun sosyal-kültürel yapısı. size ne? soruyu bilen yanıtlasın cidden merak ettim. nasıl öğrenilebilir?
ya kürtaj ya erken doğum bence de.Sağlığın ayıbı olmaz diye düşünüyorum. E madem ayıp değil, o zaman saklamaya gerek de yok. Zaten aileye soyleyemeyecek kadar ayıp şeylere de bulaşmamalı insan.
Rahim yirtigi nedir haberiniz var mı? Aşılama yapılırken doktor spekulum taktı, buna rağmen kızlık zarın hiç yirtilmadi dedi. Tekrar ediyorum, spekulum. Siz ilişkide nasıl rahim yirtigi oluşturmayı basardiniz? Bana kürtaj gibi geliyor nedense. Inşallah sorunsuz şekilde sağlığınıza kavusursunuz ve bir daha ailenizden gizlemeniz gereken birsey gelmez başınıza
çünkü doğru değil.İlk iliskide sıkça rastlanan, normal bir durum degil bu. İlk beraberliklerde partner bunun bilinciyle daha nazik davranmali. 20 30 yillik acıyı bir gecede ustunuzden cikarip, sizi ameliyatlik eden adamdan hayir gelmez.
Rahim yırtığı Cinsel ilişki nedeniyle olmuşsa aileden saklıyor.
Ama elbet ortaya çıkar, devlet SGK bile olsa katkı payına kesiyor adam maaşında azalma görünce soracaktır
çünkü doğru değil.
rahim yırtılması doğumla alakalı bir komplikasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?