Ameliyat hakkında bilgisi olanlar

arakdaşlar tüm masrafları 9800 onur bey ,onepte olursanız 2000 de ameliyathane masrafı toplam 11000 civarı :)

Arkadaşlar Dr onur erol un kliniğini aradım muayenesi ücretli oldugu için ameliyat fiyatlarına göre bir görüşme yapabileceğimi söyledim ama tlfda bilgi veremiyorlar..Aramızda bilgisi olanlar var mı?[/QUOTE
Selam.ben bu ayin 25inde dr onur erol da ön görü§me icin gidecem. Ön görüsme 300 tl, amelyat 5000 euro'dan basliyor.

Neden size ucuz bize okadar pahali fiyat ? Bana 5000 euro dendi .yaklasik 14 bin tl eder ...neyse bu ay dr onur erolla görüscem

Arkadaşlar Dr onur erol un kliniğini aradım muayenesi ücretli oldugu için ameliyat fiyatlarına göre bir görüşme yapabileceğimi söyledim ama tlfda bilgi veremiyorlar..Aramızda bilgisi olanlar var mı?[/QUOTE
Selam.ben bu ayin 25inde dr onur erol da ön görü§me icin gidecem. Ön görüsme 300 tl, amelyat 5000 euro'dan basliyor.

hımm tşkr ederim canm..aslında onur erol u düşünüyordm ama çok yaşlandığı için ameliyatlarına asistanları giriyor gibi şeyler okudum o yüzden onur erol u rafa kaldırmıştım ama eğer kararını ondan yana kullanırsan deneyimlerini bekliyorum

Ben Onur Erol gitdim. Ondan istediyim karin germe, ordan aldigi yaglarida popomdaki erkeksi cukurlara enjekte etmesini istedim. Karin germeye 12 bin euro istediyi icin param yetmedi, ve bana popo dolgusu deyil 6 bolge lipoya yonlendirdi. Ben basenlerimi seviyorum, yalniz cukurlari doldurmak istiyorum dediyimde, lafi agzima tikadi, bana guven dedi... Bende beni amladigini sandim. Bende hipnoz oldum, guvendim ve yaptirdim... Amelyatdan uyandigimda beni dumduz yapdigini gordum, shoka dustum. Onur erol beni mahf etdi. Para icin mutlulugumu chaldi.( bir senedi depresyonla, ilaclarla yasiyorum.(

gulum77 said:
03-12-2013 18:20
Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((

Son düzenleme:
Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.( ilk amelyatimda 7000 euroya yapdi. Toplam 11000 euro param gitti, hemde hayal kirikligina ugradim.( hic guvenilecek doktor degil!!!

Ne yazık ki dünyanın en iyi estetik cerrahı da olsa çok üzücü sonuçlar alınabiliyor.Petek DİNÇÖZ kaç kere ameliyat oldu burnundan biliyoruz.O kadar fotoğraflarını inceledim en sondan bir önceki burun kanatları eşitsizdi aslında tam tamına kimse simetrik yapamıyor ama takıntılı insanlarda problem oluyor işte (benim gibi). Deniz AKKAYA'nın da burun deliklerinden biri, diğerinden daha küçük. Neyse konuyu dağıttım. Bir yakınımın tanıdığı Onur EROL'a birkaç yıl önce birkaç ameliyat birden olmuş.Rezil olmuş kadın, doktor arıyorlardı. Estetik şans işi işte, 100 kişi aynı kişiye ameliyat olur memnun kalır, sen olursun hüsrana uğrarsın . :/

