amcasıyla evlenicem.

bunu yaparak, ex-sevgilinize değil, sadece ve sadece kendinize zarar verirsiniz..

eski sevgiliniz sizi sevseydi, zaten sizden ayrılmaz, başka bir kızla da evlenmek istemezdi..

siz onun amcasıyla (evnemeye ikna etmeyi başarırsanız) evlenerek, sevmediğiniz bir adamla evlenmiş olacak, hayat boyu da ex-sevgilinizi gözünüzün önünde karısıyla sarmaş dolaş görüp mutsuz olacaksınız..

ex-sevgiliniz, sizi zaten sevmediği için değil amcasıyla, babasıyla bile evlenseniz umrunda olmaz emin olun..

kendinize yazık etmeyin..

canım daha önceki bir konunu okudum. depresyondaymışsın. sana bunları planlatan da bu ruh halin. üzgünüm canım gerçekçi yazacağım.

silkelenn ve kendine gel.... film mi dizi mi sanıyorsun sen evliliği Allah aşkına??? manken gibi olmayı bırak Adriana Limanın ta kendisi de olsan ne malum adamın sana iyi koca olacağı?? herkes iyi diyormuş da bilmem ne.... sen bir insan iyi mi kötü mü git evde karısına ya da kocasına sor. ben ne adamlar gördüm dışarıda iyilik meleği evde ailesinden bir tatlı sözü esirger... hadi diyelim ki iyi, hadi diyelim ki sana da aşık oldu... ne malum mutlu olacağın?

evli bir ablanım canım. eşimi çok seviyorum. eşim de beni çok seviyor. aşkım diye koşarak gelir yuvamıza... 3.5 sene mücadele ile büyük aşk ile kavuştuk. beni tanıyanlar melek gibi kız der eşimi tanıyanlar da ne kadar temiz bir adam derler.... gel gör ki sanıyo musun ki sen her anımız çok mutlu, filmlerdeki sahneler gibi gçeiyor? yok öyle bir şey güzelim.. yeri geliyor kavga da ediyoruz. kırılıyoruz da... kırıyoruz da... öyle hemencik barışmaıdğımız da oldu... ben melek o melek, büyük aşk, uzun flört... eee çünkü bu evlilik canım. ne sevgililik ne nişanlılıkkk evlilik bu... he ne var ama eğer ki seviyorsan sevginin hatrına bazı şeyleri görmez oluyorsun... sevmedğin adamın arkasından tuvaleti temizlemek işkence gelir ama seviyorsan bir iki sitemle unutuyorsun.. erkekler işte diyorsun. sevmediğin adamın çamaşırını yıkamak sana kendini nasıl hissettirecek bir düşünsene sen...

şu dünyada yeri dolmayacak insan yok güzelim. aşkından ölsen de kavuşamayınca takıntı oluyor hepsi bu... ayrıldığınıza göre bir şekilde anlaşamamışsınız ve birinizden birinin belki de ikinizin de devam etme isteği kalmamış. eee??? tamam bir iki ağla, ayrılığının yasını tut... atıl hayata. ben ilk sevdiğimle mi evlendim? kaç tane evlenme teklifi aldım biliyo musun? kaç tanesini de kabul ettim ama iş ciddiye binmeden vesile oldu bitirdim. yeri geldi amannn dedim yeri geldi üzüldüm. ama yoluma baktım. kendime odaklandığım hayatımda kimseyi istemediğim bir anda eşim çıktı karşıma. aşık oldum, sevdim... ve 3.5 sene sonunda evlendim. hani eski üzüldüklerim??? Allah hepsini mesut etsin. geçmiş bitmiş.... herşey geçiyor bitiyor. bu kadar takıntılı olma. insan kocaısndan, çocuğunun babasından vazgeçiyor yaa... bu kadar iradesiz olamazsın buna hakkın yok. seni sevenleri aileni düşün... tek başına bir birey değiliz yeri geliyor kahrolmaya bile hakkımız yok.

ve sona sakladım ki Allah aşkına o nasıl mantıktır "amcaısyla evlenecem, ona yakın olacam.." ee eline ne geçecek?? küçük osman dizisindeki aylin misin sen? o salağın eline ne geçti? 3kişinin hayatı kaydı... saçmalama. bi kere etik değil yaa.. biriyle çıkmışsan bırak ki büyük aşkı onun amcası değil arkadaşı ile bile evlenemezsin... yazılı olmayan bir kuraldır bu. napacanız ömür boyu yüzyüze gelip?? yarın çoluğun çocuğun olacak. o evlenecek..öğkk ne biçim bir ilişki türü bu. aileni onlarla muattap edeceksin....

