amcasıyla evlenicem.

Uzerinden 12 sene gecmis

Sen 23 amca 35 sevdiceyin kaç yaşındaydi? ne enteresan aile bu.
Entirika dizilerine özenip umarim bu konuyu yazmışsındır 12 yıl geçmiṣ.Gerçekse zaten çocukla şimdiye boşanmışsındır bu haline aklına bakılırsa.

ben de amca yana yakila seni istiyo sandim kıss. nasil bi ozguven bu. napiyo simid konu sahibi acaba, bu kafayla kimin basini yakti bilmem. lisede sinifimizda bi kiz vardi. sirf insanlarin dikkatini cekebilmek icin hamile oldugunu yaymisti herkese. edebiyat hocamiza soylemistik kadin hic ilgilenmemisti neyse sonra kizlarla toplanip bu mal kizin annesini aradik. annesi yazik apar topar okula gelmisti. bi kac sene once sosyal medyasina baktim. evlenmis baya bi muhafazakar havasinda takiliyo falan. meger amcasinin oglu ile evlenmis 2 de boyum kadar cocuklwri vardi. oyle iste. ay niye anlattim simdi bunu ben

Okuduklarım şaka mı? 23 yaşındasın okul, kpss, iş vs yok mu ne biliyim nasıl vakit ayırıyosun böyle bi intikama aklını başına topla kendi hayatına bak ne evliliği bi de amcayla

+10 yıl konuları bulup durmayın. Meğer Bihter de kk kullanmış. Öldü o cevap veremez.

Hayatımda bu kadar saçma bir fikir daha görmedim.kendine gel güçlü olmus mus önce iş güç sahibi ol sonra aski düşünürsün insallah amca seninle evlenmez o kurduğun plan suya düşer.bence ise Bi psikiyatriye gitmekle başla çünkü bu düşünce yapisi hiç normal değil

Bende yeni sanıyordum acaba amcayla evlendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…