SedaSelin hnm ! Çamur atıp durmayın !!!
Öncelikle Kadınlar kulubu ama başka kaynak yok internette . birincisi masaj verilir ve burun delikleri de silikon takılır bunları düzgün yapmzsan tabiki sonuç kötü olur ameliyat sonrası bakım hastaya ait ben bir kere bile eksik bir şey yapmadım. Buyrun daha 3 hafta oldu şişi bile inmedi. Dehşet biri burun yaptı Onur bey . Elleri dert görmesin :nazar:
$5 nazrlık.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle Kadınlar kulubu ama başka kaynak yok internette . birincisi masaj verilir ve burun delikleri de silikon takılır bunları düzgün yapmzsan tabiki sonuç kötü olur ameliyat sonrası bakım hastaya ait ben bir kere bile eksik bir şey yapmadım. Buyrun daha 3 hafta oldu şişi bile inmedi. Dehşet biri burun yaptı Onur bey . Elleri dert görmesin :nazar:
Eki Görüntüle 916332

Ben camur atmadim olani yazdim. Sen kendi adina konus! Onur Erolun bana yasatdiklarini sen nerden bilesinki... Ama kendisi biliyor beni mahf etdiyini. Nadiren olan sey doyiyor.( shimdi onumuze bakalim olan oldu, bundan sonra ne yapa biliriz ona bakalim dedi.( sanki para basan makinem varda hep ona amelyat ola bilecem.(

sorun ne:)sorun çok maalesef, hangi birini anlatayım
en son 2 ay önce 2.ameliyatımı oldum ve kanamalarım durmadığı için 2 kez daha ameliyata alındım 2 hafta içinde 3 operasyon geçirmek zorunda kaldım,çok zor günler geçirdim. Ve maalesef bunların sonucunda da çok kötü bir burunla karşı karşıya kaldım o kada müdehaleye artık resmen tipim kaymış öyle diyim. Kurum / kişi kötüleme ! Benim şuanda fiziksel ve ruhsal sağlığımı bozan kişi. Daha fazla şey yazmak isterim ama şuan yazmaya kelimelerim yetmez.
O yüzden tekrar ameliyat olmak zorundayım Ama en az 1 yılımın dolması gerekiyor,bu süreyi bu halde nasıl geçiririm bilemiyorum.[/QUO

çok geçmiş olsun. özelden yazma hakkın varsa doktorunun adını yazar mısın?üzüldüm beee :/ benim de bi hafta sonra

Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.( ilk amelyatimda 7000 euroya yapdi. Toplam 11000 euro param gitti, hemde hayal kirikligina ugradim.( hic guvenilecek doktor degil!!!

gulum77 çok geçmiş olsun.. profildeki eğer senin fotonsa fazla şikayet etme derim.. taşşş gibi olmuşsun :KK70: resmin de yok ki görsek.. :/
yani cıbıl resimlerden bahsetmiyorum tabi de.. =) ne durumdasın son halin ne oldu simdi?

Eki Görüntüle 916332

memnun mu kaldııııınn kalmadın mıııııı anlayamadım valla ben.. hem şişi bile inmedi 3 hafta oldu demişsin hem de övüyorsun.. ben anlamadım ne demek istediğini..?? yani ben bilmem etmem bu doktoru bi fikrim olduğu için yazmıyorum bunu.. sadece senin anlatmak istediğinle mesajındaki duygu ters olmuş.. yabancı olma ihtimalini düşünüyorum; türkçeye yeterince hakim olmama ihtimalini.

Son düzenleme:
gulum77 çok geçmiş olsun.. profildeki eğer senin fotonsa fazla şikayet etme derim.. taşşş gibi olmuşsun :KK70: resmin de yok ki görsek.. :/
yani cıbıl resimlerden bahsetmiyorum tabi de.. =) ne durumdasın son halin ne oldu simdi?

