Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisiyle gorustum. 9500tl
Arkadaşlar Dr onur erol un kliniğini aradım muayenesi ücretli oldugu için ameliyat fiyatlarına göre bir görüşme yapabileceğimi söyledim ama tlfda bilgi veremiyorlar..Aramızda bilgisi olanlar var mı?[/QUOTE
Selam.ben bu ayin 25inde dr onur erol da ön görü§me icin gidecem. Ön görüsme 300 tl, amelyat 5000 euro'dan basliyor.
Arkadaşlar Dr onur erol un kliniğini aradım muayenesi ücretli oldugu için ameliyat fiyatlarına göre bir görüşme yapabileceğimi söyledim ama tlfda bilgi veremiyorlar..Aramızda bilgisi olanlar var mı?[/QUOTE
Selam.ben bu ayin 25inde dr onur erol da ön görü§me icin gidecem. Ön görüsme 300 tl, amelyat 5000 euro'dan basliyor.
hımm tşkr ederim canm..aslında onur erol u düşünüyordm ama çok yaşlandığı için ameliyatlarına asistanları giriyor gibi şeyler okudum o yüzden onur erol u rafa kaldırmıştım ama eğer kararını ondan yana kullanırsan deneyimlerini bekliyorum
SedaSelin hnm ! Çamur atıp durmayın !!!
Öncelikle Kadınlar kulubu ama başka kaynak yok internette . birincisi masaj verilir ve burun delikleri de silikon takılır bunları düzgün yapmzsan tabiki sonuç kötü olur ameliyat sonrası bakım hastaya ait ben bir kere bile eksik bir şey yapmadım. Buyrun daha 3 hafta oldu şişi bile inmedi. Dehşet biri burun yaptı Onur bey . Elleri dert görmesin
Eki Görüntüle 916332
sorun ne:)sorun çok maalesef, hangi birini anlatayım
en son 2 ay önce 2.ameliyatımı oldum ve kanamalarım durmadığı için 2 kez daha ameliyata alındım 2 hafta içinde 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım,çok zor günler geçirdim. Ve maalesef bunların sonucunda da çok kötü bir burunla karşı karşıya kaldım o kada müdehaleye artık resmen tipim kaymış öyle diyim. Kurum / kişi kötüleme ! Benim şuanda fiziksel ve ruhsal sağlığımı bozan kişi. Daha fazla şey yazmak isterim ama şuan yazmaya kelimelerim yetmez.
O yüzden tekrar ameliyat olmak zorundayım Ama en az 1 yılımın dolması gerekiyor,bu süreyi bu halde nasıl geçiririm bilemiyorum.[/QUO
çok geçmiş olsun. özelden yazma hakkın varsa doktorunun adını yazar mısın?üzüldüm beee :/ benim de bi hafta sonra
Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.( ilk amelyatimda 7000 euroya yapdi. Toplam 11000 euro param gitti, hemde hayal kirikligina ugradim.( hic guvenilecek doktor degil!!!
SedaSelin hnm ! Çamur atıp durmayın !!!
Öncelikle Kadınlar kulubu ama başka kaynak yok internette . birincisi masaj verilir ve burun delikleri de silikon takılır bunları düzgün yapmzsan tabiki sonuç kötü olur ameliyat sonrası bakım hastaya ait ben bir kere bile eksik bir şey yapmadım. Buyrun daha 3 hafta oldu şişi bile inmedi. Dehşet biri burun yaptı Onur bey . Elleri dert görmesin
Eki Görüntüle 916332
gulum77 çok geçmiş olsun.. profildeki eğer senin fotonsa fazla şikayet etme derim.. taşşş gibi olmuşsun resmin de yok ki görsek.. :/
yani cıbıl resimlerden bahsetmiyorum tabi de.. =) ne durumdasın son halin ne oldu simdi?
arakdaşlar tüm masrafları 9800 onur bey ,onepte olursanız 2000 de ameliyathane masrafı toplam 11000 civarı :)
Profildeki kendi resmim diyil. Onur Erolun taptigi amelyatdan 10% bile memnun oldugum bolge olmadi. Omrumde boyle pismanlik, aci yasamamisdim. Baska bir doktora amelyat oldum. Oda biraz yardimci ola bildi. Onur erol yaptigi cukurlara biraz dolgu yapti. O kadar derin cukurlar yaratmiski tamamen duzeltmek munkun diyil. Boyle yasamaya alishsamda, onceki ozguvenim yok.(
Bence çok da güzel bir burun olmamış yani dehşet bir burun göremiyorum ben. Ayrıca gulum77 'ün yazdıklarını çok daha samimi buldum.. Burada bir arkadaşımız bir doktor hakkında yorumları öğrenmek istemiş. Sizin olumlu yorumunuz kadar olumsuz sonuçları ve yorumları da öğrenmeye hakkımız var. Bu doktor savunuculuğu niye anlamıyorum hiç .SedaSelin hnm ! Çamur atıp durmayın !!!
Eki Görüntüle 916332