amcasıyla evlenicem.

amcasiyla evlensen eski sevgilinin ici ciz mi edecek zannediyorsun
seni senelerce oyalamis simdi bir baskasiyla evlenen biri... zaten seni tamamen hayatindan cikarmak kendi yolunu bir baskasi ile cizmek istiyor.
eski turk filmlerindeki yapiskan kizlar gibi zorla ailesinden biriyle evlenip onun dibine girmek kendini gosterip ona sozde aci cektirmek istiyorsun ama aci ceken kisi sen olacaksin zira eski sevgilin senin sandigin hislere kapilmayacak, onu karisiyla mutlu mesut goreceksin kendin kuplere bineceksin, bu da senin evliligini cok kotu etkileyecek eninde sonunda da bitecek.
biraz kadinlik gururun olsun ya cek git birak artik o kendi yolunu cizsin sen de kendi yolunu. bir tek siz mi bu durumdasiniz allah askina milyonlarca kisi ask acisi cekiyor asik oldugu kisi tarafindan terk ediliyor bana da oldu 7 yillik iliskim en yakin arkadasim icin beni terketti ben de sinirden kafayi yiyecegim zannediyordum ama su an harika bir adamla evliyim eski sevgilimi unuttum gitti surayi okumasam asla hatirlayamazdim. yolda gorsem en ufak bir tepki vermem o hale geldim. siz de aynen boyle olacaksiniz zamanla. simdi lutfen bu cocukca sacmaligi birakin artik kendi isinize bakin, birakin kim ne halt yerse yanina kalsin biraz olgunluk gosterin ve de ignore edin kendinizi komik duruma dusurmeyin...

konu sahıbı yorum yazdıkca tepemdekı sinir zıplayıp oturuyor bu nasıl bır ınsanlıktır yahu bu nasıl bır dusunce kızım kac yasındasın sen yasın kac 15 mı gercı o kadar kız bıle böyle dusunmez bence sende bı problem var

O adamın günahı sizi istemeyen sevgilinizin amcası olmak mı?
Kendi mutsuzluğunuzdan yakınırken bir başkasının mutsuzluğuna sebep olmak ne kadar etik?(zavallı amcanın)
Bu yaptığınız/yapacağınız insanlığa sığıyor mu?

bu aşkı memnu değil şimdilerin iffeti olmaya karar vermiş herhalde

canım benim onlar filmde oluyo insanlar susuyo çarpık ilişkiler falan ama gerçek hayatta olay öyle olmuyo. eski sevgilin gayette gider söyler hatta kusura bakma ama adın kaşara çıkar. o adamda seni bu durumda terkeder. sonra sen burda bi konu açar böyle böyle oldu ölmek istiyorum dersin.
boşver be canım ortada adammı yok salla gitsin yaa rahat ol biraz sevemem falan yok öyle bişey. öyle bi seversin ki bu günlerine gülersin. sadece bu günlerini kendine zarar vermeden atlatmaya çalış yeter

ama o nasıl yapabildi bunu yediremiyorum kendime peki bunu yapmıyım da ben mi mutsuz olıym bir ömür boyu
hem amcasının benimle evlendikten sonra asla mutsuz olmıycana garanti bile verebilirim.. allah kısmet ederse çok mutlu edicem onu..
ama tabi ki herşeyi allah bilir..

o gidip adama bişey söylese bile adam ona mı inanıcak bana mı.. bence bana inanır..

hem söylemez çok seviyo o amcasını. yaşları da yakın. hep beraber giderler biryerlere falan.

offf allahım yaa çatlıcam gülmekten :))) kızım sen bizimle ve hatta ekşi sözlükle kafamı buluyosun :))
bak sana ekşi sözlükten bir yorum bence senin durumunun özeti gerçekten bu. Bak iyi oku. :))))

şey vardı lan. çöpçüler kralı'nda ayşen gruda, zabıta bunla evlenmeyince;

-bundan sonra herkese el sallayıp göz kırpıcam

diyodu. onun gibi bi nevi. isldiasldiş amcasıyla evlencem ne ya. istemsizce güldüm.
(reodirectz, 28.11.2011 16:00)

buraya yorum yapan ve yapacak olan tüm bayanlara sesleniyorum biz ne desekte konu sahibi kafasına koymuş bişeyleri bence boş yere kendimizi yormayalım daha fazla neler yazılmış fakat konu sahibinin düşüncesinde zerre değişme yok buradaki herkes elinden geleni yaptı bence daha fazla uzatmaya gerek yok ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

ya sen ne sacmaliyorsun?? bence bir pyskolaga görünsen iyi edersin, yasin kac basin kac yaa allahim bi insanda hicmi akil olmaz!