Profildeki kendi resmim diyil. Onur Erolun taptigi amelyatdan 10% bile memnun oldugum bolge olmadi. Omrumde boyle pismanlik, aci yasamamisdim. Baska bir doktora amelyat oldum. Oda biraz yardimci ola bildi. Onur erol yaptigi cukurlara biraz dolgu yapti. O kadar derin cukurlar yaratmiski tamamen duzeltmek munkun diyil. Boyle yasamaya alishsamda, onceki ozguvenim yok.(

Profildeki kendi resmim diyil. Onur Erolun taptigi amelyatdan 10% bile memnun oldugum bolge olmadi. Omrumde boyle pismanlik, aci yasamamisdim. Baska bir doktora amelyat oldum. Oda biraz yardimci ola bildi. Onur erol yaptigi cukurlara biraz dolgu yapti. O kadar derin cukurlar yaratmiski tamamen duzeltmek munkun diyil. Boyle yasamaya alishsamda, onceki ozguvenim yok.(

***********************************************************************************

Arkadaşlar ben de 5 yıl önce onur erol'un muayenehanesine gittim ve ameliyat için bana doktorlarından birini tahsis ettiler. İsmi Hakan bey'di. Büyük hayallerle ameliyat oldum. Başıma gelen şeyler özetle;

* Yapılması için onay alınmamış işlere de giriştiklerinden 5 saat ameliyathanede kalmışım
* Çıktığımda korkunç bir akciğer enfeksiyonuna yakalandım. 5 Sene boyunca gitmediğim hastane, görmediğim tedavi kalmadı ama ağır soğuk algınlığından dolayı hala akciğer problemi yaşıyorum. Dünyanın parasını aldıkları bir ameliyatta hasta ısıtma sistemi (en kötü hastanelerde bile artık var) kullanmayarak kâr yaptılar yani..
* Alt göz kapağımla ilgili hiç sorunum yokken deneme tahtası olarak kullanılmış olacağım ki buraya da müdahale ettiklerini çıktığımda öğrendim.
* Alt göz kapağımın dikişini yanlış yaptığı için göz şeklim bozuldu, gözüm alt tarafa doğru çekilir hale geldiğinden kötü görünen bir açıklık oluştu, dolayısı ile de şu an asimetri var
* Her iki alt göz kapağımın altında korkunç bir torbalanma oldu.
* Üst göz kapağında belirgin bir iz kaldı, hala saklamaya çalışıyorum

Ve daha sıralayamadığım bir sürü sorunla 5 yıldır baş başa yaşıyorum. Sonunda tekrar onep'e gittim ve düzeltilmesi için ne yapılabileceğini sordum;

1- Dr onur erol, bu hata bizim hatamızdır bile demeyip her zamanki muayene ücretini almaktan çekinmedi
2- Ameliyatı yapan doktorun bile özür dilediği konuda onur erol yüzümde her şey normalmiş gibi davranarak durumdan kurtulmaya çalıştı
3- Benim ısrarlı halim karşısında ise ameliyat önerileri ile bir fiyat çıkarttı ki... oraya tekrar gitmemem için çıkarılmış korkunç bir fiyattı. Öyle ki çıktığımda bağıra bağıra ağlamak istedim. Böyle bir adamı kimin neden parlattığına hala anlam veremiyorum
4- Neredeyse 1 asırlık yaşına rağmen para hırsı görenin kendinden utanmasına neden oluyor çünkü uyduruk kremler satıp para almak için dünyanın taklasını atıyor. Hoca 90 yaşındasın bu para hırsı nereye kadar diyesin geliyor.

Sözün özü onur erol denmesin bana... uzak durun arkadaşlar

Eki Görüntüle 916332
Bence çok da güzel bir burun olmamış yani dehşet bir burun göremiyorum ben. Ayrıca gulum77 gulum77 'ün yazdıklarını çok daha samimi buldum.. Burada bir arkadaşımız bir doktor hakkında yorumları öğrenmek istemiş. Sizin olumlu yorumunuz kadar olumsuz sonuçları ve yorumları da öğrenmeye hakkımız var. Bu doktor savunuculuğu niye anlamıyorum hiç .