canım bir an evvel bir uğraş bul. işe gir. aklını başına al...

canım bence şuanda psikolojin pek iyi durumda değil hayatınla ilgili bir karardan bahsediyorsun rica ediyorum biraz zamana bırak zaman geçince anlayacaksın bunun ne kadar saçma bir düşünce olduğunu şuanda aklın devredışı sadece duygularınla ve hırsınla hareket ediyorsun kendini yakmadan uyan artık:KK20:

konu inşallah sahtedir.
23 yaşında bir insanın böyle bir mantıkla hareket etmesi dehşet verici,:KK20: yok yok kesin sahte

artık senaryo teklifi alırsın bundan sonra... yılın en iyi entrikası dalında sana ödül veriyorum.. altın manken ödülü:KK70:

valla onu bunu bilmemde kk yı toptan bu topiğe çekmeyi başardın 500 e yakın üye ve 500 e yakın ziyaretçi bu konuyu okuyo kk da ki herkes burda başka topikler boş kaldı :KK60::KK60::KK60::KK60:

sevdiğin adam seni sevseydi zaten yanında olurdu.sana karşı hiç birşeyi kalmamışki yanında değil.o seni umursamazken sen kalkıp amcası ile evlenicem diyorsun sen onun amcası ile evlendiğin zaman zaten o adam bak hala benim ardım sıra geliyor ne yapıp edip etrafımda dolanıyor diyecek.kendi kendini mahvedeceksin.kendine eziyet çektirmekten başka birşeye yaramazki bu arkadaşım daha 23 yaşındasın eee güzelmişsinde ne diye gençliğini harcayıp pişman olasınki bence tekrar oturup düşün sen hayat böyle inat uğruna bitirilebilecek birşey değil insanlar hayatta ne yıkımlar ne acılar yaşıyor en acısıda ölüm. bu kadar çok sevdi isen onunda mutlu olmasını temenni edip hayatına yeni bir sayfa açıp sıfırdan başlamalısın.

Bu kadar iyi bir adama neden bu kötülüğü yapıyorsunuz?
Birilerindeni intikam almak için, bu intikamdan keyif almak için neden bir insanın hayatını mahvetmeye niyetleniyorsunuz?
Neden bu kadar iyi bir adamı kullanıyorsunuz?
Oyunlarınıza alet ediyorsunuz?

:KK20::KK20::KK20:
hayatımda böyle saçma birşey duymadım
bende aynı senin gibi çok sevdim ama o beni aldattı kandırdı
ne yapayım yani gidip kardeşiyle amcası dayısıylamı evleneyim
amcasnı geçtim bu en çok KENDİNE HAKSIZLIK
SEN KENDİNİ NE YERİNE KOYARSIN BÖYLE YAPMAKLA BİR DÜŞÜN derim
doğrular bazen acı olabiliyorrr

şimdi unuttum diyosun ama dün olmuş bir olayı bugün unutamazsın,UNUTAMAZSIN !
belki olayların arkaasında başka sebepler olabilir beelki oda böyle olmasını istemiyordu

ben 3 yıl oldu sevgilimden ayrılalı ama hiç böyle hain bir düşünce geçmedi aklımdan
iyi olsun yeterki mutlu olsun,benden uzakta bile olsa razıyım yeterki o nefes alsın:KK43::KK43::KK43:

gel vatandaş aşkı memnu dizisi kadınlar kulübünde çekilmeye devam ediyor.... şuan 500 kişilik locamız doldu... yarı tekrarı var :KK70:

:KK20::KK20::KK20:
hayatımda böyle saçma birşey duymadım
bende aynı senin gibi çok sevdim ama o beni aldattı kandırdı
ne yapayım yani gidip kardeşiyle amcası dayısıylamı evleneyim
amcasnı geçtim bu en çok KENDİNE HAKSIZLIK
SEN KENDİNİ NE YERİNE KOYARSIN BÖYLE YAPMAKLA BİR DÜŞÜN derim
doğrular bazen acı olabiliyorrr

