amcasıyla evlenicem.

"Evdeki hesap carsiya uymazmis"

tum bu dediklerinizi yapsaniz bile kim kimin mutlulugunu izleyecek onu zaman gosterir

amca kesmez babasını elde etmeni tavsiye ederim. tabi önce işe annesi hayattaysa onu mefta etmekle başla.
kesinlikle daha tesirli olur bu intikam planı.

Son düzenleme:
herkes aynı şeyi söylüyor farkındaysan bence kararsız bile kalınacak bir durum yok yol yakınken vazgeç

ne kullanıyorsan ben de ondan istiyorum.

fazla dizi/film yüklemesi yapılmış arkadaşa herhalde

Acilen psikolojik desteğe ihtiyacın var, onu değil kendini cezalandırıyorsun.

şu anda başlığın ekşi sözlükte arkadaşım...

epey kafa buluyorlar senle..sol köşede amcasıyla evlenicem diye bir başlık var hatta..

Son düzenleme:
aşağıdaki 400 küsür kişi ekşiden gördü geldi zaar. yaaa troll değil bunlar beyler hakkaten böyle kızların olduğu bir memlekette yaşıyorsunuz aklı başında sevgilililerinizi öpün başınıza koyun.
tebrik ederim seni de arkadaşım bu yaşa kadar bu ruh sağlığı ile nasıl geldin acaba?

abla;

konu sahibi güzelmiş manken gibiymiş,kocasını her şekilde mutlu edermişşşş yaa

Konu sahibi aşırı kinlenmiş..İntikam derdine düşmüş..
Böylesine aşırı ben merkezci insanlara da dayanamıyorum yaa..
Adam "ben seninle evlenmek istemiyorum"derse ne olacak peki?

Sakız reklamındaki gibi"o ne özgüven o "diicem şimdi

Sorma nilttcim,bu özgüvenin %10 u bende olaydı iyiydi

şu anda başlığın ekşi sözlükte arkadaşım...

epey kafa buluyorlar senle..sol köşede amcasıyla evlenicem diye bir başlık var hatta..

reklamın iyisi kötüsü olmazmış diye düşünmüş sanırım arkadaş..
sanırım aşk-memnunun yeni bir varyasyonu geliyor...

ya çocuk amcasına o benim eski sevgilim derse ne olacak...planlar çöpe..acaba senle yasak ilişkiye girer döner diye mi bekliyorsun..

bi ekşi sözlük yazarı olarak birşeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi..

kendini o çocuğun gözünde ne hallere düşüreceksin.ya amca da öğrenirse bir gün...

amcasiyla evlenir bi de oglan dogurup, yiyenin adini verirseniz cok daha muthis seyler olabilur hayatiniz da...

‎"İnsanların seni üzmesi veya kızdırması,ne düşündüklerini önemsediğin için olur.Sevginin tersi nefret değil, ilgisizliktir'. ilgisiz deilsin sölediğin gibi iyiysen acı çeken sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…