Merhaba,ben Onur beye amaliyat olalı 2 yıl oldu.Şu an bunu yazmayı , mutlu olma hayalleri kuran genç kız arkadaşlarıma bir borç olarak biliyorum.Onur beye arkadaşım ameliyat olmuştu 5 yıl önce ben çok beğenmiştim. Böyle güzel yapıyorsa tabiki ona giderim başka kimseye gitmem dedim. Gittigimde ilk çok ilgiliydi.Resim falan gösterdi böyle olacak diye.
Neyse ameliyata girerken ona kemiğimi seviyorum.Çok bişey istemiyorum dedim.Özellikle ameliyat öncesi de söyledim ki unutmasın diye.
Ameliyat olalı 2 yıl oldu benim.Şimdi kendi burnuma bakıp gülüyorum hala.Burun kemiğimi oymuş ve ucu upuzun.
Hande yenerin burnu gibi veya funda arar ın revizyon öncesi hali gibi diyelim.
Eskiden top bi burnum vardı Şimdi sivri. 2 yıl böyle yaşadım işte. İlk zamanlar annemle beraber psikolojimiz çok fenaydı.
Şok geçirmiştim. Annemle birbirimize sarılıp ağlardık. Eskiden güzel bi kızdım.Şimdi çirkin oldum diye.
Verdiğim para çoktu ama önemsememiştim.Unutmaya çalıştım. En son bi gittiğimde kontrole bana diyorki,
"kızımızın kemikli bir burnu vardı, artık düzgün." Yuh dedim içimden. Asistanına dedimki "benim çok fazla bir kemiğim yoktu,ucu düşüktü." neden ses kaydına öyle diyor dedim.Asistanda beni telkin etmek için "azıcık vardı ama o gruba koyuluyor" gibi bişey dedi.Onur beye "burnum pinokyo gibi" dedim.Düzelmesi lazım dedim. O da yaparım ama düzgün olmasını garanti edemem dedi. Zaten yapmak da istemedi.Ben zorlayınca anca. Aradan zaman geçti bayağı gecen annemle ünlü ama bu sefer genç bi doktora gittik. seninki içlerinde en iyisi dedi. Bana düzeltme yaptıgı başka bi eski onur erol hastasını gösterdi. O doğru söylüyor mu bilemem arkadaşlar ama benım ki doğru.
Bazı arkadaşlar soruyor kendı mı yapıyor diye.Bence kendi tümünü yapmıyor.Zaten amaliyatlara toplu alıyor hastaları.Asistanlar yapıyor o da başlarında diye düşünüyorum.Arkadaşım ve benim burnum alakasız yani.
benimki uzun ve kaydırak gibi.arkadaşımınki toplu ve kemiği duz. Arkadaşımda hiç karışmamıştı doktora.
Yani 2 burun farklı kişilerin ellerinden çıkmış çok belli. Başta bana Onur beyin gösterdiği resimle alakasız tamamen.
Şimdi düzeltmek için başka doktor omurgadan kıkırdak alınacak diyor.Şaka gibi arkadaşlar ya.
Siz siz olun mesleğinizi zirvedeyken bırakın, 80 yaşına yaklaşıp da hala ince işleri kimse mükemmel yapamaz.
Bence şu saatten sonra para kazanma değil eğitim zamanıdır. Amaliyatları tamamen ben yapıyorum diye kimse kimseyi kandırmasın.Kendisi çok saygıdeğer bir bilim adamıdır.Ama benim burnumu kendisinin yaptığına inanmıyorum .Bu burun onur erol imzalı asla değil.Yakışmıyor kendisinin birikimine, emeğine ve yeteneğine.
Kendisi yapmadıysa Verdiğim parayı da helal etmiyorum.Kendisi yapmışsa ve yine kötü olduysada benim seçim hatam.Ama kendi yapmadıysa dediğim gibi ,en baştan siz yapacaksınız değil mi diye sormuştum çünkü.O da evet demişti.

X