Göğüs büyütme ameliyatı tam altında ince çizgi bile değil görüntüsüNe ameliyatı oldunuz dikiş izleriniz nerde?
Valla biraz zaman gecsin yaranın iyileşmesi gerekiyor sanırım lazer için yaptırabilirim de yani yeter ki geçsin :)Çok geçmiş olsun. Fraksiyonel lazer işlemiyle izlerden kurtuluyolar ama sizin durumunuz için bilemedim olurmu düşünürmüsünüz?
Ben de sizden bir hafta sonra ameliyat oldum benim de izlerim hala koyu kırmızı .. ama bildiğim kadarıyla zaten geç iyileşiyorlar . Benim doktorum sabah ve akşam sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti etkisi görüyorum ama çok yavaşbe
Bende de var o yağdan ama iz öyle bı yerdeki yağı sürdükten snra tişört giyince bulaşıyor etkisi olmuyor diye düşünüyorumBen de sizden bir hafta sonra ameliyat oldum benim de izlerim hala koyu kırmızı .. ama bildiğim kadarıyla zaten geç iyileşiyorlar . Benim doktorum sabah ve akşam sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti etkisi görüyorum ama çok yavaş
İz kremi vermedi mi doktorunuz bende baya az izBende de var o yağdan ama iz öyle bı yerdeki yağı sürdükten snra tişört giyince bulaşıyor etkisi olmuyor diye düşünüyorum
Masaj yaparak yedir cildineBende de var o yağdan ama iz öyle bı yerdeki yağı sürdükten snra tişört giyince bulaşıyor etkisi olmuyor diye düşünüyorum
Yok özellikle istedim hatta bandı kullandıktan sonra faydası olmaz dedi sanki bandın faydası olduİz kremi vermedi mi doktorunuz bende baya az iz
Contractubex işe yarayabılır
Son günlerde masaj yaparak deniyorum daha faydası oluyor cidden tşk ederim yorumunuz içinMasaj yaparak yedir cildine
Siz başka bir doktora sorup yazdırabilirsiniz tamamen silinmez ama azalır baya iziYok özellikle istedim hatta bandı kullandıktan sonra faydası olmaz dedi sanki bandın faydası oldubende kullanmaya devam ediyorum Birakmicam bu izler geçmeli :) cildimde çok şükür leke yok o köyü izi görünce insanın moreli bozluyor ister istemez
Çok teşekkürlerSiz başka bir doktora sorup yazdırabilirsiniz tamamen silinmez ama azalır baya izi
Güzel günlerde kullanın