Ameliyat izi

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
Arkadaşlar meraba, 25 Mart 2021 de ameliyat oldum dikiş izlerim için ameliyattan 1 buçuk ay siltape adında silikon bandı kullandım açıkçası çok fayda etmedi ama yarayı iyileştirdi diyebilirim ancak tenimde kırmızı koyululuk geçmedi bende bunu üzerine contacrbex adında krem kullanmaya başladım 1 buçuk haftadır eh bunun biraz faydası ama renginde hala değişim olmadı görüntüsü çok morelimi bozuyor doktoruma danıştım bantları kullanmaya devam diyor ama bandın ise yaramayacağını düşüncesi içerisindeyim ne yapmam lazım bu izleri geçirmek için lütfen bana yol gösterin🙏🙏

Çok geçmiş olsun. Fraksiyonel lazer işlemiyle izlerden kurtuluyolar ama sizin durumunuz için bilemedim olurmu düşünürmüsünüz?

Çok geçmiş olsun. Fraksiyonel lazer işlemiyle izlerden kurtuluyolar ama sizin durumunuz için bilemedim olurmu düşünürmüsünüz?
Valla biraz zaman gecsin yaranın iyileşmesi gerekiyor sanırım lazer için yaptırabilirim de yani yeter ki geçsin :)

Ben de sizden bir hafta sonra ameliyat oldum benim de izlerim hala koyu kırmızı .. ama bildiğim kadarıyla zaten geç iyileşiyorlar . Benim doktorum sabah ve akşam sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti etkisi görüyorum ama çok yavaş

Ben de sizden bir hafta sonra ameliyat oldum benim de izlerim hala koyu kırmızı .. ama bildiğim kadarıyla zaten geç iyileşiyorlar . Benim doktorum sabah ve akşam sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti etkisi görüyorum ama çok yavaşbe

Ben de sizden bir hafta sonra ameliyat oldum benim de izlerim hala koyu kırmızı .. ama bildiğim kadarıyla zaten geç iyileşiyorlar . Benim doktorum sabah ve akşam sarı kantaron yağı sürmemi söylemişti etkisi görüyorum ama çok yavaş
Bende de var o yağdan ama iz öyle bı yerdeki yağı sürdükten snra tişört giyince bulaşıyor etkisi olmuyor diye düşünüyorum

İz kremi vermedi mi doktorunuz bende baya az iz
Contractubex işe yarayabılır
Yok özellikle istedim hatta bandı kullandıktan sonra faydası olmaz dedi sanki bandın faydası oldu :KK43: bende kullanmaya devam ediyorum Birakmicam bu izler geçmeli :) cildimde çok şükür leke yok o köyü izi görünce insanın moreli bozluyor ister istemez

Yok özellikle istedim hatta bandı kullandıktan sonra faydası olmaz dedi sanki bandın faydası oldu :KK43: bende kullanmaya devam ediyorum Birakmicam bu izler geçmeli :) cildimde çok şükür leke yok o köyü izi görünce insanın moreli bozluyor ister istemez
Siz başka bir doktora sorup yazdırabilirsiniz tamamen silinmez ama azalır baya izi
Güzel günlerde kullanın:nazar:

X