kac kisi yorum yazmis hicmi okumuyorsun, yada anlamakmi istemiyorsun?

sen kendini mükkemmelmi saniyorsunda adamin mutlu olacagindan bukadar emin olabiliyorsun? mutlu olacagini nerden bilebilirsin!!!!!!

adamin hakkinda herseyi planladigin gibi mutlu olup olmicaginidami planliyorsun bu nasil bir mantik!

bunu yapinca sanki mutlumu olacaksin yaa? birak git hayatina devam et unut

okadar kurmussunki senaryomu yaziyorsun yaa allah allahh

sinirlendim gercekten cok sinirlendim, hala ne diyorsun birde yasin 23 pes diyorum baska birsey demiyorum artik sana..

Son düzenleme:
Kafan güzelmiş canım güle güle kullan,amca da açmış kollarını seni bekliyordu zaten te allam yaaa

o gidip adama bişey söylese bile adam ona mı inanıcak bana mı.. bence bana inanır..

hem söylemez çok seviyo o amcasını. yaşları da yakın. hep beraber giderler biryerlere falan.

gercekten sen af edersin ama kafayi bozmussun, doktora görün bence,

23 yasindayim demissin su düsünce, fikir 10 yasindaki bir cocuga ait.

zaten evlilik icin olgun bir mantiga düsünceye sahib olmadigin belli

EVLEN KIZ EVLEN; DINLEME SEN BIZLERI EVLENDE GÖR DÜNYANIN KAC BUCAK OLDUGUNU ...

Son düzenleme:

Canım benim kusura bakma ama sende hiçde 23 yaşında bir bayanın aklının olduğunu düşünmüyorum..Gerçekten özür dilerim senden ama sabahtan beri okuyorum yazıdklarını konuyu bütün cvpları böyle bir cvp verme şekilleri böyle bir mantık böyle bir duyguu yok yok yok..Bir arkadaşımız demişki BENCİLSİN..Evet BENCİLSİN..Sadece kendini düşündüğün için o adamcağızın başını yakıcaksın..Amca bana inanır diyorsun..Nerden biliyorsun ne akdar tanıyorsun o amcayı..Eskiden sevdiğin adamı çokmu iyi tanıdında amcayı çözdün hemen..Şaştım kaldım mantığına..Hayatının en büyük hatasını yapmak üzeresin..Pişman olacaksın köpekler gibi demedi deme..O zaten seni unutmuş gitmiş canım benim başkasıyla evlenmeye karar vermiş nasıl hala beni unutmadı unutamaz diyorsun adam silmişşş hayatından seni..Ne unutmaması..Adam evleniyor sana nispet olsun diemi evleniyor saçmalıkk..O seni çooooktaaaaaann silmiş güzelim gerçekten üzüldüm durumuna ama bu kafaylada olmaz bu işlerden böylede sıyrılamazsın..Daha neler neler çıkıcak gün geldiğinde buraya bu yazdıklarına oturup kahkahayla güleceksin tabii o amcayla evlenmezsen o adamın ne günahı varr..Sen bunu yaparak sadece kendi hayatını mahfedeceksinn..O adamıda mutsuz edeceksin..Sen yolunu çizmişsin hayatında neleri yaşacağına karar vermişsin kaderini senmi yazdında ben onu mutlu edicem mutsuz olmayacak hiç görüceksiniz oda çatlicak bilmem nee sen önceden yazdınmı biliyormusun bunların olacağını saçmalama daha fazla bencee bu bencillikten çık hele hele ileride olacakları biliyormuş gibi konuşmaktan..İleride başına gelecğeine bilemezsin..Sana söliyimmi neler olacak..Arkadaşlar yazmış aynı bitherle behlül..Acı çekeceksin süreklliiii...Onun umurunda bile olmaz rahat ol erkek milleti güzelim harcarlar anlamaz dinlemezler aklını başına topla derim yanlış yola giriyorsun silkelen kendine gel hayatını mahfetmee canımm hepsi geçecek birgün...

o değil de ziyaretçi popülasyonundan da anlaşılacağı üzere, ekşi sözlükte gündem oldunuz.
e ikinci bihter vakası olabilir bi nebze farklısı. konuya yorum yapma gereği duymuyorum açıkcası, sağlıklı düşünmediğiniz ortada.

Tabi canım gidelrer kahvehanaye filan pişpirik oynayıp okeye dönerler hatta,oda yetmez amca yeğenine dert yanar belkide hayatım kaydı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…