5. Günü masaj için çok erken 1. Ayın sonunda yapmalısınız iz kreminide o şekilde kullanın yarın doktorunuza görünün benceKızlar ameliyatımın 5.günü.Herşey çok yolunda ilen ilk kez masaj yapmaya başladım ve gece sürekli ağrı ve baskıdan dayanamadım.En son çığlıkla uyandım.Yatınca o memeler daha kocaman oluyor ve daha baskı yapıyor.Masaj yüzünden mi bugün böyle oldu bilemedim.Gece şimdi dikişlerim açılacak derecesine baskı ile çığlık attım uyumuyorum .Masaja erken mi başladım acaba.Ama sürekli şiş hissi , südyen baskısı beni yordu
Dren yerleri kapanmış olabilir ama dikişlerinize yapın pansuman ve antibiyotikli krem sürünDren yerlerini de 5 gündüz pansuman yapıyor artık yeter ki mi?Tamamen kapanmasını mı bekleyeyim
Teşekkür ederim.Buzun ödeme faydası olur diye düşünmüştüm.Efla c de kullanıyorum ama ödemler aynen duruyor sanki yada memeler çok şiş.Alışkın olmayınca tabiDren yerleri kapanmış olabilir ama dikişlerinize yapın pansuman ve antibiyotikli krem sürün
Buz ben hiç koymadım şimdi etkisi olur mu bir işe yarar mı bilmiyorum ilk günler morarmasın şişmesin diye koyuluyor genelde
Biraz sabırlı olmam lazım benimde.Akışına bırakmak lazım.Gündüz çok iyiler de gece yatınca daha da şişiyorlar sanki.Masajı bıraktım.Buz iyi geliyor ama yumuşamaya başladı.Ama sonra yine sertleşiyor.Ben enfla C kullanmıştım, burada buz koyup iyi geldi dendi ama açıkçası cesaret edemedim. Narkoz balgamlı öksürük yaptı, buz koyunca öksürük artar diye çekindim. Ödem hemen geçmiyorbenim çok uzun sürdü, 2 haftalıkken bile hala taş gibi sertti. Sanırım bünyeye göre değişiyor. Masaj kim henüz erken, ben düzenli masaj yapmadım. Şuan 5.aydayım ve çok güzel yumuşadı.
Ben 5.gün tek yıkandım. Dikişlerime su değdi, baya köpük köpük yıkandımİlk kez duşa gireceğim bugün.Bölgesel duş mu alayım.Yoksa dikiş yerlerine su değdirmeden dikkatli bir şekilde mi?
İmkanınız varsa bol bol güneşlenin benim protez sonrası ağrılarım kesilmiyordu sonra üstsüz güneşlendim 2 ay her hafta bunu yapmaya çalıştım sonra ağrılarım kesildiKızlar ameliyatımın 5.günü.Herşey çok yolunda ilen ilk kez masaj yapmaya başladım ve gece sürekli ağrı ve baskıdan dayanamadım.En son çığlıkla uyandım.Yatınca o memeler daha kocaman oluyor ve daha baskı yapıyor.Masaj yüzünden mi bugün böyle oldu bilemedim.Gece şimdi dikişlerim açılacak derecesine baskı ile çığlık attım uyumuyorum .Masaja erken mi başladım acaba.Ama sürekli şiş hissi , südyen baskısı beni yordu