amelıyat kaydı

sadece merak edıp bakınca olabılcek bıseyse sıkıntı yok onun dısında nasıl gorebılır ve neye bakması lazım sgk dan

hayır rahım yırtıgı bılıncınız varsa sız yarduım edın

Ailenden neden gizledin? Ya bir komplikasyon olsaydı.
Tamamen annelik sorumluluğuyla düşünüyorum. Çocuğum böyle önemli şeyi söylemese ciddi problem olurdu.

Ailenden neden gizledin? Ya bir komplikasyon olsaydı.
Tamamen annelik sorumluluğuyla düşünüyorum. Çocuğum böyle önemli şeyi söylemese ciddi problem olurdu.
neden ınsanları sorgulamadan yargılıyosunuz. evet bende anne olsam cıddı problem olurdu

Ailen bunu öğrenemez ,babanın üstünden faydalanıyor olsan bile çok üst düzey bir araştırma yapması lazım ki o zaman ortaya çıkar ,yani SGK da bir tanıdık olsa ve merak edip kurcalatsa nerelere ne zaman muayene oldugun gorunur e nabizda kayıt varmı bilmiyorum ama varsa bile şifreyle giriyorsun senden başkası bilemez

E nabız da ameliyat öncesinde yapılan tahliller bile çıkıyor. Alınan ilaç eczane vs. Yani ailen istese öğrenir. Ama bir şüphe olmadığı sürece kimse bakmaz. Hem İnternetten anlaması lazım.
Ayrıca benim bildiğim rahim yırtılması doğum sırasında oluyor ve ciddi bir komplikasyon geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…