4,8 cnm miş benmkinin yuksekliğihttps://www.yourbreastoptions.com/en-GB/YBOPDF/0907007-Rev-C-Catalog-Mentor-Perouse.pdf
Linke tiklayarak kataloga bakabilirsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!
- Konu Sahibi seli54
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok buyuk yaptrmazsan cok crkn durmaz sanıyorum ama buyudukce gögüs ucları iyice yanlara acılıyor yani gördüklerm üzernden konsuuyorum ama doktor demişse dogru demiştir basta uayrıyor ama bi baska doktorada görun bnce bazen değişebiliyor tavsyeleriArkadaslar ben sadece bir doktorla görüştüm .Göğüs kafesimde biraz sorunlu biraz ayrık duracağı söyledi ve Uçlar hafif yana bakıyor öyle olucak yine dedi 300 cc ve damla .acaba bu kötü durur mu kafam o yüzden karışık ya çok çirkin olursa.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Ca
nımİki günlüğüne bir hastabakıcı bulurum canım eve de çıksam evde yanımda olur bana yardımcı olabilmesi açısından. Ben birgeceden fazla hastanede kalmak istemiyorum çünkü daha da hasta olurum kokusu hastane ortamı ben sağlamkenn benim tansiyonlarımı yerle bir ediyor çok duygusal bir insanım kendi acımı unutur orada birine birşey olsa bayılırım.. İki kere bir yakınımı hastaneye götürdüm hastanede bayıldım
evet canım aynı şeyden bahsediyoruz, mesela 300 cc moderate yuvarlak daha geniş iken, 300 cc high profil daha dar ama daha yüksek di miBenim kafam iyice karıştı yahu yükseklik arttıkça tabanı daralıyor diye biliyorum. Orta profilin tabanı geniş yüksekliği az. Orta plus, hıgh , ulrtra hıgh diye gidiyor ve yükseklik arttıkça tabanı daralıyor .. Ama onlarda da cc arttıkça atıyorum hıgh profilde cc arttıkça tabanı da artıyor.. Mesela 300cc hıgh profilin çapı 11.1 iken 400cc si 12.2 oluyor..
aynen öle oluyorCa
nım
evet canım aynı şeyden bahsediyoruz, mesela 300 cc moderate yuvarlak daha geniş iken, 300 cc high profil daha dar ama daha yüksek di mi
mesela high profil 325 cc de yukseklik 4.8 cm taban 11,5 iken mod.plustda bu ölçülere denk gelen cc 700 oluyor dşün farkı :)aynen öle oluyor
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Evet öyle yapıcam canım kendimde büyük istemiyorum . Çünkü 52 kiloyum boyum 1.68 büyük olmaz göğüs dokumda var 300 olur demişti Dr. Ben kafamda canlandırınca 300 de büyük geliyor zayıfım çünkü.cok buyuk yaptrmazsan cok crkn durmaz sanıyorum ama buyudukce gögüs ucları iyice yanlara acılıyor yani gördüklerm üzernden konsuuyorum ama doktor demişse dogru demiştir basta uayrıyor ama bi baska doktorada görun bnce bazen değişebiliyor tavsyeleri
bende senden daha zzayıfım 325 takıldı dokun varsa high 300 olur tabi hatta kck istiosan 275 bile doğal olurEvet öyle yapıcam canım kendimde büyük istemiyorum . Çünkü 52 kiloyum boyum 1.68 büyük olmaz göğüs dokumda var 300 olur demişti Dr. Ben kafamda canlandırınca 300 de büyük geliyor zayıfım çünkü.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım benim görüştüğüm Dr da öyle dedi, göğüs kafesin dar olduğu için meme uçları dışarı bakar dedi.Ama benim göğüs kafesim80 cm.buradaki arkadaşların çoğundan daha geniş.Anlamadum vallahi, onlarınki niye dışarı bakmıyor ? Demek ki göğüs kafesi bir çok etken var.Arkadaslar ben sadece bir doktorla görüştüm .Göğüs kafesimde biraz sorunlu biraz ayrık duracağı söyledi ve Uçlar hafif yana bakıyor öyle olucak yine dedi 300 cc ve damla .acaba bu kötü durur mu kafam o yüzden karışık ya çok çirkin olursa.
- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- 63
Arkadaslar ben sadece bir doktorla görüştüm .Göğüs kafesimde biraz sorunlu biraz ayrık duracağı söyledi ve Uçlar hafif yana bakıyor öyle olucak yine dedi 300 cc ve damla .acaba bu kötü durur mu kafam o yüzden karışık ya çok çirkin olursa.
Benimkiler damla, izlemeye aliyorum seni.Bakalbilirsin
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Evet 275 daha doğal olucak gibi neyse bakalım inşallah en doğru kararı vermiş olurum .Burada fikir sahibi oluyorum sayenizde teşekkür ederim arkadaşlar.bende senden daha zzayıfım 325 takıldı dokun varsa high 300 olur tabi hatta kck istiosan 275 bile doğal olur
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Çok teşekkür ederim arkadasım.Benimkiler damla, izlemeye aliyorum seni.Bakalbilirsin
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Benim şimdiki halleride öyle hafif yana bakiyorCanım benim görüştüğüm Dr da öyle dedi, göğüs kafesin dar olduğu için meme uçları dışarı bakar dedi.Ama benim göğüs kafesim80 cm.buradaki arkadaşların çoğundan daha geniş.Anlamadum vallahi, onlarınki niye dışarı bakmıyor ? Demek ki göğüs kafesi bir çok etken var.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Benim de öyle aradan otoban geçer.koltuk altıma doğru zaten var olan ceviz büyüklüğündeki memelerim .Ayyyy hem küçük hem ayrıkBenim şimdiki halleride öyle hafif yana bakiyor
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Az kaldı bizede sıra gelecek vay be eskiden hem mutsuzduk hemde dalga geciyoduk halimizle diyecegizBenim de öyle aradan otoban geçer.koltuk altıma doğru zaten var olan ceviz büyüklüğündeki memelerim .Ayyyy hem küçük hem ayrık
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
İşte biz bu durumumuzla dalga geçebilen şahane KADINLARIZAz kaldı bizede sıra gelecek vay be eskiden hem mutsuzduk hemde dalga geciyoduk halimizle diyecegiz
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Zaten ben siteye üye olurken Mutluluk2015 adını bu yüzden seçtim.2015=meme büyütme= mutluluk.Ama burada sizlerle konuşurken. Yaşayacağım MUTLULUĞU düşünmemiştim.Bu da bonus oldu
- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- 63
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208