- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
- Konu Sahibi darkrose35
-
Hiç kadında kıl dönmesi duymadım.
Erkeklerde olur.
Yeni üye konu kıl dönmesi.Manidar
Hiç kadında kıl dönmesi duymadım.
Erkeklerde olur.
Genelde erkeklerde oluyormuş zaten ama nadiren kadinlardada oluyormus bende o nadirlerin icindeyim maalesefHiç kadında kıl dönmesi duymadım.
Erkeklerde olur.
Allah razi olsun canim benim insallah cok kafama takiyorumKadınlarda da olur.
Konu sahibi zamanla yağ dokusu dolduracak o boşluğu merak etme.
KAdında kıl dönmesi var.ameliyat oldu bir arkadaşım. Şüpheci olmayın ya bu kadar :) yalansa bile birşey kaybetmezsiniz iki satır karalamaya.doğruysa da birinin derdine derman olmak iyi niyet o kadar yük olmamalıHiç kadında kıl dönmesi duymadım.
Erkeklerde olur.
Cok berbat birsey gercektenKadında da olur
Annemin iki çocuk annesi arkadaşında olmuştu da neler çekmişti kadın küçük çocuklarla
Insallah ya kadin icin gorsellik onemli yani en azindan benim icinBiraz daha dolar.çok derinden parmak ucum kesildi.bildiğin doku kaybetmişti.etrafıyla eşit seviyeye geldi şimdi.
Illa kıçımızı mı çekip atalim allah allahhh
Canim benim cok sagolKk'nın şüpheyle imtihanı. Geçmiş olsun, kendiliğinden dolacaktır zamanla.
Ne alaka?Hiç kadında kıl dönmesi duymadım.
Erkeklerde olur.
Kicimda kil donmesi cikmasi benim elimde olan bir konu degil yapacak birseyim yok google amcaya gir bi arastiryeni uye ve kıl donmesiyle ilgili konu acması bana manidar gelmedi kıl donmesi ya nesi manidar
Çok dua ederim inan ki cok iyi olur cok sagol ama ameliyatim yeni bir sıkıntı okur mu kiÖncelikle geçmiş olsun. Bu tip ameliyat izleri ve yanikları için kantaron yağı mucizeler yaratiyor annemin sırtında senelerce geçmeyen bi yanik lekesi vardi en ufak iz kalmadı. Aktarlarda da vardır ama annem kendi yapıyor bu yağı. İlgilenirseniz anneme nasıl yaptığını sorup size anlatırim
Sorun olacağını sanmıyorum canım yara izleri ve yaralar için hücre yenileyici diyor. Annem yanımda değil şimdi gelsin öğreneyim fazla varsa ulaştırırim da sana bir an önce başlarsin. Kantaron yağı faydaları diye bak istersen bi çok olumlu yorumlar varÇok dua ederim inan ki cok iyi olur cok sagol ama ameliyatim yeni bir sıkıntı okur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?