şimdi unuttum diyosun ama dün olmuş bir olayı bugün unutamazsın,UNUTAMAZSIN !
belki olayların arkaasında başka sebepler olabilir beelki oda böyle olmasını istemiyordu

ben 3 yıl oldu sevgilimden ayrılalı ama hiç böyle hain bir düşünce geçmedi aklımdan
iyi olsun yeterki mutlu olsun,benden uzakta bile olsa razıyım yeterki o nefes alsın:KK43::KK43::KK43:

okuduğum en güzel mesajdı arkadaşım yeterki iyi olsun nefes alsın. en büyük en güzel temenni budur sevdiklerimiz yanımızda olmasa bile :KK9: :KK9: :KK31:

okuduğum en güzel mesajdı arkadaşım yeterki iyi olsun nefes alsın. en büyük en güzel temenni budur sevdiklerimiz yanımızda olmasa bile :KK9: :KK9: :KK31:

Bu sözü sadece annem söyler.iyi ol,uzakta ol,beni görme razıyım v.s...

Hiçbir erkeğe söylemedim,söyleyene de inanmam:KK39:

evlen canım ondan sonra da bihterin behlülle yediği tüm haltları sen yap yaşa eşine yaşat ama intahar eden sen deil eşin olabilir ya da katil olabilir hey Allahım sen ıslah et

Ayrıldıgına göre o artık seni sevmiyor! Amcasıyla evlensen ne olacak ki?
İnsan sevmedigi birini neden kıskansın, neden gördükce kahsrolsun? Ne yaparsan kendine yaparsın seni hic umursamıycak cünkü sana karsı birsey hissetmiyor ya sonra ne olacak Allah askına? Ben bu oyundan sıkıldım deyip cekip gidicek misin?

Son düzenleme:
o binadan taşınamaz. kendi yaptıkları bina.. aile binası.. giriş katında babaannesi oturuyor.. ilk katta onlar oturuyorlar ailecek. 2. kat boş. evlenince benimki oturucak. ( benimki dediğime sakın bakmayın anlaşılsın diye öyle diyorum ) 3.katta da amcası oturuyor tek.. 4. kat ta boş. taşınsa bile sonuçta onlar bi aileler hem de birinci dereceden..

amcasını kendime aşık edeceğime eminim diyebilirim. birşey yapmama bile gerek yok olduğum gibi davranmam yeterli bunun için..

' ona ' gelince şu hayatta en yoğun beni sevdiğini biliyorum. sırf bana inat olsun diye gitti bana benzeyen birini buldu ve şimdi de daha yeni tanıdığı o kızla evlenme kararı aldı. :KK43: :KK43: ben o evleniyor diye deil kendim mutsuz oluyorum diye ağlıyorum.. ben ilişkisi var yaptım durumumu o da yaptı. ben bi çocukla resmimi koydum o da koydu. hep nispet yaptı canımı nasıl yaktı benim.

biz onunla yeni ayrılmadık. resmi olarak 2 buçuk senedir ayrıyız. ama hep birbirimizi sevdik. bu zamana kadar ne benim hayatıma biri girdi ne de onun. ama biraraya da gelemedik gururdan dolayı. unutucak olsak ayrı olduğumuz senelerde unuturduk birbirimizi.. beni unutmadı biliyorum ve hiç te unutmıycak bundan sonra. izin vermiycem çünkü hem bunları yapıp hem de normal hayatına devam etmesine..

benim canımı yaktığı için ben onu artık hiç sevmiyorum. amcasını sevmeye karar verdim. onun da canı yanıcak. .asla kocamda ayrılmıycam. kocamı çok sevicem. onu ise bi daha sevmiycem. sadece bu yaşattıklarının bedelini ödiycek. ne hakkı vardı bana bunu yapmaya.. bana zarar verdiği için ben artık onu hiç sevmiyorum ki zaten !

beni anlayan hiçkimse yok mu :KK43:

Aldığınız bu karar en başta kendinize haksızlık...
Koskoca bir ömrü bile bile harcamaya razısınız yani.
Yeniden aşık olmayacağınızın garantisi mi var?
Ya da evlenip de amcasıyla mutlu olup onu kıskandıracağınızın?

Her gün acı çeken yalnız o değil, siz de olacaksınız.
"Çünkü her gün niçin evlendiğinizi hatırlayacaksınız."
Eşinize her baktığınızda o gelecek aklınıza.

Üstelik amcasının suçu kabahati ne?
Nereden bilebiliyorsunuz amcasını seveceğinizi?
Belki çabalasanız da olmayacak...
Belki yine üzülen siz olacaksınız ve o keyifle seyredecek.

İyisimi ne siz kendinizi üzün ne de bir başkasının hayatını riske atın.
Allah'a havale edin...Emin olun yapılan hiçbir haksızlık kar kalmaz kimseye.

X