amelıyat kaydı

qazwsx123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
21
2
1
30
merhaba yaklasık 1 ay kadar önce kucuk bır operasyon gecırdım ogrencıyım 18 yas ustundeyım bu operasyonu aılemın ogrenmemesı gerekıyor. sgk dan vs bı sekılde cıkar mı bu ısler nasıl oluyor bılmıyorum (((

Ciddi bi rahatszlik icin muayene gidersen ameliytin blki cikar kaytlrinda ama sanmiorum

Turkiyede nasıl yürüyor bu işler tam bilmiyorum ama babanın üzerinden sigortalıysan mutlaka öğrenir..

muayene ıslemı gerektıren bısey degıl.hastane kaydında cıkması sıkıntı degıl sıgorta karsılıyor amleıyatı bunu bı sekılde gorebılırler mı sıgortadan yada nasıl

Sanmıyorum canım çıkmaz
Özel değilse aileden saklı ne ameliyatı oldunki?

Neden sorsun bi yerlere ameliyat kaydını ki? Çok özel değilse ne ameliyatı? Anlama ihtimali var mı?

Tam emin olmamak birlikte emekliyse baban aldığın ilaçlardan kesinti olur maasinda babanda bu neyin kesintisi diye araştırırsa öğrenebilir

E devlette çıkar. Ben evli olduğum halde bekarken geçirdiğim 2 operasyon da babamın kaydında görünüyor hala..

evet jınekolog anlama ıhtımallerı yok . sorularak mı oluyor ıste anlamadıgım ıcın bu ıslerı bılmıyorum durduk yere bı yerde gozukur mu nasıl olöur

e devlette bende cıkmıyo gecırdıgım operasyonlarda onlarda nasıl cıkıcak kı mesela recetelerım cıkıyo bende ama operasyon yok

e devlette bende cıkmıyo gecırdıgım operasyonlarda onlarda nasıl cıkıcak kı mesela recetelerım cıkıyo bende ama operasyon yok
Özelde olmuşsanız ve sgk karşılamamıssa çıkmaz. Ama diğer türlü devlet ve babanızın üzerinden faydalanmışsanız gözükür. Ben kızımın tahlillerine kadar görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…