amcasıyla evlenicem.

Allaallah yaa...insanlar bir tuhaf olmus dizileri izleye izleye.Yeter artik yapmayin su igrenc dizileri.Insanlar kendilerini gercek dünyadan soyutlayip ucusa geciyorlar..

umarım ne yaptığının farkındasındır??????????sen kimseye birşey yapmıyorsun burada tek mağdur o amca! böyle bir oyuna girersen sonuçlarını tahmin bile demezsin...benim için öldü diyorsun ya senin için öldüğü falan yok sen hala onu düşünüyorsun ve ne yapıcanı şaşırmış haldesinAllah akıl versin ama bu gittiğin yol yol değil!

Birazcık vicdanın varsa 12 yıl sonra gelir güncelleme yaparsın .. şu yılbaşı akşamı gördüğüm bu konunun devamıni çok merak ettim
Aman nolacak, kahramanimiz ergenlikten çıkıp yoluna bakip biriyle evlenip 2 cocuk yapmistir. Allah askina amca da onu mu bekliyo hemen kabul etmek icin . Delirmiş mi ne

Manken gibi olmak yerine insan olmayı yeğlerim.

Aman nolacak, kahramanimiz ergenlikten çıkıp yoluna bakip biriyle evlenip 2 cocuk yapmistir. Allah askina amca da onu mu bekliyo hemen kabul etmek icin . Delirmiş mi ne
23 yaşında ergenlik mı kalır ayol hep aşkı memnu etkisi bunlar . Kahramanımız bence 35 yaşında da ergendir . Amcaya yazmamistir herhalde

Çok vicdanliyim diyip duruyor,ama herşeyden habersiz av olacak amcaya vicdan Yok

Kusura bakmayin ama ergenliginizi daha atlatamamissiniz.. bu nasil bi hayalperesttir!! Al biraz daha iyi gelir sana..

Amcasının sizinle evleneceğini kim söyledi melekler mi ?

Sadece sadece şunu söyleyebilir sakın yapma.ilk başlarda yeni evli ilgisi alakası mutluluğu senin ayaklarını yerden kesecek ama sonra monotonlaşmaya başladığında evliğin eski sevgilin aklımdan çıkmayacak çünkü hep gözünün önünde seni cezbedecek.hayatını mahvetme çünkü oda Birgün evlenecek ve sen bunu kaldıramayacaksın çünkü inat için evlenen sensin o değil üzülen sen olacak kuzum benim yapma.gözünden de gönlünden de uzak olsun ki sen mutlu olabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…