Profildeki kendi resmim diyil. Onur Erolun taptigi amelyatdan 10% bile memnun oldugum bolge olmadi. Omrumde boyle pismanlik, aci yasamamisdim. Baska bir doktora amelyat oldum. Oda biraz yardimci ola bildi. Onur erol yaptigi cukurlara biraz dolgu yapti. O kadar derin cukurlar yaratmiski tamamen duzeltmek munkun diyil. Boyle yasamaya alishsamda, onceki ozguvenim yok.(
***********************************************************************************
Arkadaşlar ben de 5 yıl önce onur erol'un muayenehanesine gittim ve ameliyat için bana doktorlarından birini tahsis ettiler. İsmi Hakan bey'di. Büyük hayallerle ameliyat oldum. Başıma gelen şeyler özetle;
* Yapılması için onay alınmamış işlere de giriştiklerinden 5 saat ameliyathanede kalmışım
* Çıktığımda korkunç bir akciğer enfeksiyonuna yakalandım. 5 Sene boyunca gitmediğim hastane, görmediğim tedavi kalmadı ama ağır soğuk algınlığından dolayı hala akciğer problemi yaşıyorum. Dünyanın parasını aldıkları bir ameliyatta hasta ısıtma sistemi (en kötü hastanelerde bile artık var) kullanmayarak kâr yaptılar yani..
* Alt göz kapağımla ilgili hiç sorunum yokken deneme tahtası olarak kullanılmış olacağım ki buraya da müdahale ettiklerini çıktığımda öğrendim.
* Alt göz kapağımın dikişini yanlış yaptığı için göz şeklim bozuldu, gözüm alt tarafa doğru çekilir hale geldiğinden kötü görünen bir açıklık oluştu, dolayısı ile de şu an asimetri var
* Her iki alt göz kapağımın altında korkunç bir torbalanma oldu.
* Üst göz kapağında belirgin bir iz kaldı, hala saklamaya çalışıyorum
Ve daha sıralayamadığım bir sürü sorunla 5 yıldır baş başa yaşıyorum. Sonunda tekrar onep'e gittim ve düzeltilmesi için ne yapılabileceğini sordum;
1- Dr onur erol, bu hata bizim hatamızdır bile demeyip her zamanki muayene ücretini almaktan çekinmedi
2- Ameliyatı yapan doktorun bile özür dilediği konuda onur erol yüzümde her şey normalmiş gibi davranarak durumdan kurtulmaya çalıştı
3- Benim ısrarlı halim karşısında ise ameliyat önerileri ile bir fiyat çıkarttı ki... oraya tekrar gitmemem için çıkarılmış korkunç bir fiyattı. Öyle ki çıktığımda bağıra bağıra ağlamak istedim. Böyle bir adamı kimin neden parlattığına hala anlam veremiyorum
4- Neredeyse 1 asırlık yaşına rağmen para hırsı görenin kendinden utanmasına neden oluyor çünkü uyduruk kremler satıp para almak için dünyanın taklasını atıyor. Hoca 90 yaşındasın bu para hırsı nereye kadar diyesin geliyor.
Sözün özü onur erol denmesin bana... uzak durun arkadaşlar